vrajitoru Postat Aprilie 25, 2020 Share Postat Aprilie 25, 2020 VStrom 650 L2 incarcat cu pilot 100kg, pasager 60 kg, bagaje 50 kg, motoreta 230kg, tura Corsica si Sardinia, 6K km, arc Hyperpro pe spate: nici o problema. Face fata fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndyASE Postat Aprilie 25, 2020 Share Postat Aprilie 25, 2020 Acum 16 minute, vrajitoru a spus: VStrom 650 L2 incarcat cu pilot 100kg, pasager 60 kg, bagaje 50 kg, motoreta 230kg, tura Corsica si Sardinia, 6K km, arc Hyperpro pe spate: nici o problema. Face fata fara probleme. Eu 120 pasager 70 daca mai pun si bagaj...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 25, 2020 Share Postat Aprilie 25, 2020 Pune și echipamentele, cca 15 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndyASE Postat Aprilie 25, 2020 Share Postat Aprilie 25, 2020 Si pana la urma cat pot pune conform manualului pe v-strom? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 25, 2020 Share Postat Aprilie 25, 2020 420kg. Eu am pus 450kg si duce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 25, 2020 Share Postat Aprilie 25, 2020 Confirm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 25, 2020 Share Postat Aprilie 25, 2020 V-Strom la vanzare.... Maine detaliii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sică37 Postat Aprilie 25, 2020 Share Postat Aprilie 25, 2020 Chiar acum, vrajitoru a spus: V-Strom la vanzare.... Maine detaliii! Nu cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 Se vinde V-Strom 650 Poze si pret in anunt: https://www.olx.ro/oferta/suzuki-v-strom-650-2012-IDdzEQz.html An fabricatie 2012 Rulaj 70 000 km Inmatriculata in Romania de la km 0. Istoric de km verificabil cu seria de sasiu. Adaugiri optionale: Tankbag Givi quicklock GPS Mount + GPS Wayteq Crashbar Givi Scut metal Touratech sub scutul OEM de plastic Protectii maini SW-Motech Kobra cu led Scarite offroad otel Manete scurte + OEM Sistem cutii SW-Motech Trax alu complet + genti interioare sidecases Trusa de scule SW-Motech tub Decal Suzuki VStrom model E (decalmoto.com) Monitorizare presiune pneuri Voltmetru Deflector parbriz touring Alarma cu senzor de inclinare si pager Releu incarcare SH775 + OEM Arc spate progresiv HyperPro + OEM Schimbator de viteza si pedala frana pliabile Inaltatoare ghidon 2 cm Kit de inaltare 3 cm pe spate Kit de coborat scaritele 2.5 cm Cric central inaltat Extensie cric lateral Proiectoare led flood + becuri led in faruri Scarite de autostrada Protectii bascula Extensii oglinzi Oglinzi pliabile OxfordDiamond Atlas throttle lock (cruise control) Motocicleta se afla la mine de la 3000 km. Am istoric complet de schimburi cu date, pret si km. Extraoptiuni nemontate: Kit de lant DID (pinioane +lant) Set semeringuri telescoape Set complet placute frana Brembo Filtru de aer Hiflo Set anvelope noi Metzeler Karoo Street Ungator vaccumatic Scottoiler cu cap dublu de ungere Husa de sa originala noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macsy Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 Care ii urmatoarea? PS: ce alarma ai la mobra? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 Multă bafta la vânzare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 (editat) Urmatoarea exista deja: Honda AT 2019. Alarma e : https://www.alarmemotoscutere.ro/alarma-moto-cu-pager-winfar Editat Aprilie 26, 2020 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macsy Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 Faina si Honda . Multi km fara incidente si cu ea. Multumesc pentru info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 27, 2020 Share Postat Aprilie 27, 2020 Multumesc tuturor. S-a vandut VStromul la prietenul Memeutza! Sunt oficial VStromless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 On 25.04.2020 at 22:03, AndyASE said: Eu 120 pasager 70 daca mai pun si bagaj...... Pe vremea 650-ului aveam 130 de kile la peleul gol, plus pasager (80-ish pe vremea aia, cred), plus bagaje, plus mers multicel pe coclauri, asa ca amortizorul spate a decedat la un moment dar si a trebuit schimbat, dar cam asta a fost totul... Daca ii puneam din prima alt arc, cred ca era ok si acum, doi ani dupa ce l-am dat. 21 hours ago, vrajitoru said: Sunt oficial VStromless De parca asta conteaza. Sper ca atat tu cat si Memeu' sa va bucurati din plin de noile mobre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 Apropo'! Se găsește amortizor un pic mai lung, ca să înalțe spatele dar să și mărească un pic cursa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 Am montat un kit de coborare de 20 mm. Cricul de la Herea nu il mai pot folosi, nu mai pot sa o ridic. Sa il vand sau sa il scurtez ? Am facut niste probe si ar trebui scurtat 20 mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 Depune mai multa forta sau vezi ca poate nu tragi cum trebuie. Eu am coborat cb500x-ul sotiei cu 4 cm si tot o ridic. Si nu are decat 15 kile mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 Prima tura de 60 km cu noul vstrom,super multumit,parca mai vioi si alta cutie,k modelul 2010.la 6000 /140 km/h,ori am uitat eu de acum 4 ani.am venit dupa un cbf 600 s ,deci obisnuit cu viteza.Multa sanatate tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 Acum 2 ore, vis-a-vis a spus: Apropo'! Se găsește amortizor un pic mai lung, ca să înalțe spatele dar să și mărească un pic cursa? Când am comandat amortizorul Hyperpro, aveam în opțiuni să îi lungesc/scurtez tija. Am optat pentru standard. Doar customizarea pentru greutate suportată mai mare a fost 50 euro plus TVA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 (editat) 2 hours ago, george13 said: Am montat un kit de coborare de 20 mm. Cricul de la Herea nu il mai pot folosi, nu mai pot sa o ridic. Sa il vand sau sa il scurtez ? Am facut niste probe si ar trebui scurtat 20 mm. Avantajul de a avea un cric central de la Bogdan e ca poti vb cu el direct sa vezi cum se poate adapta sau daca trebuie facut altul, de la 0. Daca-l vinzi, orice alt cric ti-ai lua va avea aceeasi problema, nu stiu sa fie facute speciale pentru mobrel cu kit de coborare. Daca vrei sa renunti la cricul central, asta tine numai de tine si de nevoile tale, nu stiu ce sfaturi ti-ar putea da lumea pe aici.... Editat Aprilie 28, 2020 de botezu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 Acum 5 ore, george13 a spus: Am montat un kit de coborare de 20 mm. Cricul de la Herea nu il mai pot folosi, nu mai pot sa o ridic. Sa il vand sau sa il scurtez ? Am facut niste probe si ar trebui scurtat 20 mm. Fă-i un preț Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Am ramas cu semnalele stock, daca intereseaza pe cineva... 650 2019. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Mai 4, 2020 Share Postat Mai 4, 2020 A folosit cineva Mitas E07+ pe vstrom? ma bate gandul sa incerc un set, Conti TKC 70 ce le am acuma se cam termina si mi-ar placea ceva mai agresiv pt offroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Mai 4, 2020 Share Postat Mai 4, 2020 La 30.04.2020 la 16:40, borsulica a spus: Am ramas cu semnalele stock, daca intereseaza pe cineva... 650 2019. Semnale pe galben sau alb. Preț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate