caponord Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Meritam si noi un topic doar pentru organizarea de plimbari Enduro/touring sau adventure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru100 Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Meritam si noi un topic doar pentru organizarea de plimbari Enduro/touring sau adventure. Da, acum te-ai gasit? Ai vazut ce-i afara...? Bineinteles ca meritam un topic! Ma inscriu si eu la o plimbare scurta, sunt incepator... Petru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradn Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Salut, Desi vad ca nu a avut cautare topicul asta, sper sa reinvie daca tot e sezon. Imi e destul de greu sa gasesc pe cineva care face ture si deaceea ar fi util sa postati aici pe unde intentionati sa faceti ture pentru a ne gasi mai usor. Ca sa incep eu, in weekendul asta sunt liber la propuneri in judetul Sibiu. Deasemenea voi fi in weekendul 14-15 August in zona Lacului Belis si voi face niste incursiuni in si in jurul muntilor Apuseni.(vreau sa vizitez Scarisoara, pestera ursilor, cetatile ponorului, cu intoarcere la lac). Asadar daca vrea cineva din cluj de exemplu putem merge impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 Ar fi interesant sa se anunte aici turele touring-adventure, asfalt+macadam. Si eu caut parteneri pentru asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Intentionam sa mergem in Ucraina in perioada 4-12 septembrie. Traseul propus traverseaza, de mai multe ori, Carpatii din Ucraina si permite accesul in ceva parcuri nationale (la picior). Km de parcurs cred ca vor fi aprox 1000, care dorim sa se desfasoare cat mai mult pe drumuri fara asfalt, prin zone mai izolate Este nevoie de pasaport si iesirea din tara se face pe la Sighetu Marmatiei. Daca mai intereseaza pe cineva..... Seara faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Ar fi interesant sa se anunte aici turele touring-adventure, asfalt+macadam. Si eu caut parteneri pentru asa ceva. si pe mine m-ar interesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumi_meseriasu Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 si pe mine m-ar interesa Si eu as prezenta interes pt asfel de lucruri . respect si Asfalt Uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 Calendarul pe anul acesta, 2011? Cat mai putine drumuri modernizate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 si pe mine m-ar interesa Hai sa mai incercam sa dezvoltam topicul asta ca si eu am nevoie de colegi de drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Veniti cu propuneri de trasee, pe grade de dificultate. De obicei de o zi! Nu stiu daca este deja in uz o scara a traseelor off road din pct. v. al dificultatilor. Introducerea unui coeficient K ar fi utila cel putin pt noi. Pe o scara de la 1 la 10, traseele dela 7 - 8 in sus sunt de cross. Traseul pe drum de pamant, batatorit, uscat, are K = 2. Cu sleauri cca 3. Cu grohotis si in panta sau rampa, cca 5. Pe asfalt K = 1. Ex Culmea Baiului pe Valea Ph. K cca 6 - 7. Incep eu: 1. Slanic Ph. - Piatra Verde K = 2. ( asfalt dar curbe stranse in panta) 2. Slanic Ph - manastirea Crasna K = 4.( drum de pamant prost, rampa) 3. Bran - Magura - Pestera, 5 - 6 km drum de pamant, K = 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 (editat) Campina - baraj Paltinu K-2 (curbe stranse pe urcare si coborare) baraj Paltinu - Valea Doftanei K-3 ( forestier ) Valea Doftanei - DN 1A drumul Cheia-Sacele K-6,7 (drum grohotis in panta, rampa curbe stranse,sleauri -daca e ud noroi cat cuprinde) Foarte buna ideea, felicitari! Editat Mai 15, 2011 de klu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 baraj Paltinu - Valea Doftanei K-3 ( forestier ) Incerc sa inteleg unde ai gasit forestierul dintre baraj si v.doftanei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Incerc sa inteleg unde ai gasit forestierul dintre baraj si v.doftanei? Corect! Pana in Valea Doftanei e asfaltat, apoi incepe forestierul! Mersi de atentionare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 (editat) http://www.mopedmap.net/route/978526 Doar 55 de km, pana la Snagov. Asfalt cam 5% din traseu. Editat Mai 17, 2011 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Campina - baraj Paltinu K-2 (curbe stranse pe urcare si coborare) baraj Paltinu - Valea Doftanei K-3 ( forestier ) Valea Doftanei - DN 1A drumul Cheia-Sacele K-6,7 (drum grohotis in panta, rampa curbe stranse,sleauri -daca e ud noroi cat cuprinde) Foarte buna ideea, felicitari! de cand incerc sa aflu info despre drumul asta! ai reusit sa-l faci pe tot? vad ca nu ai gume cramponate...mai iesi de`acolo daca te prinde ploaia? (si eu am gume asemanatoare, sa stiu la ce sa ma astept..) sunt doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 http://www.mopedmap.net/route/978526 Doar 55 de km, pana la Snagov. Asfalt cam 5% din traseu. Ala este un traseu placut pentru biciclete, mai exact traseul de la Prima Evadare. Cu siguranta sunt si alte locuri si trasee mai putin batute de biciclisti, nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 de cand incerc sa aflu info despre drumul asta! ai reusit sa-l faci pe tot? vad ca nu ai gume cramponate...mai iesi de`acolo daca te prinde ploaia? (si eu am gume asemanatoare, sa stiu la ce sa ma astept..) sunt doritori? Pai l-am facut pe tot! Pe masura ce inaintam era destul de rau in spate ca sa ma mai intorc! Atunci, a 2 a zi de paste, era inca zapada si erau balti! Poti face lejer drumul! Singura chestie e sa nu te duci singur! Daca mai vrei sa stii ceva spune! Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 se baga careva maine la traseul mentionat de klu? intoarcere pe cheia. pana acum suntem 2 - astept raspuns de la inca 2 ktm-isti plecarea e, in principiu pe la 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_corobea Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 . Salut baieti, as fii incantat sa fac o plimbare pe drumurile forestiere ale tarii noastre. Am un V-strom 1000, fara cauciucuri cramponate, si nu prea am mai iesit pe drumuri neasfaltate pana acum, doar ce m-am mai plimbat pe la tara pe ici pe colea. O sa urmaresc topicul si daca cineva care are cunostinte despre drumuri de genul acesta organizeaza o plimbare ma bag si eu. salut baieti,saptamana vitoare vreau sa fac o plimbare, insa nu sunt hotarat daca pana la babele sau pana la sarmizegetusa. Daca vrea sa mai vina cineva putem sa facem planul impreuna. http://www.turismland.ro/sfinxul-muntii-bucegi/ http://www.turismland.ro/babele-muntii-bucegi/ asta ar fi prima varianta. clasic, se pleaca sambata dimineata si ne intoarcem luni seara tinang cont ca nu se lucreaza luni. Se doarme la cort, facem un gratar ceva, etc. Iar a II-a varianta ar fii: http://www.turismland.ro/ulpia-traiana-sarmizegetusa/ http://www.turismland.ro/sarmizegetusa-regia/ http://www.turismland.ro/castelul-corvinilor-hunedoara/ bucuresti- curtea de arges- calimanesti - brezoi - voineasa - petrosani -hateg - hunedoara la fel, dormind cu cortul, mancat la foc, etc... astept sugestii la 0740089797 dupa ora 18 ca nu pot raspunde pana atunci. sau mail andrei_corobea@yahoo.com motorul este un V-strom 1000 cu mult bagaj si o sotie in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2short2get Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 (editat) Am pregatit un traseu de off-road pentru 11-13 Iunie (pe 13 sunt Rusaliile parca deci e zi libera la unii). Ruta o gasiti aici. Recomand crampoane. Nu e obligatoriu sa o ducem pana la capat, duminica cine vrea poate sa se intoarca pe valea Oltului spre Bucuresti. Editat Iunie 7, 2011 de 2short2get Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Cum e? Ai reusit traseul; parea cam dificil. Eu am propus Manastirea Stanisoara, 23 km forestier spre varful Cozia, din Caciulata, la topicul Motoveterani. Nu au aparut amatori. Am fost in schimb enduro in Delta, week-end-ul acesta. Vezi Motoveteranii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 (editat) Nu mai scrie nimeni pe topicu asta ? Editat Martie 6, 2012 de ghostrider000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Nu mai scrie nimeni pe topicu asta ? Chiar asa...nu mai scrie nimeni? Eu mi-am propus o tura pentru pasti...pt vreo 5 zile...daca.i vreme buna Platou Fundata, Pestera - Zarnesti, Valea Lotrului, Valea Cernei, Morile de la Rudaria, Cheile Nerei, Retezat...sper sa ma descurc pe partile mai de off... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Il ai facut pe mopedmap sau pe undeva sa fie shareuibil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 (editat) Il ai facut pe mopedmap sau pe undeva sa fie shareuibil? L-am facut pe googlemap...la repezeala...o sa plec cu o harta a Romaniei luata din benzinarie... Am asa... 1. Bacau - Brasov - Poiana Bv - Moieciu(platou fundata) - Pestera - Zarnesti - Sibiu 2. Sibiu(centru vechi, zoo si muzeul dumbrava) - Valea Oltului - Brezoi - Obarsia Lotrului(Lacul Oasa) - Petrila - Valea Cernei(pasul vulcan, lacul lui Iovan, cheile corcoaia) - Baile Herculane 3. Baile Herculane - Iablanita - Eftimie Murgu(morile) - Bozovici - Potoc(Cheile Nerei) 4. Potoc - P.N. Retezat(Gura Apelor/lacul Bucura) in mare stiu la ce sa ma astept...am mai fost prin unele zone...ce nu stiu...ii valea cernei si retezat...portile de off sunt decente sa le pot face cu Vstrom-ul incaltat cu Anakee 2...sper sa le pot face Editat Martie 7, 2012 de vld_bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate