rfuchs Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Am fost azi dimineata sa il vad, ii dadeau drumul de la spital Picior rupt in gips pentru 4 saptamini Un (cuvant urat) a intors fara sa se asigure , cristi a incercat sa il evite si i-a prins picorul intre bike si bara masinii.... concluzie mult singe peroneu rupt daca am inteles bine El era destul de alb de la pierderea de singe dar vesel.... o sa incerc sa mai trec zilele astea pe la el Keep it safe guys si ochiin 19294949494393-spe ..... tfft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Nasol Insanatosire grabnica!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Foarte nasol! Insanatosire grabnica si fara urmari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Refacere cat mai usoara si insanatosire grabnica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Ce rahat!! ( asta parca e al doilea accident al lui ). Refacere rapida, fara urmari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Insanatosire grabnica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 man,numa ce am vorbit cu tine sapt trecuta....shit....sper sa te faci bine repede!!! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 La naiba! Sa se faca bine repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 insanatosire grabnica. la naiba cu toti idiotii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Insanatosire grabnica si fara urmari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Insanatosire grabnica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 ii doresc insanatosire cat mai grabnica! ...se pare ca si in Timisoara a inceput...fuck it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ion54 Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Noroc si sanatate multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Am fost azi dimineata sa il vad, ii dadeau drumul de la spital Picior rupt in gips pentru 4 saptamini Un (cuvant urat) a intors fara sa se asigure , cristi a incercat sa il evite si i-a prins picorul intre bike si bara masinii.... concluzie mult singe peroneu rupt daca am inteles bine El era destul de alb de la pierderea de singe dar vesel.... o sa incerc sa mai trec zilele astea pe la el Keep it safe guys si ochiin 19294949494393-spe ..... tfft Ma Cristi...ce sa zic... bine ca ai scapat numai cu atat... ai avut noroc cu beer-bag-ul... doar nu ai "lucrat" degeaba la el toti anii astia... insanatosire grabnica Shaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 iaca vorbii shi io cu ddcristi shi imi marturisi ca nu e in nici un spital! Zace acasa, avand piciorul in ghips, cu fractura de peroneu fara deplasare shi cu 4 copci! Shi am propus un concurs: Sa vedem care dintre noi o sa ajunga mai iute biped recuperat total! A acceptat provocarea! Domnilor........... PARIATI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Sanatate maxima, recuperare rapida, si desfinteaza-l pe idiot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$I$U Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Nah.. iara tre' sa scriu la rubrica accidente.. desi as fi preferat sa nu trebuiasca.. Sa va povestesc ce s-o intamplat... Ieri ne-am hotarat sa iesim si noi la o plimbarica cu motoarele, pana la Siria, Lipova, prin zona aia... se pare ca ne-am strans destul de multe motoare, deci se anunta o plimbare faina.. Problema e ca n-a fost kiar asa... O mare parte din baieti erau deja adunati la locul de intalnire, de la iesirea din tm. spre arad... eu veneam cu inca 2 shi eram cu vreo 50 de metri inainte de locul de intalnire.. acolo se intampla sa fie chiar o iesire dintr-o benzinarie OMV.. Cand ma indreptam bucuros catre motoarele stationate, deja incetinisem, deci aveam vreo 40 la ora, numa' ma trezesc cu cretinu' ala in fatza.. ieshise din benzinarie, fara sa se asigure, shi incerca sa faca stanga, deshi era interzis la stanga shi erau shi 2 linii continue... N-am avut nici macar timp sa franez.. tot ce am putut sa fac a fost sa incerc sa-l evit... Astfel am reushit sa nu intru frontal in el, da' totushi l-am agatzat in partea stanga-fatza, chiar langa far.. Am dat in el cu rezervoru' shi scutu' de la motor... shi se pare ca shi cu piciorul meu.... am cazut, m-am rostogolit shi m-am frecat de asfalt destul de urat, da' protectziile de la geaca, manushile shi pantalonii de piele shi-au facut datoria cu varf shi indesat... Cu casca n-am ajuns deloc pe asfalt.. nu are nici o zgarietura.. In fine.. pana la urma asta este... am dat in mashina, total din vina lui.. La fel cum am patzit shi in noiembrie anu' trecut, cand mi-o luat ala fatza, tot pe linia continua, in fatza la Politzia Rutiera.. Oka.. cam atat de la mine, ca am obosit deja.... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 (editat) Sanatate maxima Si piciorul? Adica intrebam de incaltaminte? Nu te-a protejat? Editat Aprilie 25, 2006 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Sanatate maxima Si piciorul? Adica intrebam de incaltaminte? Nu te-a protejat? incaltamintea m-a protejat... dar aveam bocanci, nu cizme... iar lovitura este deasupra de bocanci...Problema ii ca nici daca aveam cizme, nu cred ca ma ajutau... ca is lovit putzin sub genunchi... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 recuperare grabnica si fara urmari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Insanatosire grabnica omule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Niste aparatori de genunchi care au incluse si aparatoare de tibie, crezi ca ar fi ajutat? Imi cer scuze daca pare aiurea intreabrea (stiu ca nu mai conteaza acum), dar intreb in scop "(auto)educativ"... Inca odata, refacere rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Aprilie 25, 2006 Autor Share Postat Aprilie 25, 2006 batrine sa te faci bine sa nu te obosesti !! dupa aia la sofer multa btw politia ce a facut cu el ? sau au spalat pe jos ceilalti cu el ? (cei care te asteptau ma refer) tfft Robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Naspa, omule! Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate