bogdan_harea Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) Tabla de AL s-a ieftinit cu 15% fata de anul trecut. Editat Septembrie 17, 2010 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Uite un set de coburi home made vb voastra E in faza de proiect dar cred ca ies ok......sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 ies foarte bine, dar atat de multe unghiuri implica multa munca si matematica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Nu e stres am calculator:))))))Lasand gluma deoparte am vrut sa fie la fel cu TRAX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 (editat) Uite un set de coburi home made vb voastra E in faza de proiect dar cred ca ies ok......sau nu? Arata intr-un mare fel! Editat Ianuarie 9, 2011 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Se multumeste inseamna ca pot merge inainte cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byk Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Arata foarte bine, felicitari! Ceva de genul acesta imi doresc si eu. Poate ne ajuti cu niste dimensiuni si cu desfasurari ale lateralelor si fundul cutiilor. Multumim anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Deseara le primiti (dimensiunile) si spor la munca.!! Mesaj completat Deci nu am avut timp pt desen o sa adaug mai tarziu dar laterala are 1480x300mm.Se indoaie in urmatoarea secventa 20-450-60-160-60-450-60-160-60 Capacul si fundul au dimensiunea 340x630mm din dreptunghi se decupeaza din fiecare colt 90mm.Apoi pe toate lateralele se indoaie in secventa 30-60mm mijlocul ramanand de 450x160.Am sa revin cu un desen totusi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2011 Deseara le primiti (dimensiunile) si spor la munca.!!Mesaj completat Deci nu am avut timp pt desen o sa adaug mai tarziu dar laterala are 1480x300mm.Se indoaie in urmatoarea secventa 20-450-60-160-60-450-60-160-60 Capacul si fundul au dimensiunea 340x630mm din dreptunghi se decupeaza din fiecare colt 90mm.Apoi pe toate lateralele se indoaie in secventa 30-60mm mijlocul ramanand de 450x160.Am sa revin cu un desen totusi.... desen totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 si ce profil ai la marginea de sus? Mesaj completat n-am prins edit: eu m-am jucat cu un soft gratis pentru chestii 3D (3DVIA) si rezultatul se poate vedea aici http://www.3dvia.com/models/C2D71FF8CADCEEC0/cutie-aluminiu (cred ca trebuie un plugin) am gandit ca fiecare culoare sa fie o bucata de tabla. nu cred ca e asa greu de facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Asa incet incet.........avansez Mesaj completat Profilul de sus este H Nimic nu e greu de facut daca vrei sa faci si daca......ai scule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 am si eu o intrebare, poate puerila din punctul de vedere al unora...dar...de ce nu se fac cutiile astea de aluminiu ceva mai aerodinamice? ps: mare bdreptate ai la faza cu sculele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Cred eu din 2 motive 1 pt trebuie sa fie practice si incapatoare rezistente si simplu de reparat si 2 pt cred ca cei cu valize asa mari nu alearga cu 200km/h si precis mai sunt motive... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Cred eu din 2 motive 1 pt trebuie sa fie practice si incapatoare rezistente si simplu de reparat si 2 pt cred ca cei cu valize asa mari nu alearga cu 200km/h si precis mai sunt motive... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2011 am si eu o intrebare, poate puerila din punctul de vedere al unora...dar...de ce nu se fac cutiile astea de aluminiu ceva mai aerodinamice?ps: mare bdreptate ai la faza cu sculele! pentru ca plasticul este mai usor si mai ieftin de modelat Uite aici o "chestie" aerodinamica http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://...ved=0CDEQ9QEwAw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 si un capac drept pt a incapea mai multe pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Arata intr-un mare fel! Felicitari! Scule-nescule, iti mai trebuie si cap si mana sa faci asa ceva. Bravo, inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 multumesc da ..sincer daca ai un apcan s citeva scule de mana cred ca oricine poate sa le faca...nu e chiar lucrul dracului in casa popi.. Mesaj completat 2 sau 4 manere???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 4 manere...asa poti sa mai pui pe ele un izolir, un sac de dormit, o geanta din aceea de la Louis de 50 de litrii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 4 manere...asa poti sa mai pui pe ele un izolir, un sac de dormit, o geanta din aceea de la Louis de 50 de litrii.... Corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 sistemele de inchidere si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Si incuietori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 switch asta scriam cu un post anterior dar nu cred ca ai citit ) ca mai trebuie incuietorile si gata.Plus ca si extra suport de o canistra de 5litri suport pt un instinctor etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Daca le vopsesti negru mat sau reusesti sa le eloxezi sigur vor fi cele mai reusite cutii home made care s-au facut la noi. Negru mat electrostatic estompeaza zgarieturile tablei si face mai putin vizibile niturile. Sudurile la colturi le mai ajustezi? Sunt curios la sfarsit, cu balamale si incuietori, eventual montate pe motor, cum vor arata. Spor la lucru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate