Baiazid Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Hmmm un accident haios. Putea sa fie un motor in locul betonierei!!!! Martiz_vs_Betoniera.mpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 asa merita! Go betoniera! imi iau si eu una! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 In sfarsit un motociclist s-a saturat si si-a luat betoniera! Bravo frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 10, 2006 Autor Share Postat Aprilie 10, 2006 Frate daca eram in betoniera il intrebam pe ala din matiz pana unde merge ca il duceam gratis (impins) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Voi ati vazut ce noroc chior a avut ala? Daca se ducea fix in stalp? Dadea un cap de volan si de parbriz de mama dracu' il lua. Sper ca s-o invatat minte. Never mess with a betoniera PS: sunt curios cum se comenteaza filmuletzu asta pe forumurile de soferi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Betoniera frina din rasputeri, dar ma indoiesc ca aveau frinele eficienta prea mare. Greseala Matizului. E ca si cum te-ai astepta sa se dea trenul de pe sine ca vii tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 10, 2006 Autor Share Postat Aprilie 10, 2006 Am pus filmul ca sa stiti ca va puteti astepta la asa ceva .. fiind cu motorul. Adica sa iasa o _pizda cu masina si sa nu se asigure. Deci mare atentie cu banda 1. Multi ies cu botul masinii mult in strada pentru ca nu au vizibilitate din cauza masinilor parcate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VOIKUNEN Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Super tare betoniera. Si ce bulan a avut ala cu Matizul... Genul de idiot care iti ia fata fara sa se uite. Imi voi atasa o cifa la motor. sa vezi atunci ce le fac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 remember reclama la MATIZ Matiz, micul gigant .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 10, 2006 Autor Share Postat Aprilie 10, 2006 Matiz, micul gigant .... Tare, am uitat faza asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 remember reclama la MATIZ Matiz, micul gigant .... hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 m-am uitat de enspee mii de ori si n-am reusit sa inteleg ce cauta maitzul acolo. depasea pe dreapta ?!? in cazul asta e idiot si si-a meritat soarta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 nici eu nu am vazut clar ce manevre facea matizul! Voi ati vazut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 E posibil ca Matizul să fi mers pe banda 1 Âşi betoniera să o ia uÂşor preste benzi de pe banda 2? Că nu e clar, dar cu o betonieră e chiar posibil. Poate Matizul a circulat corect Âşi betoniera l-a agățat, că era cam între benzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Undeva in coltul din stanga-sus se vede (chiar la inceput) ca e o straduta care da in principala de pe care ies cateva masini. Matizul s-a bagat si el repede fara sa se asigure. Si-a ales prost momentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 trebuia sa traga putin stanga, sa-l piarda si sa-si vada de treaba nenea cu betoniera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 e tare a 2-a faza, cu omu ala ce sta pe banca si pe fundal apare betoniera cu matizu agatat de bara...parca ar fi un film de comedie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Eu zic ca depasea "pe dreapta" ..... Asa sunt soferii astia de matiz, cred ca au loc peste tot ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 ceea ce ma mira este ca spectatorii nu s-au uitat la omul din matiz ci la circul facut .. adica se opresc cu mainile in buzunar si nu se uita daca nenorocitul/nenorocita din masina e intreag. nu stiu dar mereu tre sa ai putina grija la ce se intampla cu omul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Eu zic ca depasea "pe dreapta" ..... Asa sunt soferii astia de matiz, cred ca au loc peste tot ... Asa sunt si unii motociclisti. Asta a avut noroc, dar avea si fieratanie in jurul lui. Uite cum se discuta accidentul pe forum de conservari: http://www.chevroletclub.ro/forum/index.ph...ndpost&p=162554 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Vizionati cu atentie! Betoniera a vrut sa schimbe banda,in fata lui se vede ca s-au oprit masini pentru manevra de stanga,el avrut sa depaseasca pe dreapta si nu s-a asigurat.Probabil Matizul se afla in unghiul mort,al betonierei,restul e istorie.Se vede clar ca Matizul venea lansat.Daca ar fi iesit de pe lateral,nu ar fi avut viteza aceea. Cand am zis intr-un topic,anul trecut, ca soferii de camioane sunt cei mai periculosi,multi mi-au sarit in cap,dar "voi" nu si nu "Batman!Batman!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 @Satori: au dreptate pe forumul daewoo Am revazut filmul cadru cu cadru de vreo 6 ori. Basculanta a evitat o dacie "FARA SA SE ASIGURE". - CLAR VINOVAT Dar nu imi dau seama de unde iese matizul. De pe laterala sau a depasit prin dreapta!!! Daca a depasit prin dreapta, e si el vinovat -> CULPA COMUNA Daca matizul mergea pe banda lui si a ferit basculanta -> BASCULANTA VINOVATA Daca a iesit de pe straduta, neacordare de prioritate (basculanta intra pe banda 1, manevra se efectua deja) -> MATIZUL VINOVAT Sunt prea multe lumini si nu inteleg din film, pozitia originala a matizului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 @Satori: au dreptate pe forumul daewoo Da, au dreptate. Adica eu am, pe forumul Daewoo. Matizul a depasit pe dreapta, basculanta s-a jucat pe banda ei. Matizolul e vinovat si a avut noroc ca a tras stanga si a accelerat altfel face cunostiinta cu stalpii Zona respectiva e langa mine si stiu prea bine cum se procedeaza acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 (editat) Si eu ma bucur cind o 'incaseaza' matizele, dar in cazul asta e nevinovat. Filmul este encodat la un framerate mic dar se deruleaza la framerate mare si asta mareste viteza. 1. Locul accidentului este Barbu Vacarescu intersectia cu Ceaikovski , in fata cladirii care pe vremuri se chema Hilti iar acum este Scop Computers + Agip + inca niste firme. Ceea ce pare a fi o straduta , este de fapt iesirea de la billa, semaforul este probabil rosu. 2. Matizul si betoniera vin pe Barbu Vacarescu dinspre Stefan cel Mare , matizul pe banda 1, betoniera pe banda 2, si probabil merg in paralel. 3. Banda 2 este ocupata de masinile care fac stinga, betoniera frineaza si trage de volan dreapta. Din moment ce betoniera frineaza, matizul ajunge in fata si este lovit de betoniera in usa din spate sau roata din spate si este 'rasucit' in stilul polististilor americani cind ii lovesc pe aia care fug de ei pe autostrada. Concluzia mea : betoniera vinovat 100%, daca in locul matizului era un motociclist, la ora asta era mort sub rotile betonierei sau infipt in stilp. Faptul ca matizul merge pe banda 1 nu se cheama depasire prin dreapta. Editat Aprilie 11, 2006 de mihaip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 (editat) Este vechea discutie de pe Fifth Gear cu punctul mort al camioanelor (re/vizionati episodul in care au facut testul). La politie a(r fi) iesit o mare varza, deoarece soferul betonierei avea Matizul in punctul mort, deci n-ar fi putut in nici un fel sa-si dea seama de existenta lui pe banda 1. Edit: copy-paste de pe Wikipedia: "Generally speaking, larger vehicles have larger rear blind spots. For example, the blind spot behind a typical sedan could only hide a small animal, while the blind spot of an SUV can hide small children, resulting in as many as 50 children being killed by reversing SUVs each year. The blind spot behind tractor trailers can contain entire vehicles, which is one reason many trucks carry warnings not to follow too close, such as "if you can't see my mirrors, I can't see you." This is partly because the driver's position is higher in a tractor-trailer. Larger vehicles also have much larger front and side blind spots. Tractor-trailers have not only large rear quarter blind spots, but also a large blind spot directly to their left and to their front-right." Editat Aprilie 11, 2006 de SnapShot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate