lenoyy Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Vreau si eu luminite de astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiua Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Salutare, pentru cei interesati: http://www.vstrom.info/Smf/index.php/topic,6753.0.html . Este un link cu toate informatiile necesare pentru a regla TPS-ul (throttle position sensor). Din fabrica vin "putin dereglate" chiar daca moto merg bine. Si eu eram sceptic la inceput, dar dupa ce mi-a reusit figura (in dealer mode, liniuta de la -C00 sa se ridice la 1500rpm, nu la 3000 cum a venit din fabrica), chiar am simtit o inbunatatire - motorul merge mai fin ("smooth"). Tot pe-acolo e si un film facut de Suzuki cu toata procedura + sincronizare TB (throttle body). Ce n-am gasit in link, si e necesar, e bit-ul cu care se desfac/strang cele 2 suruburi: e un "Security Torx T25H". Recomand cu caldura aceasta mica operatie. PS: am schimbat si antigelul dar a intrat 1600ml si nivelul e la max cu radiatorul plin ochi (inclinat pe toate partile si adaugat de mai multe ori), in manual zice ca ar incapea 1650(radiator)+250ml(vas de expansiune), cum e la voi?? Un sfarsit de sezon calduros! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Vreau si eu luminite de astea din astea nu vreau,dar vreau niste luminite care sa se aprinda cind pun frina,aveti stiinta de asa ceva ?ceva suplimentar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 pozele lui piero sunt pe site. vreau si eu luminite din alea care sa se aprinda intermitent cand pui frana si eventual sa stea aprinse pe pozitie. @atw are un stop cu leduri suplimentar. dar nu face nimic cand pui frana. dar ar face lumina stroboscopica la frana ar fi solutia pe care o cautam. ce zici @atw? iese ceva din cerinta asta? aaaa.. si am testat: la mine nu se sting farurile cand dau la automat. deci releul ala ar fi super ok. si daca ai si idee ce sa iau si de unde si unde sa il montez (pe ce fire) ar fi minunat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Felicitari pentru intrunire, data viitoare voi incerca sa nu mai cedez atat de usor O sa mai incerc o data maine dimineata acelasi traseu, ca inmh-ul anunta vreme buna. La 6:30 ies din Buc pe A1 spre Pitesti, RmValcea, Novaci, Papusa, Obarsie, Vidra - o tura pana la Voineasa si retur spre Obarsie, apoi tot spre nord, Oasa, Sugag. Retur pe Transfagarasan. Opriri numai de alimentare, papa si poze. Tur de forta 1000km (nu am calculat dar.. pe acolo). Daca mai pofteste careva la meniul respectiv, hai.. ca e la oferta, vine vreme rea spre weekend! Well.. i did it! Singur singurel, ca prea m-a mancat! Nu recomand nimanui s-o taie singur pe sus pe-acolo, dar de data asta s-a sfarsit cu bine... Iaca numai cateva poze: Daca va plac, (MUUULT) mai multe gasiti aici. Cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 http://picasaweb.google.com/vstrom.romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Well.. i did it! Singur singurel, ca prea m-a mancat! Nu recomand nimanui s-o taie singur pe sus pe-acolo, dar de data asta s-a sfarsit cu bine... Iaca numai cateva poze: misto, de la sud la nord, dupa ce cobori din trecatoare si se termina si padurea, la citiva km de obirsia lotrului, era un pod rupt peste un piriu. l-au reparat? se trece pe pod sau prin apa? merci adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
90RIK Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) Well.. i did it! Singur singurel, ca prea m-a mancat! Nu recomand nimanui s-o taie singur pe sus pe-acolo, dar de data asta s-a sfarsit cu bine... Iaca numai cateva poze: Felicitari !!! Super peisaj si poze asemenea Editat Septembrie 25, 2009 de 90RIK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZEROS Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 salut.sunt interesat de achizitionarea unui v strom 1000,2005,aveti idee cam ce valoare are pe piata noastra? va multumesc anticipat, asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) de la sud la nord, dupa ce cobori din trecatoare si se termina si padurea, la citiva km de obirsia lotrului, era un pod rupt peste un piriu. l-au reparat? se trece pe pod sau prin apa? Prin apa (ultima fotografie din calupul de 6 urcat anterior e chiar din acel loc). Inca se lucreaza... de fapt, tot acest drum este un santier. Teoretic este inchis circulatiei publice, lucru semnalizat la ambele capete. Am avut noroc ca am putut trece, m-am oprit de cateva ori cu gand sa intorc deoarece muncitorii isi iau treaba foarte in serios si nici nu te baga in seama. Culmea, cand NU TREBUIE, chiar muncesc.. si cu ce avant, parca 100000000 de draci ii goneste de la spate. Imi pare foarte rau ca acest drum se va asfalta Editat Septembrie 25, 2009 de MensSana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Maine si duminica este cineva interesat de o calatorie de weekend? Vreau sa plec dimineata 8,30 max 9,00. Am trei variante nefiind inca hotarat asupra uneia. 1- Buc, Braila, Macin, Muntii Macinului, Constanta, Vama Veche, Balcik, unde dormim si duminica acasa prin Giurgiu sau Calarasi cu bacul. 2- Buc, Navodari, Constanta Vama Veche, Balcik si duminica retur, sau 3- direct Balcik prin Calarasi si bac si intoarcerea prin Giurgiu, sau viceversa. Prima varianta cea mai lunga cca 500km sambata si 300km duminica. Mesaj completat Ne-am intors cu bine. Pana la urma am plecat singur, doar cu sotia, dar traseul si vremea au fost super. Anunt de astazi ca sa fie timp pt inscrieri. Weekend-ul viitor merg la Teteven tot in BG. Zona de munte, foarte frumoasa, cu serpentine ca pe Cheia, iar pensiunea unde vom dormi sambata noaptea este noua, foarte bine amenajata si cu o super bucatarie bulgareasca. Pensiunea are gradina de legume si pastravarie proprie. Singurul avertisment, ultimii 3 km pana la pensiune drum de "tara" usor amenajat, cam in genul celui de la intalnirea V-Stroamelor, dar numai cu piatra, fara noroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 de la sud la nord, dupa ce cobori din trecatoare si se termina si padurea, la citiva km de obirsia lotrului, era un pod rupt peste un piriu. l-au reparat? se trece pe pod sau prin apa? am trecut eu pe pod la inceputul lunii cu bunavointa muncitorilor de acolo,pentru un motor semienduro nu e o problema,sunt doua canale,la intrare si la iesire de pe pod. numa bine.asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 eu o sa lipsesc vreo 2 sapt plec in concediu va pupacesc pe toti, si sa aveti grija de voi asfalt uscat si plimbari placute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Septembrie 28, 2009 Autor Share Postat Septembrie 28, 2009 Mesaj completatNe-am intors cu bine. Pana la urma am plecat singur, doar cu sotia, dar traseul si vremea au fost super. Anunt de astazi ca sa fie timp pt inscrieri. Weekend-ul viitor merg la Teteven tot in BG. Zona de munte, foarte frumoasa, cu serpentine ca pe Cheia, iar pensiunea unde vom dormi sambata noaptea este noua, foarte bine amenajata si cu o super bucatarie bulgareasca. Pensiunea are gradina de legume si pastravarie proprie. Singurul avertisment, ultimii 3 km pana la pensiune drum de "tara" usor amenajat, cam in genul celui de la intalnirea V-Stroamelor, dar numai cu piatra, fara noroi. Cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 ce dimensiuni au rulmentii de la roata fata si diametru discurilor de frana va rog. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 ce dimensiuni au rulmentii de la roata fata si diametru discurilor de frana va rog. multumesc Discuri de frana 310 mm Rulmentii fata: 6203-2RS Bearing 17x40x12 Sealed Nu mai modifica TDM-ul lasa-l asa si ia-ti un v-strom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Discuri de frana 310 mmRulmentii fata: 6203-2RS Bearing 17x40x12 Sealed Nu mai modifica TDM-ul lasa-l asa si ia-ti un v-strom nu am bani de vstroam. ma descurc cu ce am cam mari discurile nu se potrivesc la diametru asta e mai cercetam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Pt cei interesati de plimbarea din weekend-ul asta la BG, sant in total 4 camere duble la 35 euro, un apartament cu doua camere la 60 euro si un studio cu 3 locuri la 50 euro, toate cu mic dejun copios inclus. Discutii si inscrieri astazi la ARC. Vin cu harta si pliantul pensiunii. Vremea se anunta buna. Poate fi unul din ultimile weekend-uri frumoase de anul asta. Care le are cu pescuitul in rauri de munte, la pastrav, poate venii cu scule. Ultima strigare joi dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Octombrie 1, 2009 Autor Share Postat Octombrie 1, 2009 Ne vedem simbata. Sa stabilim ora si unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Cum a fost plimbarea, v-a plouat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 La dus a plouat tot drumul, cca 400 km, la intoarcere a fost uscat in cea mai mare parte. De udat s-au udat motoarele si costumele de ploaie, noi am ramas uscati. A fost un test excelent pt ungatoarele de lant. Cea mai curata componeta a motocicletei a fost lantul si asta dupa 800 km facuti in weekend-ul asta. Intrebarea este unde mai mergem in weekend-ul viitor, ca vremea deja nu ma mai intereseaza cum va fi. Astept propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Octombrie 5, 2009 Autor Share Postat Octombrie 5, 2009 La dus a plouat tot drumul, cca 400 km, la intoarcere a fost uscat in cea mai mare parte. De udat s-au udat motoarele si costumele de ploaie, noi am ramas uscati. A fost un test excelent pt ungatoarele de lant. Cea mai curata componeta a motocicletei a fost lantul si asta dupa 800 km facuti in weekend-ul asta. Intrebarea este unde mai mergem in weekend-ul viitor, ca vremea deja nu ma mai intereseaza cum va fi. Astept propuneri Adaugam si citeva poze: http://picasaweb.google.ro/email.as25/Tete...Jr9xJaKloT8swE# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 salut, a schimbat careva lichidul de frana la modelul cu abs, este vreo procedura specifica? un manual de service pt un K7,K8,K9 gasesc pe undeva? eu am unul pt K4 care se potriveste in mare parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi dr Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Buna tuturor! O intrebare pentru cei care au montate manere incalzite. Am montate, de vechiul proprietar unele, Saito, insa nu se incalzesc. Au cumva montata vreo siguranta pe circuit care sa fie arsa, sau poate alta hiba? Cine ma poate ajuta, sunt afon in ale electricii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Ledul rosu de pe intrerupator se aprinde?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate