depechemod Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Sanatate multa si sa te urci cat mai repede pe motor. Bafta la reparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Nasol Strumfule, tocmai cand te bucurai de motoreta cea noua si frumoasa. Sanatate maxima mestere si spor la reparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 (nu am cine stie ce de zis decat)... Sanatate multa la calaret, sa nu se lase cu ghipsu mai mult decat e nevoie.. si noroc cu asigurarea/ repararea calului, Strumfule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Acum vin de la Udriste, Adi este bine, blugi si geaca rupte. Soferul recunoaste ca a gresit si sper ca nu vor fi probleme cu asigurarea si implicit cu repararea motocicletei. Gipsul este pus preventiv, si se pare ca nu are decat o contuzie . Din fericire nu are nici ruptura, nici entorsa. Imi rezolv problemele si fug inapoi ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Acum vin de la Udriste, Adi este bine, blugi si geaca rupte. Adi ma bucur ca esti ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Bine ca ai scapat intreg, motorul o sa-l repari pe banii automobilistului. Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Nasol. Insanatoshire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Bine ca esti intreg,motoru se face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 bine ca esti intreg adi!!! spor la taiat ghipsul si la reparat motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Futu-i marama ma-siiiiiiii! Ba, ... fara cuvinte. Hai sanatate si fier reparat repede, m-a luat cu frig pina am citit ca esti binisor ... Lehamitea ma-sii de viata, te-a pacalit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackman Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Bafta multa si sper sa revii cit mai repede pe asfalt cu bijuteria ta,ai grija de tine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Strumf capu sus feru se repara dar viata nu . Hai sa te faci bine si te asteptam !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Strumfule, pe cuvantul meu, iti fac mobra aia sa arate ca in poze, ba poate chiar mai fain. Cheer up man! Bine ca esti tu OK. Cjeck dis out... ...and dis: INAINTE si DUPA Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Imi pare f rau de accident...dar e bine ca nu ai patit nimik.....! deci, nu mai fii suparat , caci fieruol se repara! bine ca nu a fost mai grav! CUMPARA TI PANTALONI DE PIELE CU PROTECTII HARD..! DE O SAPTAMANA ACCIDENTE IN FIECARE ZI...SI O SA MAI INTRE ANUL ASTA CATEVA SUTE DE MOTORARE IN TZARA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 strumfule si eu tot de la udristei vin...te-am vazut pe acolo...eu cu dreptul tu cu stangul noi sa fim sanatosi ca motoretele se fac...bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Insanatosire grabnica...si multa bafta la asigurari...si eu ma paruiesc cu asirom-ul.....luni ma duc sa-mi repar motorul(accidentul a fost pe 8 si abia acum pot sa ma apuc de motor....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 nu nu...eu sunt ala de miercuri seara la hala traian...la mine a iesit mai rau ca bulangiul a fugit de la locul accidentului...s-a lasat cu dosar si audiere la parchet...sa vad cum o scot la capat si cum fac motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 mdea....mie mi-a venit pe contra-sens si a trebuit sa ma feresc de el...da se pare ca l-am agatat putin...cica il cauta baietii...agent Pamblica si Poteras(nu radeti ca astea sunt numele lor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shenck Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Mda.. M'am intors de la udriste pe la 9. Omul a fost gasit vinovat 100%, i'au retinut carnetul 3 luni si talonul, ca avea ITP expirat din iulie 2005.. Acum o sa urmeze circul cu asigurarea, cu devizul de la service, cu diferenta in plus care va trebui suportata de vinovat (sper sa nu existe aceasta diferenta, totusi..) si cu restul calabalacului... Mi'e groaza ca e foarte mult de alergat iar alergatul nu e punctul meu forte acuma, fiind cu ghips la piciorul stang.. Mai multe detalii in episodul urmator.. Intii de toate, bine ca ai scapat cu atit! Insanatosire grabnica! O sa iasa cu probleme, sper sa iti deconeteze pe rca (faptul ca e itp-ul nefacut o sa iasa cu scintei) Vb si tu cu URSU (user pe dwc) care se ocupa de asigurari, sa stii la ce te astepti. Bafta si multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Adi, am vazut astazi ce ai patit si nu-mi vine sa cred ca ai avut asemenea ghinion.....ce sa zic, bine ca ai scapat tu fara urmari de lunga durata....fierul se face. Daca te pot ajuta cu ceva da-mi te rog un tel. multa sanatate si bafta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Multa sanatate si tu sa te faci bine cat mai repede. Fierul se repara oricat de rau ar fi indoit. Daca ai noroc de un om cumsecade o sa o repari repede, altfel te poarta prin tribunale cu anii. Eu nici acum nu am ajuns sa ma judec dupa mai bine de un an de la accident. Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 ..sa ai bafta si asta sa fie singurul accident din cariera ta de motociclist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Sanatate maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Sa ai multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Strumf-ule - sanatate multa si bafta la reparatul motoretei (si io "brutus" tot cu asta ma chinui). strumfule si eu tot de la udristei vin...te-am vazut pe acolo...eu cu dreptul tu cu stangul noi sa fim sanatosi ca motoretele se fac...bafta multa nu'mi spune ca tu esti de la accidentul de azi noapte de la ora 3... nu nu...eu sunt ala de miercuri seara la hala traian...la mine a iesit mai rau ca bulangiul a fugit de la locul accidentului...s-a lasat cu dosar si audiere la parchet...sa vad cum o scot la capat si cum fac motoreta Insanatosire grabnica...si multa bafta la asigurari...si eu ma paruiesc cu asirom-ul.....luni ma duc sa-mi repar motorul(accidentul a fost pe 8 si abia acum pot sa ma apuc de motor....) Offf-offf. A inceput in plina "forta" sezonul de anul asta. Deja vorbim despre accidente (si accidentati) de parca am vorbi despre motociclistii pe care i-am intalnit pe drum, atat de multi suntem. Sa avem grija de noi! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate