wtf? Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 salutare ,si eu am un fs 2001 identica cu ale voastre ,eu zic sa stabilim o intalnire de pareri si sa vina numai posesori de cbr 600 fs ce ziceti ? aa eu stau prin VITAN Vreau si eu ! Stau undeva in zona Eroii Revolutiei, pe bl Pieptanari, printre cele 2 guri de metrou. Pot sa confirm si eu cele spuse despre aceasta motocicleta, am una din 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 (editat) Insanatosire grabnica Editat Octombrie 10, 2009 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad-Costi Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 insanatosire grabnica. eu sincer vin dupa un accident destul de rau in care am avut multe oase rupte si fisuri si multe altele. botocicleta este varza, zici ca a trecut trenu peste ea. sa vad cit ma costa sa o fac aia de la casco mi-au dat-o dauna totala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Octombrie 11, 2009 Autor Share Postat Octombrie 11, 2009 Unde draci sa ies... daca mobra e pe butuci... momentan merg cu hornetul prietenei dar tot F-ul e baza.. daca aveam casca ma durea in pix si nici macar acolo. Multumesc de urari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Fa-ma te rog sa inteleg, poate e o greseala de litera totusi. In momentul accidentului nu aveai casca? daca aveam casca ma durea in pix si nici macar acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Unde draci sa ies... daca mobra e pe butuci... momentan merg cu hornetul prietenei dar tot F-ul e baza.. daca aveam casca ma durea in pix si nici macar acolo. Multumesc de urari ! Fa-ma te rog sa inteleg, poate e o greseala de litera totusi. In momentul accidentului nu aveai casca? Eu cred ca se referea la CASCO, vad ca are fata intreaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Octombrie 12, 2009 Autor Share Postat Octombrie 12, 2009 Casco pardon, cum sa nu am casca , am avut un marushin daisho care a rezistat formidabil ! Mesaj completat Tocmai BBL ! Mesaj completat More than grateful Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) Salutare, O sa incerc sa fiu cat mai tehnic, desi experienta mea pe Honda CBR F4i este de 1 an si jumatate: 1. Sistemul de franare creaza un grad sporit de manevrabilitate, franele extrem de puternice si solide. 2. Sanse minime de voblaj. Voblajul este practic inexistent, personal n-am auzit ca un F4i sa intre in voblaj, desi sunt sigur ca nu este exclus. 3. Tinuta de drum impecabila. O motocicleta sportiva insa foarte confortabila, la drum lung se simte diferenta de confort dintre un super sport si un F4i. 4. Consum bun, 5.5 l / 100 Km. Aici chestia asta suporta discutii, depinde de stilul de mers, clar. 5. Deviza F4i este "siguranta" si practic motocicleta este proiectata in spiritul "sigurantei". De la pozitia ghidonului, pana la oglinzi, scarite, pozitie in sa. 6. Un F4i iti ofera foarte putine surprize, este o motocicleta ideala pentru incepatori. Sarbatori Fericite! Asflat Uscat! Defecte: Nu este o motocicleta care sa concureze cu Super Sportivele: Yamaha R6 sau Suzuki 600 GSXR asa ca luati-va gandul. Acum stati linistiti, daca aveti un bun control, s-ar putea sa produceti surprize. Asa ca nu da-ti curs la rautati: daca vreti ceva care sa se bata de la egal la egal cu cele doua rivale, atunci apelati cu incredere la Regina Viespe: Honda CBR 600 RR Multa Sanatate Zapa! Editat Decembrie 23, 2009 de Sky_Hunter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Ce pot zice... e o motoreta foarte buna pentru inceput si o recomand . Ma inteleg foarte bine cu ea, e destul de blanda atata timp cat vrei tu sa fie . Tip : nu mergeti in grup la inceput ca va veti imprastia de-abia acu' am vazut topicu iete-te la ei ce frumosi sunt cu surioarele rosii nu-ti mai urez nimic aici ca ti-am tot urat mereu. ai grija cum mergi ,atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Decembrie 26, 2009 Autor Share Postat Decembrie 26, 2009 Sky Hunter Multumesc in primul rand, si partea cu voblajul ti`o contest eu mi-a intrat mie in voblaj cand trageam de gaz si a tzopait un canal si dupa a intrat in voblaj... dar a fost ceva usor nu chiar violent din fericire.. In rest sunt de acord cu toate punctele tale, ma gandeam sa imi iau rr cam din aceeasi perioada si am fost luat la palme de ai`"batranii" sa stau calm ca motocicleta asta nu se compara cu un rr cam din aceeasi perioada chiar la nimic . App nu conteaza puterea motocicletei, riderul e baza... am facut destui cu rr sau r6 deci... Hey alex da stiu ca mi-ai urat destule, dar tin de fiecare data sa iti multumesc :birthday: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Casco pardon, cum sa nu am casca , am avut un marushin daisho care a rezistat formidabil !Mesaj completat Tocmai BBL ! Mesaj completat More than grateful na uite si un violator de babe in poza aia =))=))=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Sky HunterMultumesc in primul rand, si partea cu voblajul ti`o contest eu mi-a intrat mie in voblaj cand trageam de gaz si a tzopait un canal si dupa a intrat in voblaj... dar a fost ceva usor nu chiar violent din fericire.. In rest sunt de acord cu toate punctele tale, ma gandeam sa imi iau rr cam din aceeasi perioada si am fost luat la palme de ai`"batranii" sa stau calm ca motocicleta asta nu se compara cu un rr cam din aceeasi perioada chiar la nimic . App nu conteaza puterea motocicletei, riderul e baza... am facut destui cu rr sau r6 deci... Hey alex da stiu ca mi-ai urat destule, dar tin de fiecare data sa iti multumesc :lol: nu conteaza puterea motorului pe circuite mici gen amckart. conteaza la fel de mult motorul cat si pilotul. da te la o liniuta mica cu un r6 pe cateva sute de metrii si ai sa vezi ca te va prinde din urma chiar daca pleci foarte tare la start de langa el. bam bam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Tipule, cum te mai simti? Mobra cum e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel.O Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 mai bine ai schimba poza in pantaloni scurti pe vitezana, ma sperie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xcite Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Am vazut pe aici mai multi cu F4i Sport. Am si eu o rugaminte .... daca are vreunu undertail .... dati-mi un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Salut, sunt incepator pe forum, motor inca nu am... dar in schimb am inaltimea de 1.89m si imi doresc foarte mult un f4i, acum nu stiu- cineva care vinde spune ca la inaltimea mea incap destul de bine pe ea, acum astept niste pareri si de la voi. Din cate am vazut forumul asta este mai de viatza, sper ca cineva ma poate ajuta si sper sa devenim colegi si in trafic in cel mai scurt timp Numa bine si bucurativa de vreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Aprilie 6, 2010 Autor Share Postat Aprilie 6, 2010 zapacitul_anului ! go for it ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracushor Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Am vazut pe aici mai multi cu F4i Sport. Am si eu o rugaminte .... daca are vreunu undertail .... dati-mi un PM. under CE? poate am dar m-am obisnuit cu el. cum arata? si doare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xcite Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 undertail . Partea care vine sub codita .... adica vreau sa inlocuiesc plasticul ala urat cu ceva mai estetic si mai practic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Salut , are cineva sa-mi trimita un manual de CBR F 4i din 2006 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tepi Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Salut, are cineva manualul utilizatorului pentru acest model? Al meu s-a pierdut. Manual de service am gasit pe net, dar mi-ar fi mai util cel de utilizator. Am gasit de cumparat online din state dar costa 20$ carticica si 170$ transportul. Exagerat! Daca aveti un scan v-as fi recunoscator. Daca sunteti din Bucuresti va propun o intalnire la un Xerox. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Se pare ca nu e buna pentru incepatori Facusi buf si e cam serios. Motoreta s-a produs din anul 2001 pana in 2003 - si este varianta Sport. Din 2003 au aparut RRurile. Corect me if i'm wrong, dar eu asa stiu. De unde si pana unde F4i Sport din 2006? Eu unu n-am auzit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 http://www.bikez.com/motorcycles/honda_cbr_600_f4i_2006.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Greseala mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Survolaj, nu ai gresit Intr-adevar cbr 600 f4i s-au fabricat pana in 2006, dar nu f4 SPORT. RR-ul a "preluat stafeta" de la f4 sport in 2003, si s-au construit in paralel CBR 600 F4i (codita altfel fata de f4sport, saua dintr-o bucata) si RR, pana in 2006 cand s-a renuntat la cbr f . Aaa.. felicitari pt achizitie (k6-le) l-am vazut la vanzare "la vecini" si am vazut ca tu l-ai cumparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate