Marius R Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Pe mine m-a deranjat latimea pt ca eu l am avut inca de la inceput cu innatator HD de 15cm. Am incercat de dragul stintei sa il pun si fara si intradevar este deranjant de scund. Din pacate m a sunat cineva ieri si m a rugat sa il dau. Intre timp nici nu gasesc innaltatoarele asa ca tre sa le mai caut pe acasa . Daca nu am sa il mai vand persoanei in cauza revin cu el pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Am eu un inaltator HD cu conversie 22-28 de 8cm dacă este cineva interesat.... PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Sunt eu, cati banici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 200 bătrâne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 (editat) Cateva poze cu dedicatie pt Arthur TM. Vineri intra la vopsit impreuna cu alte tevi. Latimea peste cutii 97cm. Editat Martie 26, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 La RD04, carena care vine peste codita, intre carenele laterale, daca o demontezi si o intorci pe partea ailalta, vei observa doua sugestii de decupare a carenei care iti vor permite ulterior sa vii cu prinderile suportilor laterali direct la cadrul principal, nu la codita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byk Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 (editat) Vand ghidon de Africana. L-am cumparat de la colegul fairplaybiker, dar nu m-a convins pe Supertenere. Acelasi pret: 100 lei Contact PM. Sincer, nu musca din desaga nepotrivită... SP. are ceva chestii pe acolo, dar niciodată ghidonul, eu îl am montat de la Africa Twin şi este the best! Editat Martie 26, 2014 de Byk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Am gasit solutia pentru problema luminilor, a pompei de benzina si de ulei la Africa Twin. Stiu ca tipul explica cum se rezolva problema la tractor, dar principiul e acelasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_oltean Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Poate sa imi spuna cineva, va rog, cum trebuie sa lucreze farurile? Adica ar trebui sa aiba faza scurta pe un far si lunga pe celalalt sau si scurta si lunga pe amindoua? Am mobra de doua zile si singurele probleme pe care le are pina acum sint faptul ca farul din dreapta nu se aprinde deloc, si butonul de faza lunga nu ramine cuplat (se aprinde numai pe farul din stinga si numai cit il tii actionat cu mina). Orice sfat este bine venit (si nu numai referitor la problemele de mai sus). Multumesc! A... Si o poza cu mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Felicitari pentru achizitie! poti incerca sa cureti/ungi comutatorul (de fapt tot blocul de lumini din stanga) cu WD 40 becul din dreapta probabil este ars complet La RD 07 farurile lucreaza simultan Asta daca nu si-a bagat cumva ghiara careva prin instalatia electrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Cateva poze cu dedicatie pt Arthur TM. Vineri intra la vopsit impreuna cu alte tevi. Latimea peste cutii 97cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_oltean Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Multumesc, Korben! Incerc sa umblu astazi pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Mi se pare ca se pot aprinde si amandoua si separat...depinde de legislatia tarii in care a fost vanduta motocicleta. Daca nu mai revine butonul care comuta pe scurta/lunga ....curata l bine si dai cu ceva wd40. Era problema comuna la transalp in special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Vezi ca sunt doua butoane pt faza lunga: unul care revine si altul care nu revine. Poate dadeai doar flash-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 ahhh, lumea isi cumpara afrikane si eu bat pasul pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 ahhh, lumea isi cumpara afrikane si eu bat pasul pe loc Las ca poate-ti place ce iese la poalele Tampei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 ahhh, lumea isi cumpara afrikane si eu bat pasul pe loc Nu zi ho pana nu sari gardul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Poate sa imi spuna cineva, va rog, cum trebuie sa lucreze farurile? Adica ar trebui sa aiba faza scurta pe un far si lunga pe celalalt sau si scurta si lunga pe amindoua? Depinde pentru ce piata a fost facuta motocicleta. Cred ca la un moment dat am postat toate configuratiile, dar sincer, nu mai gasesc acel post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Da, dar lui nu-i functioneaza becul din dreapta de niciun fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 asta pentru ca probabil nu a fost verificata cea mai simpla chestie! 1 - are becul dp farul in cauza ars? 2 comutatorul faza scurta lunga merge....daca nu stie 100% poate incerca cu blitz..unul din 2 tot ar trebui sa mearga Daca dupa cele 2 incercari tot nu misca ...si farul care nu se aprinde e faza lunga -- are releul ars! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_oltean Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Multumesc tuturor pentru sfaturi! Pina la urma erea scoasa/cazuta mufa de la farul din dreapta... Deci faza scurta decit stinga si faza lunga pe amindoua. Butonul de faza lunga nu reusesc sa-l fac sa stea pe aprins... In rest, ce sa zic, supermobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Multumesc tuturor pentru sfaturi! Pina la urma erea scoasa/cazuta mufa de la farul din dreapta... Deci faza scurta decit stinga si faza lunga pe amindoua. Butonul de faza lunga nu reusesc sa-l fac sa stea pe aprins... In rest, ce sa zic, supermobra! Asa e normal, asa am avut si eu, e model austriac din ce am inteles dar pana la urma am modificat modificarea si acum am ambele pe scurta si ambele pe lunga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Doar mai adaugi un fir. Asa e si la mine. Pt faza lunga: ori repari butonul original, ori faci rost de alt bloc de buroane, ori pui un comutator separat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 ori dai cu niste spray de contacte din abundenta si isi revine, mai facea si la mine fitze, mai ales daca era rece afara...dar am rezolvat-o cu spary de contacte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Multumesc tuturor pentru sfaturi! Pina la urma erea scoasa/cazuta mufa de la farul din dreapta... Deci faza scurta decit stinga si faza lunga pe amindoua. Butonul de faza lunga nu reusesc sa-l fac sa stea pe aprins... In rest, ce sa zic, supermobra!Felicitari pentru achizitie in primul rand. Mecanismul de sacadare si retentie a butonului este de vina, cel mai probabil s-a strans mizerie uscata acolo. Este moneda curenta la comenzile de tipul asta (Honda).Baga din abundenta spray VD 40 pe langa buton si actioneaza-l repetat, ar trebui sa-si revina. Daca nu trebuie sa demontezi de pe ghidon blocul respectiv, sa-l desfaci si sa vezi ce e blocat, rupt, sarit pe acolo. Sistemul original este un singur far pe faza scurta, ambele pe faza lunga. Daca il modifici sa se aprinda ambele pe faza scurta (recomandabil pentru lumini adevarate) vezi ca va trebui sa montezi urgent un cooler de calculator pe releul de incarcare, altfel se va arde in scurt timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate