SoLoGSX Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 daca vrei parbriz stock am eu unul la 40 euro. 0724 794 456 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 daca vrei parbriz stock am eu unul la 40 euro. 0724 794 456 Merci, insa nu vreau stock; vreau tot unul after market, dar fumuriu deschis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Am revenit, de dat asta si cu o poza Asadar R6-le meu: am pe ea suspensii Ohlins (fata-spate-amortizor ghidon), filtru aer BMC, parbriz PUIG negru inchis (pe care as vrea sa-l vand sa iau unu mai putin inchis, daca stiti pe cineva dati un semn), kit lant VORTEX race si alte maruntisuri. Din pacate am pe ea evacuarea stock si asta ma omoara, dar urmeaza un full exhaust system In seara asta nu am cum sa mi va alatur, in luna Mai doar in uikenduri.. asfalt uscat...ca de ploaie ne-am saturat cu totii P.S. e limited edition (380/500) nu ca ar conta Frumoasa ... daca vrei sa iesi in weekend, noi facem plimbare maine, da-mi un pm daca te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Daca vrei, da-mi PM cu nr tau,ca nu stiu de azi. E posibil sa ma hotarasc ad-hoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 (editat) Asadar R6-le meu: Foarte frumos, Robert! Cat mai multi km frumosi impreuna! Editat Mai 13, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Foarte frumos, Robert! Cat mai multi km frumosi impreuna! senq boss! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusXXX Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Am si eu o intrebare va rog,mi-a turat un imbecil motocicleta fiind pe liber in 13 - 14 mi d ture, motorul era cald k am mers cu ea toata ziua,apa era undeva la 82 de grade, este posibil sa se strice ceva sau sa fii stricat ceva?are ceva daca mai merg cu ea sub 5000 de ture? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Am si eu o intrebare va rog,mi-a turat un imbecil motocicleta fiind pe liber in 13 - 14 mi d ture, motorul era cald k am mers cu ea toata ziua,apa era undeva la 82 de grade, este posibil sa se strice ceva sau sa fii stricat ceva?are ceva daca mai merg cu ea sub 5000 de ture? Nu are absolut nimic, mergi linistit la orice turatie! P.S. Daca a tinut-o turata pe rosu incontinuu mai multe minute, ar putea aparea probleme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Am si eu o intrebare va rog,mi-a turat un imbecil motocicleta fiind pe liber in 13 - 14 mi d ture, motorul era cald k am mers cu ea toata ziua,apa era undeva la 82 de grade, este posibil sa se strice ceva sau sa fii stricat ceva?are ceva daca mai merg cu ea sub 5000 de ture? N-are nimic. E motor de turatie deci poti sa mergi cu ea turata ... e chiar mai indicat sa le schimbi mai lungi, se face si ungerea mai bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusXXX Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 N-are nimic. E motor de turatie deci poti sa mergi cu ea turata ... e chiar mai indicat sa le schimbi mai lungi, se face si ungerea mai bine ... Mersi! Ma luasem de griji ca a fost dusa in 13-14 mii d ture pe loc nu in mers asta in 2-3 secunde,d-aia ma gandeam sa nu aiba ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Baieti, scuze de deranj, stie cineva motocicleta aceasta ? Nu e reclama, nu nimic, sunt doar interesat de ea si primul pas este sa vad poate o stie cineva, daca a fost cazuta ori ba... Multumesc mult si scuze inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Am vazut-o prin Bucuresti. Arata fain tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Pare cam mic pretul... de-asta intreb de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Nu aveti si voi un motor de r6 98-02 prin casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Nu aveti si voi un motor de r6 98-02 prin casa? Iti trebuie ceva anume de la el sau il vrei complet ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Mda... ala eu, ala eu... multumesc de ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 (editat) vand scarite reglabile pp tuning cu "revers shifting", scaritele au fost montate pe o yamaha r6, se potrivesc pe orice model '06-'11 si sunt ideale pentru pista.urmeaza si poze live! 250 euro Editat Mai 15, 2011 de @jinx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Ati iesit sambata? Din pacate nu am putut sa vin cu voi, dar am facut cateva ture scurte sa vad cum se comporta; m-am lovit de problema (mea) clasica de inceput de sezon (primele 2-3 iesiri), m-a rupt in doua mana stanga de fiecare data cand strangeam ambreiaju'. Ma durea atat de tare incat trebuia sa trag pe dreapta sa imi odihnesc mana. Pana acum singurul minus pe care l-am indentificat este lipsa totala de cuplu, dar ma asteptam; poate m-am si obisnuit prea tare cu 929-le care tragea brici de la 3000 rpm pana in capat... asta cu toate ca am -1 la pinion, deci varianta stock e si mai lenesa in ture mici. Per total sunt foarte multumit cu ea, trebe doar sa ma obisnuiesc din nou cu 600-le. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusXXX Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Am si eu o intrebare , se aude un zgomot ca de piulita care vibreza sau ceva de gen cand turez motocicleta, asta in treapta 1 o aud si cand turatia este pana in 4000 si daca creste usor,daca o turez mai rapid nu prea se aude, si am obsservat ca parca si daca iau o groapa usor asa se aude,dar nu tot timpul,ce ar putea sa fie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 man, ori pune mana pe o carte de mecanica ori lasa-te de mototcilism...pana la urma nu e problema, chiar nu e pt toata lumea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusXXX Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 man, ori pune mana pe o carte de mecanica ori lasa-te de mototcilism...pana la urma nu e problema, chiar nu e pt toata lumea.. Deci nu te pricepi, astept pareri, multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Consulta un mecanic. Pot fi multiple probleme sau poate fi doar in capul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Ati iesit sambata? Din pacate nu am putut sa vin cu voi, dar am facut cateva ture scurte sa vad cum se comporta; m-am lovit de problema (mea) clasica de inceput de sezon (primele 2-3 iesiri), m-a rupt in doua mana stanga de fiecare data cand strangeam ambreiaju'. Ma durea atat de tare incat trebuia sa trag pe dreapta sa imi odihnesc mana. Pana acum singurul minus pe care l-am indentificat este lipsa totala de cuplu, dar ma asteptam; poate m-am si obisnuit prea tare cu 929-le care tragea brici de la 3000 rpm pana in capat... asta cu toate ca am -1 la pinion, deci varianta stock e si mai lenesa in ture mici. Per total sunt foarte multumit cu ea, trebe doar sa ma obisnuiesc din nou cu 600-le. Da, am iesit si sambata si duminica ... o sa anunt aici urmatoarele plimbari. Deci te-a cam obosit "blonda" ) Miercuri 18.05 in jurul orei 19:00 ne intalnim la OMV Pipera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Salutare, vinde cineva R6 preferabil 2006-2007? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate