motociclistcom Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 acum cateva minute am primit o informatie cum ca intrarea ar fi 10E .. o sa sun maine si o sa va comunic mai multe detalii .. o sa le pun aici si pe www.motorul.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 adica daca vin cu pasager dau 20 euro? criza frate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 mai asteptati 12 ore si va spun eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 cam putin dar cate? ca o sa venim cu cateva beri de aici sa le bem imediat cum ne dam castile jos la ce ora ajungeti? noi speram pe la 10-11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 acum cateva minute am primit o informatie cum ca intrarea ar fi 10E .. o sa sun maine si o sa va comunic mai multe detalii .. o sa le pun aici si pe www.motorul.ro pai scrie si pe site....10e/pers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 (editat) aham,m-am prins acum.nu intelegeam de ce tot face reclama la alt site cand datele exacte erau pe site-ul oficial al intrunirii.vad ca a mai pus si aici desi nu era locul pentru poze @motociclistcom Editat Iunie 29, 2009 de ghostrider000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 (editat) pai scrie si pe site....10e/pers desi sunt de'acord ca e maricel pretul pt 2 pers 20e,stau si ma gandesc si e corect (costa organizarea, premiile si daca e sa o luam asa...participi la: distractie+ organizare+CONCERT CARGO! si un bilet la orice concert amarat e fix 10e!deci este un pret bun pt ce se ofera) multa bere in sange dragii mei ne vedem acolo!! SA NU PLOUA ASTA CONTEAZA! Editat Iunie 29, 2009 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 (editat) nu fac nici o reclama ... pozele le-am pus pentru ca situl e al unui prieten .. sper sa nu e vre-o poblema .. imi cer scuze daca am gresit cu ceva ... incerc sa va ajut cu detalii ... orice intrebare aveti despre acest eveniment .. intrebati-ma. Am facut acel post cu poze .. pentru ca sunt de la un eveniment Editat Iunie 29, 2009 de motociclistcom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 (editat) off topic :aaa nu e nicio problema.dar datele exacte erau pe site-ul oficial,asta incercam sa spun.stai linistit man, nu se supara nimeni pt orice noua sursa de informatie. Editat Iunie 29, 2009 de ghostrider000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 daca va int si alt ceva .. alte informatii .. ce nu le gasiti pe site .. ma puteti intreba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 daca va int si alt ceva .. alte informatii .. ce nu le gasiti pe site .. ma puteti intreba Faci parte din echipa organizatorica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 dar cate? ca o sa venim cu cateva beri de aici sa le bem imediat cum ne dam castile jos la ce ora ajungeti? noi speram pe la 10-11 nu stiu la ce ora ne trezim din betie la Plaiul Foii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Acum am de la TREI BRAZI, druul in mare parte e ca in palma...asfalt proaspat cam 3-3.5 km si dupaia drumul e decopertat si e ca dracu..asa ca aveti grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Acum am venit de la TREI BRAZI, druul in mare parte e ca in palma...asfalt proaspat cam 3-3.5 km si dupaia drumul e decopertat si e ca dracu..asa ca aveti grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radustefan2008 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 drumul din dn1 e bun am fost si eu ieri decopertat e numai vreo 600 de metri inainte de cabana in schimb fetele de la receptie nu stiiau aproape nimic despre locul unde se tine efectiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 ne descurcam noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 daca si intalnirile costa, este clar CRIZA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Nu, nu este criza. Se arunca momeala cu o luna inainte, apoi totul devine un bun prilej de a mai face un ban gramada. La preturi de-astea sa tot fii organizator si sa tot fie vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRun Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Cei care cunosteti zona, puteti pune o harta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 E simplu, inainte sa iesi din Predeal(curba de 180 de grade) cum mergi spre Brasov faci stanga, sau daca vii din Brasov dupa curba aia de 180 prima straduta pe dreapta si o ti pana se termina drumu .... Aia e zona 3 brazi, exact unde se tine nush... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Nu mi se pare un pret prea mare. 42 de lei include probabil si locul de cort.Preturile la campare variaza intre 6 lei la Ocna Sibiului si 40 de lei in Campingul de la iesirea din Mamaia.Acolo pretul e pe noapte iar aici banuiesc ca e per total.Unde mai pui si concertele.Oamenii aia trebuie platiti.Nu am prea vazut concerte moca.Daca se dau si premii la diverse concursuri iar trebuiesc bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 la numele asta pompos s-a facut ceva lobby si pe afara? sau e o intrunire locala, sincer denumirea m-a bulversat. vin ceva trupe de afara? scz daca s-a mai scris dar pe afis n-am vazut decat Cargo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) probabil se asteapta motociclisti de afara ca sa le aratam ce frumos se canta la noi. Editat Iulie 1, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 cei care vreti mai multe detalii .. o sa intreb maine .. referitor .. de ce este inclus in acei 10E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) Daca ati fii mai atenti si ati citi pe site ati vedea ca o sa vina si trupe straine,o sa fie concursuri:iron bike(concurs de moto custom) cu premii de 1000;500;si 300 eu; o sa fie striptease,bataie in ciocolata,MUZEU HONDA,tombola la care premiul e un HORNET NOU NOUT!!(pret bilet tombola 2 eu), concurs de piercing si tatoo la care de asemenea vor fii premii de 300-500 eu,degustare de vinuri,motofashion.. Deci carcotasii care spun ca 40 ron e exagerat ar trebui sa citeasca pe site mai intai ,sa vada ce ofera intrunirea si apoi sa-si spuna opinia,eventual comparand si cu restul intrunirilor la care pt 20 ron se ofera doar concerte,in cazul fericit.. Editat Iulie 2, 2009 de gusteru_streetfighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate