mki79r Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Felicitari baieti. Vad ca deja s-a parta gheata. BRAVO Imi pare rau ca nu pot participa si eu, asta e copil mic - probleme mari, dar la Sibiu sigur vin. Sa iti traiasca si sa va bucurati de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 1345 km in 2 zile..........din care jumatate numai curbe........ !!! pacat ca sambata noaptea a plouat pe rupte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 1345 km in 2 zile..........din care jumatate numai curbe........ !!! pacat ca sambata noaptea a plouat pe rupte... Baga si tu niste poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irip Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Stie cineva cat costa pinionul mic care antreneaza lantul la un Suzuki dl 650 si de unde l-as putea cumpara. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Baga si tu niste poze... da cat timp crezi ca am avut de poze???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iulie 22, 2009 Autor Share Postat Iulie 22, 2009 Sa iti traiasca si sa va bucurati de el. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Stie cineva cat costa pinionul mic care antreneaza lantul la un Suzuki dl 650 si de unde l-as putea cumpara. Multam. Incearca la Adrian Bustuciel. Este din Constanta si vinde consumabile moto. Am cumparata de mai multe ori kit-uri de lant si le vinde si pe componente. Nu cred sa coste mai mult de 10-15 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Dar semnale fata, nu originale OEM, care sa se potriveasca cel mai bine? Trebuie sa le schimb pe amandoua si ma gandesc ca ies mai ieftin cu o pereche neoriginale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Slabuta miscarea astazi la ARC. Mesaj completat Bagati si voi un ochi aici:http://www.horizonsunlimited.com/hubb/ride-tales/journey-iceland-land-ice-fire-44165 Mesaj completat http://www.horizonsunlimited.com/hubb/ride...-ice-fire-44165 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Slabuta miscarea astazi la ARC. Mesaj completat Bagati si voi un ochi aici:http://www.horizonsunlimited.com/hubb/ride-tales/journey-iceland-land-ice-fire-44165 Mesaj completat http://www.horizonsunlimited.com/hubb/ride...-ice-fire-44165 foarte frumos, imi place mult peisajul asta aproape lunar. dar m-as duce cu masina inchiriata pe acolo ca sa vad cit mai multe; pe motocicleta ma maninca palma dreapta si trebuie sa fiu atent mai mult la drum. oricum e foarte scump. deocamdata prefer sa visez la nordkap si la fiordurile norvegiene, o destinatie mai ieftina din punct de vedere al costurilor totale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 (editat) foarte frumos, imi place mult peisajul asta aproape lunar. dar m-as duce cu masina inchiriata pe acolo ca sa vad cit mai multe; pe motocicleta ma maninca palma dreapta si trebuie sa fiu atent mai mult la drum. oricum e foarte scump. deocamdata prefer sa visez la nordkap si la fiordurile norvegiene, o destinatie mai ieftina din punct de vedere al costurilor totale. Scump dar sigur merita o data in viata, si oricum cu masina nu cred ca are acelasi farmec.Daca te manaca palma dreapta ii faci ceva la motoreta sa nu mai fuga. Editat Iulie 23, 2009 de mki79r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrisss Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Ciao la toata lumea . Nu am V-strom desi imi place foarte mult stiu ca si acest model are mici probleme de rezolvat la suspensia fata si cautand solutii cu "gagal" pt Ta meu am dat peste asta poate va este de folos la careva . http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=461908 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 (editat) Salve!!! Am fost la Festivalul de Jazz-Garana si multe motoare vazui.Din pacate nici un V-Strom acolo,doar pe drumuri la intoarcere spre Bistrita.Ati fost careva prin zona Orastie,Deva,Hateg,Caransebes,Otelu Rosu? Poate ne-am intalnit.Eu eram cu una de un miar,negru cu gri si cu pasager(consoarta). Apropo! CS cred ca nu vine de la Caras Severin ci de la capete seci....Oameni mai nesimtiti la volan cum erau aia cu numere de CS si HD jur ca nu am mai vazut..... Editat Iulie 25, 2009 de transilvania72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Apropo! CS cred ca nu vine de la Caras Severin ci de la capete seci....Oameni mai nesimtiti la volan cum erau aia cu numere de CS si HD jur ca nu am mai vazut..... stai linistit si fii vigilent tot timpul, peste asa specimene dai in toata tara,eu zic ca totusi si romanu a inceput sa constientizeze ca mai sant si motociclisti pe sosea ,suntem inca putini ,mai avem de tras cu ei,dar exista un inceput si asta e bine. tembeli vor fi mereu indiferent ca sant pe 2 roti sau 4 asfalt uscat toturor si fara incidente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 stai linistit si fii vigilent tot timpul, peste asa specimene dai in toata tara,eu zic ca totusi si romanu a inceput sa constientizeze ca mai sant si motociclisti pe sosea ,suntem inca putini ,mai avem de tras cu ei,dar exista un inceput si asta e bine.tembeli vor fi mereu indiferent ca sant pe 2 roti sau 4 asfalt uscat toturor si fara incidente neplacute Nu am nimic cu nimeni si nici nu sunt in masura sa judec dar sa dea soferul,prin geam,cand ajungi in dreptul lui,cu sticla cu suc in tine fiindca l-am blitzuit sa faca putin loc sau sa iti zica in benzinarie cand treci printre 2 masini:"Ba sex oral, poate mi-o zgarii"(masina) si multe altele...nu stiu zau! Am multi kilometri pe 2 si 4 roti si nu e prima data cand dau peste un fel de "oameni",dar e prima data cand la fiecare a 4-a sau a 5-a masina,cand treceam prin dreptul lor,fara sa incurc pe nimeni auzeam tot felul de "amabilitati" urlate,mai ales pentru nevasta-mea ca de,ii falfaia putin parul pe sub casca....Si Ardealul geme de idioti,dar parca,parca.....Daca am lezat pe cineva imi cer scuze.Tot ce am vrut sa evidentiez este faptul ca,din pacate suntem o natie dezbinata.O natie care nu a invatat nimic de la nimeni...inca. Mesaj completat Zicea cineva,ceva despre o reuniune a sectei V-Stromistilor.Daca nu reuseste sa rezolve cineva,ceva,atunci ma ofer eu sa fac cartile pentru o intrunire in Bistrita.Sunt pensiuni faine,cu piscina acoperita,preturi nu foarte piperate,intre munti,drumuri accesibile,etc.Sau se poate rezolva si de-o cabana mai de Doamne-ajuta.Pentru cei din sud e mai departe,dar ce naiba? De aia ne-am luat V-uri,sa halim kilometri.Astept propuneri,pareri....Ce ziceti? Mesaj completat La sfarsitul lui august fac o tura in Alpii austrieci si o bucata din Elvetia.La plecare o halta in Linz,la vara-mea si la venire una in Ungaria,la Baja.Durata?Vreo 6-7 zile si nu cred ca trebuie cine stie ce suma de bani.Merg doar eu cu nevasta-mea si daca poate veni cineva alaturi de noi ar fi nemaipomenit....Ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Completez si eu. Soferi mai nesimtiti decat romanii in jeepuri nu exista. Si ca o mica consolare, se pare totusi ca nesimtirea nu are nationalitate sau frontiere. A inceput si la bulgari sa apara din ce in ce mai des soferul de jeep cu prioritate preferentiala si care nu semnalizeaza si nu se asigura niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Salve!!! Am fost la Festivalul de Jazz-Garana si multe motoare vazui.Din pacate nici un V-Strom acolo,doar pe drumuri la intoarcere spre Bistrita.Ati fost careva prin zona Orastie,Deva,Hateg,Caransebes,Otelu Rosu? Poate ne-am intalnit.Eu eram cu una de un miar,negru cu gri si cu pasager(consoarta). Apropo! CS cred ca nu vine de la Caras Severin ci de la capete seci....Oameni mai nesimtiti la volan cum erau aia cu numere de CS si HD jur ca nu am mai vazut..... eu si bozoro am fost pe acolo in acel weekend. in zona aia simbata am facut petrosani - hateg - sarmisegetuza iar duminica sarmisegetuza - caransebes - resita. nu-mi aduc aminte de un v-strom intilnit dar eu stau cam prost cu memoria, ;-) . oricum, sint convins ca sint mult mai multi v-stromisti in romania decit sugereaza numarul celor inscrisi sau care posteaza pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Amatorii de parbrize sant invitati sa le ridice. Am gata 4 buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Amatorii de parbrize sant invitati sa le ridice. Am gata 4 buc. Un pret? Poti face si putin fumuriu dc ai mai multe cereri? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 pt cei interesati de tura 28,29,30 August 500km/zi aproximativ /index.php?showtopic=402294 PS : AS (Andrei) sper ca esti bine pt ca nu dau de tine sub nici o forma. te-am sunat de 5 ori in ultimele 2 zile suna-ma 0724262876 in caz ca nu mai ai nr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Da un pret pe PM pentru parbriz Bogdan. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 (editat) Un pret? Poti face si putin fumuriu dc ai mai multe cereri? Multumesc Pretul este 200 roni. Se pot face si fumurii la acelasi pret, dar pana acum nu mi-a cerut nimeni. Am in vedere pe viitor daca vor fi cereri ferme. Editat Iulie 28, 2009 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 na ca si stroamele raman in drum..................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 na ca si stroamele raman in drum..................... Ce-ai patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 crez ca s.a blocat o supapa.....am fost azi la bogdan da verific jocul si am constat ca una era foarte stransa. am plecat de acolo hotarat sa ma duc maine la service sa o reglez...........nu am mai ajuns nici acasa........cred ca pastila a cedat de tot. a inceput sa topaie ca o capra si sa huruie ca o rasnita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate