LordSith Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 (editat) Daca n-ar fi atata alcool si femei despuiete si rock bezmetic poate as veni si eu...ore de ce beau si se distreaza romanii in halul asta? ca sa ne invidieze altzii o sa facem tot posibilu` sa aducem un raspopit rock sa va asculte pe totzi shi sa va absolve de cele lumeshti. nu de alta, da` cand e foaia curata, potzi sa te apuci din nou de nebunii iata`l, in persoana Inalt Preasfintziei Sale Don Leoncio, mitropolit al DAC Motors, preacuvios intre ale spirtoaselor si Mare Paharnic. Editat Septembrie 11, 2009 de LordSith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 (editat) Cum ar fi acesti raspopiti care canta HeavyMetal : http://www.youtube.com/watch?v=NP3Pl88VYwY Rock si P.....opi?!? Editat Septembrie 11, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Prezent si eu! Sper sa-mi recuperez motorul pana atunci, ca fara el nu o sa fie la fel de distractiv pentru mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 foarte tare, ai un butoi de vin de impartashanie de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 ca sa ne invidieze altzii o sa facem tot posibilu` sa aducem un raspopit rock sa va asculte pe totzi shi sa va absolve de cele lumeshti. nu de alta, da` cand e foaia curata, potzi sa te apuci din nou de nebunii iata`l, in persoana Inalt Preasfintziei Sale Don Leoncio, mitropolit al DAC Motors, preacuvios intre ale spirtoaselor si Mare Paharnic. Dupa cum se poate vedea in poza cu His Hollyness, apare si burta plina de bere a enoriasului Ambidextru, bine impartashit si la fel de preafericit ca si Sfintzia Sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Dupa cum se poate vedea in poza cu His Hollyness, apare si burta plina de bere a enoriasului Ambidextru, bine impartashit si la fel de preafericit ca si Sfintzia Sa. Vrei sa spui preabericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 cred ca vin si eu ... cu toate ca am piciorul "b_lit" ...incet incet pe endurean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Se plateste intrarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Programu' e tot secret? Sau poate fi macar in parte divulgat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Si eu sunt curios... concerte, locatie exacta etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 inca putzintica rabdare dragilor. plus ca locatzia exacta e deja scrisa la inceputul topicului. pentru restul de detalii vom reveni in cursul zilei de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 motocicletele vor sta in locul special amenanjat si supravegheat Eu cum imi trag curent la cort de la motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Iei un mosor luuung Eu cum imi trag curent la cort de la motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Eu cum imi trag curent la cort de la motocicleta ? Vii printre primii si iti pui cortul langa parcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Daciloooooooor, nu puneti si voi poze cu locatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Ma da' tu vrei sa cumperi locatia de vrei poze cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 (editat) Uite aici o poza http://www.wikimapia.org/#lat=44.4354116&a...amp;l=0&m=b Harta cu locatia este aici: /index.php?...t&p=2082462 Editat Septembrie 14, 2009 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 In strand la Cernica, ce dracu e asa de greu de citit. La campingul lui nea Vasile, atentie sa nu va intalniti cu Tibanu, ca si ala ajunge destul de des acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 hai uichend, hai!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 AMR 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 niste betivi si alcoolici dacii astia.vom fi prezenti! tocmai tu sa ne lipseshti? imposibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Salutare... cum e cu locatia? Am cautat ceva detalii detaliate prin topicul asta da' nu am gasit. Mai concret, spatiul de pus corturi banuiesc ca sunt suficiente, dar alte posibilitati de cazare prin zona gen pensiune sau ceva? Cum o sa fie cu budele, dusuri etc? Haleala, beutura?- se poate cu gratare, pirostrii si chestii de genul asta? Spor la treburi si ne vedem pe'acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 tot secret e?! pfff ce secretosi sunt astia daci...!! ei cred ca noi suntem "romani" de la Roma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 inca umpicutz de rabdare, garantez c`o sa va placa ce urmeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 re, dar nu mai puneti intrebarea aia referitoare la locatie - au pus dacii 2 lincuri foarte explicite, ce nu e asa clar? Aveti idee despre cum ar fi vremea? Sa stiu cate paturi bag in cort! ... Nu pot gandi ca va plaoua, imi iese total din calcul! Succes in organizare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate