Pacasac Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 La Brasov ma ocup eu de strans semnaturi, sper sa strang cat mai multe. Le trimit sapt care vine, mai pe la sfarsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 (editat) multumesc Pacasac. va implor oameni buni, hai sa facem ceva ! Editat Martie 4, 2006 de Lizu-ka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 va implor oameni buni, hai sa facem ceva ! Ploiesti fac eu tabelul Numar de telefon: 0727239404 Sper sa strang cat mai multe cu toate ca nu imi prea permite timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 multumesc Pacasac. va implor oameni buni, hai sa facem ceva ! Am sesizat si APADOR CH, sa vedem ce raspund . http://www.apador.org/about.htm http://www.apador.org/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Marian Palade RT 301516 Sunt alaturi de voi in orice actiune , cat despre miting , am impresia ca tre autorizatie de la primarie , asta ca sa fie treaba legala .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Radu Pop RD 083340 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedygonzales Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 In Baia Mare am sa strang si eu semnaturi si cat mai multe cu putinta. ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciurymetart Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 fratilor, ma bucura nespus faptul ca am reusit sa ne adunam cat mai multi si cu cat mai multi cu atat mai bine ...unde s multi puterea creste nu? trebuie neaparat rezolvata aceasta problema in amintirea lui alex si in sprijinul familiei lui ... r.i.p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Barjoveanu Ioan CI seria NT nr 247033 0788268404 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suz69 Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Radu Mihai Adrian C.I. seria RD nr 327194 0722.22.97.68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Cernaianu Andrei Nicolae RD 228054 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Bontas Cristian Florin RD 312884 Nu s-ar putea organiza o sesiune de semnaturi in Etrusco sau undeva? Ca altfel nu prea am timp in cursul saptamanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Ploiesti fac eu tabelul Numar de telefon: 0727239404 Sper sa strang cat mai multe cu toate ca nu imi prea permite timpul din ploiesti : SORIN -IOAN PRAHOVEANU , C I : PH 295102. TEL MEU 0720636028 , IN CAZ CA NU DAU DE TINE LA TEL DE MAI SUS SPER SA NE INTILNIM DUMINICA SA VORBIM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Ivan Gabriel Rx 064269 0724798008 Succes in campanie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Laurențiu Mayer DX 238278 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Deci nu, hai sa o facem cu cap de data asta, ca sunt implicatii mai mari. Va trebui sa vorbim cu familia, sa lucram cu aspectele legale pe net (petitii, etc) apoi sa organizam acel miting la Udriste. Care trebuie facut in zi de program cu publicul (sambata au program pana la 2) si chemate televiziuni, etc. Acum e prea in scurt si nu va avea impactul dorit. vedeti ca pe strada Udriste este accesul interzis cu exceptia riveranilor. deci nu va bagati acolo, va fi ultrausor sa va dea sute de amenzi pe bune. gasiti alta locatie: de exemplu puteti defila incontinuu undeva, cu viteza mica (adaptata conducerii preventive) respectand TOATE regulile de circulatie (sistem manifestatie USA), si nu se poate lua ABSOLUT nimeni de voi. E mai de efect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 vedeti ca pe strada Udriste este accesul interzis cu exceptia riveranilor. deci nu va bagati acolo, va fi ultrausor sa va dea sute de amenzi pe bune. gasiti alta locatie: de exemplu puteti defila incontinuu undeva, cu viteza mica (adaptata conducerii preventive) respectand TOATE regulile de circulatie (sistem manifestatie USA), si nu se poate lua ABSOLUT nimeni de voi. E mai de efect. Multumin pt informatie Si treaba cu defilarea este buna dupa parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 (editat) Prieteni, cu parere de rau va anuntz ca avem cartitze. Militzieni. Aici pe acest topic. Daca au intrat cu buna credinta, sa faca bine sa isi declare profesia si adeziunea sincera la cauza noastra. Cred ca e mai bine de trimis datele personale lui Lizu-ka pe PM sau direct la atelier... Editat Martie 4, 2006 de mihaiachi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Prieteni, cu parere de rau va anuntz ca avem cartitze. Militzieni. Aici pe acest topic. Daca au intrat cu buna credinta, sa faca bine sa isi declare profesia si adeziunea sincera la cauza noastra. Cred ca e mai bine de trimis datele personale lui Lizu-ka pe PM sau direct la atelier... Si ce daca.........sa le fie de "cap"....ce pot sa ne faca.........ceea ce facem noi este perfect legal si orice politist....pardon...militian(dupa incercarile de musamalizare gen securitate) care este aci poate in cel mai rau caz sa ne zica "sarumana' " cand ne vede pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spider2 Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Otilia Lazar xr 205066 Sper sa reusim ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 militieni .....ai......?....sa raporteze......a.....?la superiori.......pai atunci sa raporteze ca aia.. motociclisti aia... pina la urma o sa-i rupa un picior lu demirel ....daca el aomorit unul (cunoscut), macar un picior o sai se rupa . si daca se ascunde cit poate face asta.??la un moment dat se va intampla. a era sa uit : cirtite , militieni .....ce o-ti vrea voi ...treba voastra vreti .....sa continuati vinatoare ... veti avea picioarele rupte la modul cel mai serios....si nu e amenintare ci un raspuns , cred ca prea blind la actiunile voastre.atunci sa vad militieni dind in judecaa peagresori si prezentindu-se la proces in scaun poate chiar mai rau. azi unul maine unul ...tot asa ....nu credeti ca se vor opri.?? daca nu eu cred( alta solutie nu vad) ca e nevoie de o alta revolutie, si nu sunt cuvinte mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Spireanu Mihail PH 444821 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Hell's Angels unde sunteti???!!! Buni, rai, ar fi fost pedepsit rahatul ala pana acum de 7 ori. Nu ar fi asteptat dupa "oarba" justitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 din ploiesti : SORIN -IOAN PRAHOVEANU , C I : PH 295102. TEL MEU 0720636028 , IN CAZ CA NU DAU DE TINE LA TEL DE MAI SUS SPER SA NE INTILNIM DUMINICA SA VORBIM. Am vb la telefon (scuze de background) Suna-ma maine sa ne intalnim pe la 1-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 (editat) sologiuc teodor gheorghe sv 008021 (semnati si pentru mine) alex R.I.P. asta e legea in romania ,politia musamalizeaza totul......intr o zi totul se va schimba pana atunci aveti grija de voi ,ca sunteti pe 2 roti Editat Martie 4, 2006 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate