dhamzea Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 4 bucati : AFIRCA TWIN (sus) ROMANIA (jos) tricolor pe tot cercul 4 bucati : crucea medicala rosie intr-un cerc cu diametrul de 6 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 pana la urma la ce model v-ati gandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 din "Romania Team" sa ramana doar "Romania" cel putin in cazul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 ok, cu africa twin sus si romania jos, dar tricolorul sa fie cuprins doar in harta si daca se poate alb reflectizant in rest ... count me in 4 buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 ok, cu africa twin sus si romania jos, dar tricolorul sa fie cuprins doar in harta si daca se poate alb reflectizant in rest ...count me in 4 buc exact la fel si pt mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 total de acord ,,,4 buc si ptr africana mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 si eu la fel ca sherky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 deci sa inteleg ca pe autocolant reflctorizant.... vedeti ca asta e casant si trebe pus numai le loc drept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ratacitorul Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 (editat) salutare baieti! sunt proaspat posesor de xrv 750 din 97 si de-abia astept sa o domesticesc. e prima moto dar inceputul a fost promitator. as vrea sa aflu cat mai multe despre ea dar am rabdare. dupa o verificare amanuntita o scot la pascut si apoi transhumanta scrie pe mine - campie deal munte si invers . de poeti numai de bine! Editat Februarie 19, 2009 de ratacitorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 foarte faina.... da si tu niste detali... s nu zici ca are vreo 30.000 km ca nu cred.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 salutare baieti! sunt proaspat posesor de xrv 750 din 97 si de-abia astept sa o domesticesc. e prima moto dar inceputul a fost promitator. as vrea sa aflu cat mai multe despre ea dar am rabdare. dupa o verificare amanuntita o scot la pascut si apoi transhumanta scrie pe mine - campie deal munte si invers . de poeti numai de bine! arata super bine ... felicitari pt achizitie ... da si tu mai multe detalii deci sa inteleg ca pe autocolant reflctorizant.... vedeti ca asta e casant si trebe pus numai le loc drept... pai se vor monta pe rezervor, pe coburi (cine are) pe parbriz ... deci ar trebui sa fie ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Bravo fratikule, sa o stapanesti sanatos si griji de dansa, ca ii si buna si naravasa. pozele mi-au facut rau ca a mea ie la tara si nu pot sa o mangai. da lasa ca se usuca asfaltul si il tocim un pic. ASFALT USCAT la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 deci sa inteleg ca pe autocolant reflctorizant.... vedeti ca asta e casant si trebe pus numai le loc drept... pana la urma cum facem comanda? iti trimitem pe PM adresa fiecare si comanda? sau cum.. Eu zic cai mult mai bine sa fie reflectorizant, imbini utilu cu "aspectu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 vand AT 2002, proaspat adusa din Germania, pret 4500 eur. Poze si detalii in curand. Tel. 0722858466 sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ratacitorul Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 foarte faina.... da si tu niste detali... s nu zici ca are vreo 30.000 km ca nu cred.. are 39000 km, am dat pe ea 3200 adusa in tara, are ce se vede pe ea...... pentru cei care stiu: ce fel de casca se preteaza cel mai bine la africa. vreau mai mult ture lungi decat coclauri (care nu vor lipsi dar nu vor predomina). multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/...ctrotec-II-0001 http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/...ets/Arai-TOUR-X am uiat sa mentionez ca MATERIALUL REFLECTORIZANT ESTE DE 10 ORI MAI SCUMP DECAT CEL NORMAL. ESTE FOARTE CASANT SI O SA IL PUNETI PE LOCURI MAI DREPTE. deci pentru 10 motoare, adica cate 4 de ficare. 4x10buc=40 bucati, folosesc 50cm*120cm de material. dar pretul va fi tot de 3 ron pe bucata... adica 12 lei. practic nu castig mai nimic. cred ca doar cei 2 lei din acei 12. aveti noroc ca imi place AT-ul. daca am sa vad vreuna la vreo intrunire cu stickere de ale mele, mi-o dati si mie o tura da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) oky-doky.Nu ezita sa mi-o ceri la o tura .Fi sigur ca ai so cunosti.[cum ai scris acolo serky, asa ca imi scri si mie ,pedro].pe 4buc.daca,se poate Editat Februarie 21, 2009 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) vand AT 2002, proaspat adusa din Germania, pret 4500 eur. Poze si detalii in curand. Tel. 0722858466 sau PM. Crash bar-uri, cric central, pompa de benzina pe vacuum, 51000km, unic proprietar in Germania. Editat Februarie 21, 2009 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) Editat Februarie 21, 2009 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Maestre poate i-mi pui si mie numele ..........pe toate gardurile si sa scrii acolo unde trebuie SORIN. vream sa te intreb daca reflectorizantul poate sa stea afara fara probleme. multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Maestre poate i-mi pui si mie numele ..........pe toate gardurile si sa scrii acolo unde trebuie SORIN. vream sa te intreb daca reflectorizantul poate sa stea afara fara probleme. multam. se poate domnu sorin. mai pe seara. CINE VREA STICKERE CU SIGLA AT, PE REFLECTORIZANT, 4 BUCATI COSTA 12 RON+o tura cand va prind cu motoru la o intrunire! SA DEA MESAJ PRIVAT CU NUMELE CARE VREA SA APARA PE SIGLA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) AUTOCOLANTUL POATE SA STEA FARA PROBLEME AFARA.. SA ITI ZICA SHERKY, ca lui i-am facut multe. Editat Februarie 21, 2009 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 deci ne mobilizam o data .......sa dea omu drumu la productie? ce draq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi-rd03 Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/...ctrotec-II-0001 http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/...ets/Arai-TOUR-X am uiat sa mentionez ca MATERIALUL REFLECTORIZANT ESTE DE 10 ORI MAI SCUMP DECAT CEL NORMAL. ESTE FOARTE CASANT SI O SA IL PUNETI PE LOCURI MAI DREPTE. deci pentru 10 motoare, adica cate 4 de ficare. 4x10buc=40 bucati, folosesc 50cm*120cm de material. dar pretul va fi tot de 3 ron pe bucata... adica 12 lei. practic nu castig mai nimic. cred ca doar cei 2 lei din acei 12. aveti noroc ca imi place AT-ul. daca am sa vad vreuna la vreo intrunire cu stickere de ale mele, mi-o dati si mie o tura da? trece-ma si pe mine cu 4buc gabalau e cineva interesat de o toba micron noua? am 2buc una pentru africana mea si una de vinzare le-am probat pe amindoua si suna bestial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 se poate domnu sorin. mai pe seara. CINE VREA STICKERE CU SIGLA AT, PE REFLECTORIZANT, 4 BUCATI COSTA 12 RON+o tura cand va prind cu motoru la o intrunire! SA DEA MESAJ PRIVAT CU NUMELE CARE VREA SA APARA PE SIGLA. CORECT se zice" pa supt sara " multam fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate