motorcicle Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Sosirea marelui chitzulan la Drajna ! Doyle Marcel Doyle la fotograf Udarea chitzulanului si a lui Doyle cu sampanie bizoo_n si copyloto Mongolezul ! Lumeee, lumeee, a venit Mihaaai din Mongoliaaaa! Multumesc Mihai pentru onoarea acordata de a te insoti de la Drajna la Bucuresti ! Cu respect, Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RenzoR Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Se pare ca Doyle a ramas fara stegulete . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 tui pisicii si ceapa ei de traba!!! Plecarea am ratat-o, acum am ratat si venire... Bine-ai venit Mihai!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Desi la inceputul acestui topic nu am fost prea de acord cu ideea ta recunosc ca m-am inselat in privinta ta si chiar ai pus suflet in tot ce ai facut asa cum au facut-o si cei care te-au sustinut.Nu credeam ca se mai gasesc oameni de genul asta in ziua de astazi.Sincere felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Felicitari si respect,Mihai! Sper sa pot citi cat mai repede o carte scrisa de tine despre temerara si frumoasa aventura! Si nu uita sa pu-i minunatele poze care alaturi de povestirile tale ,sunt sigur ca vor scoate la iveala un prim roman de calatorie al unui motociclist roman! Iar toti cei care au contribuit financiar la aceasta expeditie merita la randul lor sincere felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) Ah... futu-i lipsa timpului si-a netului! Si mai ales a timpului. As fi dorit sa vin si eu macar pana la iesirea din Bucuresti. Am facut si RCA la mobra desi nu mai voiam sa-i fac pana la primavara (din varii motive). Fiecare sfarsit de citire a povestii unei parti de drum se termina in: "Bai, cat de tare!!" Domnu, welcome home! Superb! Editat Octombrie 29, 2009 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copylotto Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 bai baietzi, va intrerup si io un pic update Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Bine ai venit pe plaiuri mioritice! Poate ajungi si prin umilul judet Hunedoara pt a prezenta calatoria ta (in imagini si povesti ,binenteles) ca doar de aici plecasi. Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 bai baietzi, va intrerup si io un picupdate mulțumim domnu' editor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Bine ai venit ! Asteptam detalii ! Respecte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Bine ai venit sanatos acasa. Tot respectul pentru extraordinara calatorie si pentru curajul de care dai dovada Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Emotionant! infiorator! Felicitari! Bine ai venit!...Alte cuvinte nici nu mai gasesc! Ar fi faina o prezentare la Petrila, macar pana acolo sa ne rotim si noi rotile, acest Ipotesti al artistului motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Mihai..inca o data BINE AI VENIT...!!! Astept totusi sa te tii de promisiune si sa ne vedem sa iti dam macar o bere. Vreau sa iti strang mana si sa-l bat pe Doyle pe crupa ca merita saracul. Eu sunt nebuna de la telefon Acum am vazut ca..am si poza doveditoare Melciule esti baiat tare de treaba, merci pentru ajutorul cu telefonul. Singura chestie de care acum imi pare rau, este ca mi-a picat fisa la vreo o ora dupa ce am vorbit, ce mi-ai zis la telefon mai Mihai...te-am fi cazat cu placere. Sper ca intre timp sa fi rezolvat, daca nu, da de veste si rezolvam. Multumesc inca o data pentru cateva luni super frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERL Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Un salut de la aventurieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Felicitari calaretului singuratic, care s-a intors cu bine acasa! Pe cand urmatoarea aventura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tridan Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Am mai gasit cateva poze demne de postat: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Foarte tare....acum in sfarsit am inteles ce tot zicea saracul de el, cu gaina cu ou. LOL Doamne o sa-mi lipseasca tare mult povestile lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 (editat) A VENIT MONGOLU'! Cuceritoru drumurilor! Bizoone, bine ai venit mi se pare prea putin spus... e insuficient PS: HAI CU CARTEA, hehe PPS: Nu sariti toti pe el ca o sa aiba timp sa ne povesteasca la toti Let him rest a while Bizoane, ne vedem la o beroasa buna cat de curand poti Editat Octombrie 30, 2009 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 ba da sa fie carte cu poze sa inteleg si eu ca daca are text e greu. bine ai ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 bai baietzi, va intrerup si io un picupdate * vezi ca ne-ai obisnuit prost? eu ce fac acuma, dau RW la posturi? Mihai, bun venit acasa! tot ce pot sa spun e ca m-ai marcat. Imaginile si povestile tale le voi purta in suflet si in minte peste tot pe unde voi fi. Ca un fel de "amintire de acasa". Undeva, in mintea mea, tu ai devenit un simbol pentru "acasa", paradoxal aproape, nu? Calatorii in Mongolia au facut si altii (sau oriunde in lume), dar tu esti de-al nostru. De-al meu de-acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tridan Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Ce ziceti de asta? vs vs vs si vs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Bine ai venit acasa, Mihai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIRCEA74 Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 "“Acolo”-ul de acum doi ani s-a transformat in “aici”. E chiar in fata mea. Iar atunci e acum." Asta este, cred eu, cea mai reusita transpunere in cuvinte a faptului ca ti-ai putut realiza dorinta de a merge in Mongolia. Bravo de 1000 de ori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Desi la inceputul acestui topic nu am fost prea de acord cu ideea ta recunosc ca m-am inselat in privinta ta si chiar ai pus suflet in tot ce ai facut asa cum au facut-o si cei care te-au sustinut.Nu credeam ca se mai gasesc oameni de genul asta in ziua de astazi.Sincere felicitari! Pe langa laudele noastre postul de mai sus mi se pare ca apartine unei persoane mai mature decat acum 4 luni. Nu multi ar fi spus ce ai spus. Felicitari si tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Bun venit acasa, Bravo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate