Andry Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Se ia de mână cu raoulşerban . Dar nici cu crazydanutz nu mi-e ruşine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) Eu macar n-am avut incotro... si crazydanutz s-a luat dupa mine.. Editat Aprilie 4, 2014 de zyonbv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 hmm..deci toata lumea sta acasa maine? Eu ma duc totusi :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Succes. Eu n-am bani de aruncat pe un drum către Bucureşti, mai bine iau shaorma cu pizza de banii ăia. Şi-apăi la ce-a fost anul trecut pe acolo, nu mă atrage să merg anul acesta. Îmbulzeală ( şi nu-mi place, asta e - n-ai ce-i face ), gălăgie, cocalari şi preţuri uzuale. Too old for this shit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Succes. Eu n-am bani de aruncat pe un drum către Bucureşti, mai bine iau shaorma cu pizza de banii ăia. Şi-apăi la ce-a fost anul trecut pe acolo, nu mă atrage să merg anul acesta. Îmbulzeală ( şi nu-mi place, asta e - n-ai ce-i face ), gălăgie, cocalari şi preţuri uzuale. Too old for this shit... Am auzit ca primesti o shaorma cu de toate la intrare , mosule . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 - juniorii vin tare din urma : http://www.pemotoare.ro/honda-africa-twin-se-poate-si-cu-africana/ Paul e copilul meu de suflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Africa Twin cu posete : , , , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Cat a iesit latimea pe spate. Parca am masurat-o si eu da am uitat. Sa te folosesti de ele cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Foarte frumoasa...super lucraturs...doar un sfat...mai stiu pe unu care se lauda cu cutii noi si i.a ridicat Htr mobra...ai de grija... sa le plimbi multi km sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Foarte frumoasa...super lucraturs...doar un sfat...mai stiu pe unu care se lauda cu cutii noi si i.a ridicat Htr mobra...ai de grija... sa le plimbi multi km sanatos Ala era Transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 pentru cei cu buzunare adanci care apreciaza un rallyraid ride http://www.subito.it/accessori-moto/africa-twin-ricambi-palermo-83396877.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 si i.a ridicat Htr mobra.. ce e Htr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 ce e Htr? Honda Tradeing Romania parca:) era o gluma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 OK, am gustat-o, pe bune, fără sarcasm Dar să știi că am informația sigură de la un amic motociclist in Germania, cum că lățimea maximă admisă cu sidecase-uri este de 104 cm De aia am întrebat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 pentru cei cu buzunare adanci care apreciaza un rallyraid ride http://www.subito.it/accessori-moto/africa-twin-ricambi-palermo-83396877.htm Frumoasa foc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Dar să știi că am informația sigură de la un amic motociclist in Germania, cum că lățimea maximă admisă cu sidecase-uri este de 104 cm Diferă în funcţie de ţară, nu este o limită fixă nici măcar pentru ţările componente UE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Sa ma laud si eu putin... Aproape de final... Mai astept gidonul si piulite pentru parbriz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 aoleu, asta este a lui Andry...aoleu...macar fu cheap ? ce-mi palce sa-l dicreditez pe A in public Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 aoleu, asta este a lui Andry...aoleu...macar fu cheap ? ce-mi palce sa-l dicreditez pe A in public Beleste ochii domne, e a lui Marius,de are 03 acum, a lui Andry va ajunge la un motociclist special sau va ajunge gloaba de offroad a actualului voinic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 nu conteaza, l-am dicreditat pe Andry, obiectiv indeplinit si asta daca nu mansel are ceva sete de oloi de la simeringuri , sau asa era scris pe bikeshop nah ca am aruncat cu noroi si-n Marius, domle ce e cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 nu conteaza, l-am dicreditat pe Andry, obiectiv indeplinit si asta daca nu mansel are ceva sete de oloi de la simeringuri , sau asa era scris pe bikeshop nah ca am aruncat cu noroi si-n Marius, domle ce e cu mine te manca'n tastatura vad )) ti-ai gasit pe cine sa ataci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 domle ce e cu mine lasă, sănătos să fii dar fereşte-ţi găoaza pe la întruniri, că nu se ştie ce-o fi sau mizezi pe faptul că nu te vei prezenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 lasă, sănătos să fii dar fereşte-ţi găoaza pe la întruniri, că nu se ştie ce-o fi sau mizezi pe faptul că nu te vei prezenta? se trezeste cu asta mic si rau in cort ca ii intinde lantul fara vaselina )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 O idee interesanta! Imi place la nebunie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rip_husi Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Salutare ! Dupa 3 ani de insistente din partea pasagerei caut Scarita dreapta spate ( completa ) pentru RD07 din '98 . Mentionez ca am gasit ceva pe E-bay dar prefer sa incerc prima data la ai nostri ( sincer e mai comod ) ) Cine are de dat sa dea un telefon - 0761137869 - pentru targuiala si adalmas . Cu respect , Lucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate