Dogg Postat Iulie 28, 2004 Share Postat Iulie 28, 2004 vrajitorul din oz Habar n-am sa pun poza direct. fa o vraja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Iulie 28, 2004 Share Postat Iulie 28, 2004 doh abraca...A se observa suspensia spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat August 19, 2004 Share Postat August 19, 2004 Felicitari!Ai fost luata la misto si ai, cum s-ar zice "in cartier" pus botu'.Bimota e o motocicleta 100% italieneasca, right? Da si nu. Din cate stiu eu Bimota nu a produs niciodata motoare. Au folosit motoare de la Yamaha.Suzuki,Ducati,BMW......restul componentelor fiind Bimota. Hai sa va dau si eu 3 motoare mai deosebite dintre care si o Bimota ... BIMOTA....cu motor Suzuki GSXR1100...152 de cai declarati. Ba au facut un 500 v2 in doi timpi despre care unii de la Superbike spuneau ca e un esec total. sal! na ca ma bag si eu! bimota este o facatura din piese ieftine vinduta la bani multi! am avut ocazia sa lucrez la una si va pot spune ca mai bine o lasi (cred ca avea sefu boala pe mine!) ca sa-i reglezi carburatoarele (amestecul) tb sa-i dai motorul jos si tb sa ai imaginatie ca sa stii cum va merge daca vrei s-o ghicesti din prima (nu ai ai carcasa filtrului de aer si posibilitatea sa ajungi la suruburile de amestec cu nici o scula ai 5-10 mm intre o traversa a cadrului si carb.!). amortizorul din spate e fixat cu uniball-uri care tb schimbate la doi ani daca iei originale (de 2 ori mai scumpe decit de la o firma cu accesorii de motosport si unde mai pui ca le iei si etanse) este o motocicleta pt oameni cu multi bani care isi permit sa plateasca in jur de 500-1000 de ⏠pt o inspectie (la 6000 km si asta fara sa mai punem la socoteala si necesitatea de-a schimba din cind in cind si un cauciuc care la dimensiunile astea te-ar costa in jur de 300-350 âŹ!) si vor sa se sparga in fite! ca "bicicleta" nu-i cu nimic mai buna decit o yamaha fzr 1000 as zice ca-i chiar mai proasta ! confort ...... stati si voi pe 10-15 mm de burete lipit pe fibra de sticla si o sa te doare b..... dupa juma de ora de nu mai poti umbla drept. asta este parerea mea despre bimota aia cu motor de fzr 1000 (am incercat sa uit cum o cheama deoarece ma mai doare si acum c... cind imi aduc aminte!) daca va place luati-va baieti o poza si cumparati-va "o motocicleta" ca altfel o sa plingeti dupa bani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat August 19, 2004 Share Postat August 19, 2004 sal ! apropo de motociclete rare ....astea sint surorile ! yamaha tdr 250 an fab.1988 2 timpi 2 cil. 50 cp. 153 kg un fun-bike care isi tine cuvintul! va apare prin luna sept pe strazile capitalei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 Honda NR750 (asta-i rara in general,nu numai la noi!) Vorbim aici de o motocicleta din 1990.Motor v4 cu pistoane ovale,injectie,carene de fibra de carbon pe ea,fiecare piston (oval pt a putea pune cit mai multe supape/cil) are doua bolturi,respectiv biele,doua bujii/cil.,8supape/cil.,evacuare 8 in 4 in 2 in 1in2(din nou) sub sa,furca inversata,monobrat pe spate,semnale in oglinzi....si mai sint citeva pe care nu stiu sa le traduc (titanium-coated screen,head up display,silver/carbon fibre key) 118cp/14000rpm,223kg,257km/h bai cum suna,nuti vine sa crezi am vazut citeva aici in barcelona pe la intilniri are un sunet bestial si o linie superba cu toate ca numi plac speederele asta ma omorit cind lam auzit si dupa ce lam vazut este o bestie imi imaginam motorul pus pe un chopper:))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Octombrie 17, 2004 Autor Share Postat Octombrie 17, 2004 Pistoane ovale si opt supape pe cilindru...nu ti se pare ca ar fi o bataie de joc pentru motorul ala sa-l pui pe un chopper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 Uite, de la o discutie similara a aparut Lamorghini. Rezultatul nu e rau dupa cum se vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Octombrie 19, 2004 Share Postat Octombrie 19, 2004 Pistoane ovale si opt supape pe cilindru...nu ti se pare ca ar fi o bataie de joc pentru motorul ala sa-l pui pe un chopper? e ca un fel de rossi pe yamaha...o bataie de joc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 19, 2004 Share Postat Octombrie 19, 2004 e ca un fel de rossi pe yamaha...o bataie de joc O bataie de joc pt Biaggi .. NU ? BTW : D c ai jeanta Portocalie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Octombrie 19, 2004 Autor Share Postat Octombrie 19, 2004 O bataie de joc pt Biaggi .. NU ? BTW : D c ai jeanta Portocalie ? Da' ,bataie de joc pt Biaggi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Octombrie 19, 2004 Share Postat Octombrie 19, 2004 O bataie de joc pt Biaggi .. NU ? BTW : D c ai jeanta Portocalie ? e una portocalie si una verde. cistig 15 cai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 e una portocalie si una verde.cistig 15 cai. pur sange ? sau corciti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 prea multe nu stiu dar exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Martie 7, 2005 Autor Share Postat Martie 7, 2005 prea multe nu stiu dar exista Da,chiar a existat. "Rapid, sometimes wild, four that becomes dubious in the wet, especially on worn tyres â many skated down the road, breaking the plastic and bending the frame - heavy power kick and loose transmission. Some top end problems at 35k, others made it past 50k when the bores were often shot. A cheap way of getting an excess of performance." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 noua Gilera DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
123kid Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Cea mai nebuna si avansata tehnologic pentru vremea sa este HONDA 750 NR. Aparuta in 1992, scotea 130cp din 750cmc. Motor V4 cu 8 (opt) supape pe cilindru!!! Pistoanele erau ovale!!! Prima motocicleta care s-a apropiat de 300 km/h Pretul: peste 50000E. E ca un fel de McLaren F1 al lumii moto. Si cu asta punem punct rubricii de motoare nebune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Cea mai nebuna si avansata tehnologic pentru vremea sa este HONDA 750 NR. Aparuta in 1992, scotea 130cp din 750cmc. Motor V4 cu 8 (opt) supape pe cilindru!!! Pistoanele erau ovale!!! Prima motocicleta care s-a apropiat de 300 km/hPretul: peste 50000E. E ca un fel de McLaren F1 al lumii moto. Si cu asta punem punct rubricii de motoare nebune. 235954[/snapback] wow!!!! tu chiar ai citit tot thread-ul ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
123kid Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 aproape pe tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vreau_bani Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 dogg ai un id de mess. sau altceva. ca vreau sa vorbesc niste chestii cu tine. mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 Pai daca va place bimota, poftiti tesi..... furca ce e aia? si daca mai vreti rar... aprilia futura.. am vazu doar 1 pana acum... iar daca e vorba de viteza... viitoarea VFR (V Five Racing) motor v5, 1200 cm cubi - se vrea a fi prima moto de serie cu peste 200 cp iar cei de la honda vor sa o manance pe doamna hayabusa.... oare vor reusi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 Ca veni vorba de bimota unde design_ul poarta amprenta tamburini si o alta poza "face to face" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 Tesi 2D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Apropo de design italienesc, ia uitati-va un pic la Ghezzi-Brian Supertwin. Mi se pare ca e una dintre cele mai frumoase motorete din lume. 1064 cmc, 94.00 HP @ 8000 RPM, 100.00 Nm @ 6000 RPM, 220 de kile la plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 de Laverda o auzit careva? o avut dinala mecanicu meu, superb motor, pacat ca nu prea se gaseste in romania.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robias Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 si daca mai vreti rar... aprilia futura.. am vazu doar 1 pana acum... Mai e una de vanzare in Targoviste..sau cel putin era acum cateva saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate