bocosb Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 poti incerca 7100 pana la urma am ajuns la Motorex 10w40 ca de asta avea mecanicul meu pe stoc si mi-a fost lene sa umblu dupa Motul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 pana la urma am ajuns la Motorex 10w40 ca de asta avea mecanicul meu pe stoc si mi-a fost lene sa umblu dupa Motul Eu bag doar Motorex si e exact ca orice alt ulei.Merge la fel,suna la fel!Ce crezi ca face Motulul in plus?Daca schimbi uleiul,asa,mai des decat specifica manualul e OK orice marca mai cu reputatie...Vara mai bag si 15-50 ca umblu mai mult prin oras si motorul nu are nici pe dracu,deocamdata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Eu bag doar Motorex si e exact ca orice alt ulei.Merge la fel,suna la fel!Ce crezi ca face Motulul in plus?Daca schimbi uleiul,asa,mai des decat specifica manualul e OK orice marca mai cu reputatie...Vara mai bag si 15-50 ca umblu mai mult prin oras si motorul nu are nici pe dracu,deocamdata..... nu e chiar la fel. la motor sigur e greu sa sesizezi vreo diferenta, in schimb la cutie diferenta e imensa. cu motorex trosneste si pocneste ca turbata cand bagi in viteza. la fel cu majoritatea uleiurilor din comert, de asta e recomandat motul pentru ca intra cel mai lin in viteza. treaba si-o fac toate, tine doar de feeling. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 nu e chiar la fel. la motor sigur e greu sa sesizezi vreo diferenta, in schimb la cutie diferenta e imensa. cu motorex trosneste si pocneste ca turbata cand bagi in viteza. la fel cu majoritatea uleiurilor din comert, de asta e recomandat motul pentru ca intra cel mai lin in viteza. treaba si-o fac toate, tine doar de feeling. N-as zice ca face urat cand bagi in viteza.. e drept ca nici nu am fost atent inainte de schimb ca sa pot face o comparatie, dar nu mi se pare ca ar fi aparut o problema - motorul in schimb parca se tureaza mai frumos, da' aia o fi din cauza ca e proaspat uleiul. De ieri numai prin oras m-am invartit da' o sa ies in afara azi-maine la o tura mai lunga si o sa vad daca mai observ ceva diferit. Asta e uleiul, poate conteaza si tipul http://motorex-moto.ro/prod.php?id=18 De Tourance-urile astea ce ziceti, cati km mai pot trage de ele? Spatele mai are cam 2-3mm pe centru, fata ceva mai mult, DOT 2010 si 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 cu grija mare mai poti trage de ele fo 1000-2000 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 e opinca frate. nu cred ca is dot 2010 la ce crapaturi au eu am mers cu niste Karoo T 2011 pana s-au tocit caramelele si nu au avut nici o crapatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 11, 2013 Autor Share Postat Aprilie 11, 2013 Asule, pt ce tip de atv vrei manual de reparatie, incerc sa iti fac eu rost. PM N-as zice ca face urat cand bagi in viteza.. e drept ca nici nu am fost atent inainte de schimb ca sa pot face o comparatie, dar nu mi se pare ca ar fi aparut o problema - motorul in schimb parca se tureaza mai frumos, da' aia o fi din cauza ca e proaspat uleiul. De ieri numai prin oras m-am invartit da' o sa ies in afara azi-maine la o tura mai lunga si o sa vad daca mai observ ceva diferit. Asta e uleiul, poate conteaza si tipul http://motorex-moto.ro/prod.php?id=18 De Tourance-urile astea ce ziceti, cati km mai pot trage de ele? Spatele mai are cam 2-3mm pe centru, fata ceva mai mult, DOT 2010 si 2011 Eu am patit o cu Castrol. A inceput ambreiajul sa patineze, Dupa care am schimbat cu Motul si totul era ca inainte. Precizez Castrol de la Louis din Germania, luat personal. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 e opinca frate. nu cred ca is dot 2010 la ce crapaturi au eu am mers cu niste Karoo T 2011 pana s-au tocit caramelele si nu au avut nici o crapatura daca ma chinui putin si ale cu dot 2013 le fac asa in 4-5000 km. depinde de stilul de mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Toate Tourance-le mele s-au facut asa dupa 25-30000 km si doi ani de folosinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 DOT-ul sigur e ala, ca doar nu or fi manarite Crapaturile oare nu au legatura si cu presiunea la care se circula? La Tourance care e recomandarea? (aprox. 85kg fara bagaje) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 (editat) eu merg cu 2.2 fata 2.4 spate. e presiunea personala si reusesc sa duc cauciucurila la 25-30000 km. crapaturile de obicei imi apar dupa prima tura pe amkart sau pe curbe. folosesc numai torance. VAND husa rezervor BAGSTER cu geanta aferenta 150 euro. Editat Aprilie 12, 2013 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 DOT-ul sigur e ala, ca doar nu or fi manarite Crapaturile oare nu au legatura si cu presiunea la care se circula? La Tourance care e recomandarea? (aprox. 85kg fara bagaje) parerea mea este sa le schimbi mai ales daca ai de gand sa mergi in perioada asta...cand asfaltul este rece/murdar si dureaza pana sa incalzesc anvelopele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Bre, am o pereche de Bridgestone TrailWing, alea cu care a venit din fabrica. Sunt merse vro 3000 km, dar sunt din 2009. Daca te ajuta cu ceva pana iti iei ceva nou, le dau moca. Vad ca esti din CJ, so daca nu sunt bune pt tine, ramane valabil pt oricine vrea sa le ia din Buc, Drumul Taberii. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Bre, am o pereche de Bridgestone TrailWing, alea cu care a venit din fabrica. Sunt merse vro 3000 km, dar sunt din 2009. Daca te ajuta cu ceva pana iti iei ceva nou, le dau moca. Vad ca esti din CJ, so daca nu sunt bune pt tine, ramane valabil pt oricine vrea sa le ia din Buc, Drumul Taberii. Bafta! Multumesc de oferta, mare domn da' nu vreau sa iti fac bataie de cap cu umblat la curier si alte chestii.. Daca eram din bucuresti era alta treaba sa trec eu dupa ele. Eu oricum aveam planificat un schimb de cauciucuri in primavara asta, dar a aparut si un schimb de placute in peisaj, asa ca mai trebuie sa stau cateva saptamani/poate sf lui mai cu opincile vechi, da' de nu ma dau de terra pana atunci ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Multumesc de oferta, mare domn da' nu vreau sa iti fac bataie de cap cu umblat la curier si alte chestii.. Daca eram din bucuresti era alta treaba sa trec eu dupa ele. Eu oricum aveam planificat un schimb de cauciucuri in primavara asta, dar a aparut si un schimb de placute in peisaj, asa ca mai trebuie sa stau cateva saptamani/poate sf lui mai cu opincile vechi, da' de nu ma dau de terra pana atunci ) Nu ai pt ce Bafta cu stabilizatul bugetului ca sa te poti bucura cat mai curand de moto in conditiile pe care ti le doresti actualizare: o sa vina cineva sa ridice anvelopele. Nu ma asteptam sa fie aceeasi masura si pe varianta de 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Salutare, Exista vreo reprezentanta Suzuki care sa ofere spre test-drive V-strom ? Sunt tare indecis daca sa imi achizitionez ceva touring de genul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Salutare, Exista vreo reprezentanta Suzuki care sa ofere spre test-drive V-strom ? Sunt tare indecis daca sa imi achizitionez ceva touring de genul asta. Eu am gasit aici: http://www.motorteam.ro/contact dar prin 2011 da-le un telefon si vezi daca mai au modelul la drivetest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 nu, nu il mai au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orban_aurel Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Cauciucurile de la siu_long au ajuns ieri la mine, fapt pt. care tin sa-i multumesc. E un super baiat! Tot respectul! Iar acu' ma duc sa incalt obiectul, ca i-a venit vremea sa iasa pe strada. Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Propun o excursie la cascada Bigar! Mai este cineva interesat? A mai fost cineva? coorodnatele aproximative: 45.002519° 21.960090° Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 mai degraba mergem sa o vedem la intrunire ca tot o sa fim acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielDRG Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 (editat) Va salut, Are cineva pe VStrom parbrizul inalt de la Puig ? Daca da, sunteti multimiti de ele ? Merita o astfel de cheltuiala ? Multumesc! Editat Aprilie 17, 2013 de DanielDRG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 (editat) Va salut, Are cineva pe VStrom parbrizul inalt de la Puig ? Daca da, sunteti multimiti de ele ? Merita o astfel de cheltuiala ? Multumesc! Am eu, il folosesc iarna. Este mai bun ca protectie la vant fata de parbrizul original, si fata de altele pe care am mai mers, tot creaza turbulente la anumite viteze pentru inaltimea mea 1,90 dar in orice caz mult mai putine decat cel original cel putin cu el am scapat de "pumnii aia in casca" la peste 80km/h. Oricum orice termopan pui trebuie sa-l montezi inclinat. Daca ai drum prin Ploiesti il poti monta pe al meu sa dai o tura cel putin sti daca iti place sau nu. Eu cand nu mai ingheata afara folosesc un parbriz sport imi place mai mult. Incearca si un MRA Vario touring (cel inalt) am auzit lucruri bune si despre acela. Sau varianta "mers la sigur" unul marca bogdan_harea Editat Aprilie 17, 2013 de florin.radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielDRG Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Multumesc pentru informatii si pentru propunere. Coincidenta sau nu, eu lucrez in Ploiesti asa ca sunt pe aici in fiecare zi. Daca ma eliberez putin poate chiar am sa-ti fac o vizita. Am intors pe toate partile subiectul parbrizului, am citit tot ce s-a scris si ma atrage PUIG-ul pentru ca e singurul care nu-i strica infatisarea (pentru mine conteaza si asta, imi place sa ma uit cu drag la ea ) La Transalp am gasit o solutie combinata dintr-un parbriz Givi cu un deflector MRA si probabil ca am s-o incer si la Strom, cu Puig-ul. La domnul Harea oricum trebuie sa ajung pentru un cric central si sper sa vad si un parbriz ... Oricum ar fi vreau sa rezolv treaba asta pentru ca nu ma pot bucura deloc cand nu aud motorul ... Multumesc inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 daniel , stau cumva in grigorescu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate