cstelia Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 (editat) Dragi prieteni, Daca e Inceput de Iunie, e Nadrag Anul acesta am hotarat ca e mai bine sa sarbatorim ziua copilului acasa, iar la Nadrag ne vedem in weekendul 6-7-8 Iunie. Locatia va fi aceeasi, poiana de la tabara de copii. In consecinta, incepeti sa surubariti la motoare ca timpul trece Editat Februarie 26, 2014 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Dragi prieteni, Daca e Inceput de Iunie, e Nadrag Anul acesta am hotarat ca e mai bine sa sarbatorim ziua copilului acasa, iar la Nadrag ne vedem in weekendul 6-7-8 Iunie. Locatia va fi aceeasi, poiana de la tabara de copii. In consecinta, incepeti sa surubariti la motoare ca timpul trece Vesti bune ! Am marcat data in calendar - prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 (editat) Pe masa de operatie dihania lui Borco. Din cauza consumului ridicat de ulei, colesterolul a ajuns la un nivel care punea viata pacientului in pericol. Editat Februarie 26, 2014 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Ce înseamnă consum ridicat ? Peste 1L/500km ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Ce bine a picat aceasta data..!!!! Sa faci si un traseu pt cei cu roti turnate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Pe masa de operatie dihania lui Borco. Din cauza consumului ridicat de ulei, colesterolul a ajuns la un nivel care punea viata pacientului in pericol. IMG_20140222_135238029.jpgIMG_2014022ul2_135256326.jpg Cu ce l-ati mituit pe mecanic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Care mecanic? E o intreaga coproductie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Aha, experimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 sa inteleg ca Borco nu o sa vina la intrunire? ce piese ii trebuiesc, ca ii mai dau eu de pe a mea, ca vreau sa o mai usurez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Da ce-au de făcut de nu poate să termine până în iunie? Strunjesc la pilă fiecare piesă care lipseste acum de pe motor ? Şi-a mea a intrat într-un amplu proces de recondiţionare, om vedea ce iese. Încă nu promit participarea la Nădrag, pentru că nu ştiu încă dacă voi avea bani pentru a o strânge la loc până atunci cu toate ce doresc să i le fac . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 la cum tavalesti AT ma intreb de ce nu ti-ai luat ceva mai cheap Dresscode-ul pt. Nadrag, ca numa protoptile aveti in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Nu am bani de două motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 (editat) Andry, on 27 Feb 2014 - 05:37, said: Andry, on 27 Feb 2014 - 05:37, said: Da ce-au de făcut de nu poate să termine până în iunie? Cred ca s-au uitat la poza de pe pagina anterioara, au vazut pamantul dintre cilindrii si se gandesc daca la ora asta o fi in motor sau nu.De aici dubiile privind termenul limita Editat Februarie 27, 2014 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Aoleuuu, pe ăla nu l-am văzut. Într-adevăr, problemă mare. Îmi pare rău că nu va putea participa însuşi Borco la Nădrag. Sincere regrete, să-i transmiteţi vă rog ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 )) eu zic sa il chemati pe asta sa va ajute sa fiti siguri ca ajunge si Borco la Nadrag... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 Bai, ce dracu'.... cum sa nu vina Borco la Nadrag? Pai pana nu trece el vineri dupa amiaza prin parau nu se deschide oficial intalnirea Motorul lui Borco a primit segmenti si semeringuri la supape. Plus niste alte maruntisuri. Mai trebuie aranjata oala de ambreiaj (sau schimbata) si e ready to race. Cred ca s-au uitat la poza de pe pagina anterioara, au vazut pamantul dintre cilindrii si se gandesc daca la ora asta o fi in motor sau nu.De aici dubiile privind termenul limita Pamantul ala e acolo de la intalnirea de la Rasnov 2009 cand Borco a decis intr-o curba sa urmeze o alta trasa decat restul. Din nefericire, trasa aleasa de el trecea peste un deal si un sant, asa ca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 Bai, ce dracu'.... cum sa nu vina Borco la Nadrag? Pai pana nu trece el vineri dupa amiaza prin parau nu se deschide oficial intalnirea Motorul lui Borco a primit segmenti si semeringuri la supape. Plus niste alte maruntisuri. Mai trebuie aranjata oala de ambreiaj (sau schimbata) si e ready to race. Pamantul ala e acolo de la intalnirea de la Rasnov 2009 cand Borco a decis intr-o curba sa urmeze o alta trasa decat restul. Din nefericire, trasa aleasa de el trecea peste un deal si un sant, asa ca.... Sa inteleg ca il tine pe post de amintire, nu ? Decat "Ready to Race", cred ca se potriveste mai bine lozinca Honda aici - the power of dreams . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 perfect am notat data si voi fii prezent cu sau fara familie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Motorul lui Borco a primit segmenti si semeringuri la supape. Plus niste alte maruntisuri. Mai trebuie aranjata oala de ambreiaj (sau schimbata) si e ready to race. Printre maruntisuri se numara si refacerea seii. Inainte era ceva greu de imaginat, dupa ce am dat jos musamaua am ramas masca. O combinatie de burete de spalat, cu sarma, sfoara si silicon sanitar. Ca sa nu-l fac de rusine pe cel ce a executat lucrarea nu am sa-i spun numele aici, cine are cap sa judece isi da seama. Asa arata acum, multumita lui Dan din Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Cat costa o asemenea sa..poate sa o faca asa fara sa folosesca buretele original.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Depinde de cerinte, am vazut ca a facut sei de la tabla in sus... /index.php?/topic/680380-retapitez-scaune-moto/page-34?hl=motodan si Andry si-a trimis saua la el, e prin ultimele poze (cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Si a lui Andry a fost facuta initial la aceeasi gogoserie ca a lui Borco. Am recunoscut tehnica de lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 (editat) Let me help you - a facut-o la Darian din Bucuresti. Editat Martie 3, 2014 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Vad ca Borco pe langa noul look isi tuneaza afrikana, o ajuns la a 2 tinerete deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 Nu ti-ai dat seama ca Borco este inca la prima tinerete? El de fapt nu imbatraneste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate