Altharis Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) Stiti care ii chestia. BlackBird nu semana deloc cu o motocicleta touring. Cu toate ca avea capacitati touring extraordinare, ea pastra feelingul sportiv. Nici GTR-ul nici noua honda nu au look-ul asta... Asta e chestia care o facea pe black deosebita , frumoasa si practica. Editat Octombrie 21, 2009 de Altharis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) Au aparut si primele impresii dupa test drive-ul oficial de pe circuitul Sugo din Japonia: Motorcycle USA Motorcycle Usa (Blog) Visordown Visordown (Dual Clutch Transmission) Sport Rider Motorcyclist Online Motorcycle.com MCN Ultimate Motorcycling Si primul clip cu motocicleta in actiune Mesaj completat 4 wallpapere din kit-ul de presa Honda USA + o poza cu noul VFR naked Mesaj completat Inca 3 Editat Noiembrie 2, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 pur si simplu superba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Am si eu o intrebare. Nu stiu daca are cineva raspunsul dar o sa incerc. Mie mi-a ramas sufletul la un VFR800. Pentru ca sunt la inceput am considerat ca trebuie sa mai astept cativa ani pentru o astfel de motocicleta. Acum vad ca apare noul VFR1200F. Cu siguranta o motocicleta impresionanta (din punct de vedere tehnic, nu discut designul) dar tot cu siguranta nu o motocicleta pentru mine. Nici ca putere, nici ca greutate si dimensiuni nic ca pret. Nu este ceea ce imi doresc. Intrebarea este simpla. Odata cu lansarea VFR 1200F se va scoate din fabricatie VFR800, sau vor merge amandoua in paralel, macar o perioada. Din punctul meu de vedere nu sunt doua motociclete care se exclud reciproc. Daca nu se va mai fabrica, probabil ca voi incerca una la mana a doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Momentan Honda nu a anuntat nimic in sensul asta. Eu cred ca VFR 800 se va mai vinde cel putin o perioada, pentru ca intr-adevar, e foarte diferit de VFR 1200. Am auzit niste zvonuri cum ca Honda va lansa si un VFR 1000, mai mic si mai sportiv, adevaratul inlocuitor al lui VFR 800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altharis Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 DragosM, pe site-ul Honda http://powersports.honda.com/ nu mai este VFR 800 Da daca totusi iti cumperi vfr 800, neaparat sa pui fotografii, ca sa o vedem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 DragosM, pe site-ul Honda http://powersports.honda.com/ nu mai este VFR 800 Da daca totusi iti cumperi vfr 800, neaparat sa pui fotografii, ca sa o vedem si noi. Site-ul ala e pentru USA si acolo VFR 800 se cheama Interceptor. Inca este disponibil la categoria sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 pot sa zic cu siguranta ca eu sunt si o sa si raman fan Honda, am incredere in marca, detin al 4lea honda, dar asta e ceva extrem de urat sau doar mai avem nevoe de timp sa ne obisnuim cu ea...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 salutari. Domnilor, eu am intrat aici pt ca anul viitor in vara doresc sa imi cumpar un vfr800 cat mai nou posibil. momentan detin un thundercat si am ales vfr in defavoarea fazerului de 1000. Desi sunt fan yamaha.. Cred ca o parte in decizie a avut-o curiozitatea si dotarile. Oricum noul v4 e ......interesant... Ca design e destul de k, nu e cel mai frumos, dar nici cel mai urat. Intradevar e prea mare diferenta dintre fata si spate. Ai masivitate si forta si brusc ceva fragil si subtire. Sincer sa fiu si de as avea banii nu am sa il cumpar. Principalul motiv e ca nu e ceea ce imi doresc de la un motor. Si pana la urma cumparam seea ce ne reprezinta. Iar eu vreau comfort pt mine in primul rand, siguranta si placerea de a conducen motor frumos si bun. Restul....e can can!! Sarbatori fericite!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 e bestiala....dupa XX o sa fie urmatoarea achizitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 De obicei cand iese un model nou nu prea imi place ..dar asta e ok. Sunt convins ca si merge super frumos asa cum ne-a obisnuit HONDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Pretul VFR1200F in Romania - 15.497 Euro, inclusiv TVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Cred ca testul revistei Motorrad publicat si in UM nr. 3 arata cine e "taticul"... cam la toate capitolele: K1300S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Cred ca testul revistei Motorrad publicat si in UM nr. 3 arata cine e "taticul"... cam la toate capitolele: K1300S. posibil..dar asta numai dak facem exceprie de problemele de serie...surging,stalling,etc... in rest o motocicleta foarte misto. m-am dat cu k1300r si mi-a placut foarte mult Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Dupa XX, pe care o consider in continuare cea mai frumoasa motocicleta scoasa de Honda, atat pentru fluiditatea liniilor, cat si pentru valentele sportive, desi este catalogata touring, cred ca VFR-ul de 800 ar fi a doua. XX-ul mi s-a parut ca are o acceleratie senzationala (am mers cu modelul anterior anului 1999, deci cel pe carburatie). De fapt, cand mi-am luat ZZR-ul 1400 am avut sentimentul ciudat ca pe undeva imi lasa senzatia de XX tunat (evident, daca faci exceptie la faruri) in combinatie cu o RF..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 (editat) Cred ca testul revistei Motorrad publicat si in UM nr. 3 arata cine e "taticul"... cam la toate capitolele: K1300S. Evident, doar e test facut de nemti. Editat Aprilie 5, 2010 de iollele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Evident, doar e test facut de nemti. corect! personal dinte bmw, oricare alta si honda, voi alege mereu honda! ceva pareri ale posesorilor de vfr 1200? postati va rog, sunt extrem de curios. incerc anul asta sa achizitionez una (daca mai gasesc cu cutie manuala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 2, 2014 Admin Share Postat Aprilie 2, 2014 (editat) Este una de vanzare aici, suna-l si tu pe propitar si vezi ce-ti spune! Editat Aprilie 2, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 prefer taticul vf-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate