lenoyy Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Bravo John, vroiam sa merg de ceva vreme in zona aia. Ai o bere de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 buna zona!! ca perioada spun ca si Bogdan ca bine ar fii in primul sau al doilea wk din iunie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) cand va decideti pt stikere sa ma anuntati ca am eu pe cineva care le poate face Editat Aprilie 15, 2010 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 In primul rand multumesc tuturor pentru calduroasa primire. Buna Mihai si bine ai venit in gasca noastra. Sigur ca poti sa ajuti. Esti liber sa te implici in orice mod cu putinta.Haideti domnilor ca nu se poate sa nu iasa ceva bun din stradania noastra Din cate am inteles te-ai ocupat de rezervarea de domeniu si de achizitionarea hosting-ului, daca pot sa te ajut cu ceva la dezvoltarea site-ului te rog sa ma anunti. Eventual putem discuta pe PM sau mail mihai@frisan.ro. bine ai venit!!motocicleta este din 2007 sau de atunci o detii? Motocilcleta este fabricata in 2002, din 2007 este la mine. Am adus-o din Germania, eu sunt al doilea posesor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 M-am apucat de configurarea site-ului. Va rog sa postati cam ce sectiuni vreti sa existe si cam care ar fi subiectele voastre de interes. Mihai, multumesc mult pentru sprijin, implicarea ta va fi mai mult decat necesara alaturi de Vrajitoru, Florin si altii care pot si doresc sa ajute la dezvoltarea site-ului. Iti trimit pe email toate informatiile. Macar in week-endul asta sa-i dam o forma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmerlucius Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 M-am apucat de configurarea site-ului. Va rog sa postati cam ce sectiuni vreti sa existe si cam care ar fi subiectele voastre de interes. Mihai, multumesc mult pentru sprijin, implicarea ta va fi mai mult decat necesara alaturi de Vrajitoru, Florin si altii care pot si doresc sa ajute la dezvoltarea site-ului. Iti trimit pe email toate informatiile. Macar in week-endul asta sa-i dam o forma. pai hai sa discutam asta chiar pe noul site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 pai hai sa discutam asta chiar pe noul site Eu ma refeream la forma initala, cat sa-i dam drumul. Sigur ca dupa ce site-ul devine activ, discutam, adaugam, reconfiguram pana iese cum trebuie. Oricum suportul este asigurat de profesionisti in domeniu (eu nu ma numar printre ei . Eu sunt cu medicamentele) si le multumesc lui Radu, Florin si Mihai pentru tot concursul, desi sunt convins ca sunt implicati pana peste cap intr-o gramada de proiecte. Mesaj completat Am deschis si un google doc pentru discutii despre site. Puteti sa editati si sa salvati documentul creat fara sa fie nevoie sa va autentificati. Dati doar clik pe link-ul de mai jos si se deschide documentul. Dupa editare, salvati-l. http://docs.google.com/Doc?docid=0ASStUzcB...yd2Zo&hl=ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Am fost acum 2 saptamani pe acolo cu motorul... e superb! Recomand ruta prin Valenii de Munte, se face drepata la benzinaria unde se desparte drumul (stanga spre Cheia, dreapta spre DN10), mai sunt vre-o 30 km pe un drum judetean pustiu si destul de fain, dupa care se face stanga pe DN10 spre Brasov 107 km. Astfel se prinde toata parte frumoasa a drumului si se evita partea plictisitoare prin Urziceni, Buzau etc... Edit: acu am vazut ce scrie la locatie la Vrajitorul... varinata de traseu expusa de mine e pentru plecare din Buc cine se baga miine la traseul de mai sus? la dus prin valenii de munte, siriu, intoarcerea pe cheia? plecarea as prefera la 12 dar putem discuta, oricum dupa 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 domnilor... matereal nou pt stickere propune 3-4marimi de la 5 la 20cm latime cine face stickerele sa-mi spuna si mie cat ma costa tricolorul cu cercuri concentrice de 8cm diametru apoi cine face tricourile si stickerele sa ne spuna daca poate executa degradeuri ca sa nu fie surprize si ca sa fac modificarea la timp enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 domnilor... matereal nou pt stickere propune 3-4marimi de la 5 la 20cm latime cine face stickerele sa-mi spuna si mie cat ma costa tricolorul cu cercuri concentrice de 8cm diametru apoi cine face tricourile si stickerele sa ne spuna daca poate executa degradeuri ca sa nu fie surprize si ca sa fac modificarea la timp enjoy! domnu,domnu... rugaminte ,ai putea face mai mare motociclistul si pus sub sigla ? sa iasa desenul un triunghi cu virful in jos . imi place motoristul ala,poate fac desenul asta pe spatele tricoului .si n-ai facut o sigla cu scrisul galben pe fond albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Deci........miine.........plimbare..........haideti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Cand este gata situl promit sa-l umplu la capitolul home made, si service Tricou negru? Ca-i mai rezistent la tavaleala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Deci........miine.........plimbare..........haideti. tu incotro vrei s-o apuci ? nu se mai baga nimeni ? sau va pastrati pentru 1mai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 ma gindeam si eu la o cheia,valeni ceva.treaba e ca nu o sa stiu daca pot merge decit miine dimineata.aflu pina in ora 10 si mai scriu pe aici.au zis acum la meteo ca mai si ploua miine si in bucuresti si pe la munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur400 Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 miine am vazut ca nu ploua. iesim la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 miine am vazut ca nu ploua. iesim la o plimbare? nici azi nu a plouat,am facut singur 500km...am fost pina la baile tusnad in recunoastere ,cu ocazia asta am fost si pe siriu (un drum care nu-l facusem) azi m-am dat pe curbe la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur400 Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 nici azi nu a plouat,am facut singur 500km...am fost pina la baile tusnad in recunoastere ,cu ocazia asta am fost si pe siriu (un drum care nu-l facusem) azi m-am dat pe curbe la greu banana.gif tare as fi vrut sa vin si eu, dar am fost cu vaca (masina) la raze (service). dupa atit de'' cumplita'' iarna am refacut articulatia. dar miine nu am nimic de facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 domnilor saptamana viitoare de luni pana vineri sunt plecat am o lucrare la barajul uzului (bacau) daca ajunge vreunu-n zona astept vizita daca nu... va tin la curent cu starea drumului si daca se poate traversa in ardeal acolo peisajul e de vis toate bune s. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frentzi Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Buna seara tuturor, ma numesc George si de aprox 6 luni sunt posesorul unui dl 650. Vin din categoria naked pt ca nu eram satisfacut de postura de condus si mai ales ca mersul meu e mai linistit,asa ca dupa multe informatii m-am decis la vstrom. Scuze ca nu m-a prezentat pana acum,desi urmaresc forumul asta de ceva timp. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Buna seara tuturor, ma numesc George si de aprox 6 luni sunt posesorul unui dl 650. Vin din categoria naked pt ca nu eram satisfacut de postura de condus si mai ales ca mersul meu e mai linistit,asa ca dupa multe informatii m-am decis la vstrom. Scuze ca nu m-a prezentat pana acum,desi urmaresc forumul asta de ceva timp. Numai bine! bine ai venit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edutzu Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Buna seara tuturor, ma numesc George si de aprox 6 luni sunt posesorul unui dl 650. Vin din categoria naked pt ca nu eram satisfacut de postura de condus si mai ales ca mersul meu e mai linistit,asa ca dupa multe informatii m-am decis la vstrom. Scuze ca nu m-a prezentat pana acum,desi urmaresc forumul asta de ceva timp. Numai bine! Bine ai venit printre Vstromaniaci.....si sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) De unde mai pot cumpara filtru de aer K&N in afara de Louis? Ma intereseaza magazine din RO, nu de pe net Editat Aprilie 19, 2010 de lenoyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Nu cred sa tina cineva pe stoc filtre K&N pt motoarele noastre. Sant prea multe modele si poate doar cu totul intamplator. Vorbeste cu Fabio ca-i vine transport saptamana viitoare. Ce am gasit pe stoc a fost chitul de spalare si ungere pt filtru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 19, 2010 Autor Share Postat Aprilie 19, 2010 De unde mai pot cumpara filtru de aer K&N in afara de Louis? Ma intereseaza magazine din RO, nu de pe net Astazi am cerut si eu ofeta pentru filtru K&N. Cind o voi primi te tin la curentsi iti trimit datele firmei pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) M-am razgandit, vreau Pipercross http://www.vstrom.info/Smf/index.php?topic=10859.0 If you decide not to go with the Suzuki air filter, here are three other options: Applies to DL1000 & DL650. They use the same filter. 1. The K&N filter Part-no. SU-1002 (direct replacement fit) An oiled cotton media filter. Needs to be cleaned & re-oiled. 2. The Pipercross filter Part No. MPX-133 (direct replacement fit) A very good high performance filter. An ECU remap may be required. A multi-part foam filter. Needs to be cleaned & re-oiled. 3. The BMC Filter Part No. 378/04 (direct replacement fit) An oiled cotton media filter. Needs to be cleaned & re-oiled. Note: All of the above filters may have limitations if your riding in a lot of dirty areas. The OEM filter may be best for these conditions. Of the 3, for dirty conditions, the Pipercross would probably be the best. E mult mai ieftin ca K&N. Vine pe stoc la o saptamana dupa salon, nici nu imi trebuie mai devreme. Editat Aprilie 19, 2010 de lenoyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate