_Dexter Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 si cine stie cite mai sunt,de care tu nu sti. in alta ordine de idei,ma mincat in poponeata sa fac indreptari cu picioarele drepte,pentru lombari. tot ce pot spune e ca am o mega febra. indreptari cu picioarele drepte dar putin flexate ( ca altfel iti f...distrugi genunchii ) se fac pentru bicepsii femurali... muuult mai putin pentru ce vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 indreptari cu picioarele drepte dar putin flexate ( ca altfel iti f...distrugi genunchii ) se fac pentru bicepsii femurali...muuult mai putin pentru ce vrei tu. ok. asadar,pe linga bicepsul femural,lombarii sunt rugati sa nu se bage..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Daca indreptarile nu sint pt. lombari....!? Cum se face ca de cind fac indreptari , am avut febra si am simtit lucrati numai lombarii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 La intreptari cat si la hiperextensii lucreaza si bicepsul femural si lombarii. Faptul ca faci febra la aceste grupe este evident ca ele sunt responsabile pentru sustinerea acelei miscari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 conteaza mult felul in care executi miscarea,daca ai picioarele mai flexate poti solicita mai mult bicepsul femural si fesierii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Pe caldurile astea cel mai bun e inotul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 ... in bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DianaA Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 (editat) http://www.topculturism.ro/web/fullArticle.php?art=604 http://www.topculturism.ro/discutii/viewtopic.php?p=282883 Editat Iulie 23, 2010 de DianaA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 http://www.topculturism.ro/web/fullArticle.php?art=604http://www.topculturism.ro/discutii/viewtopic.php?p=282883 ok. si care-i Âşpilu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 24, 2010 Autor Share Postat Iulie 24, 2010 poate o pasiune pentru oldies but goodies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DianaA Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 poate o pasiune pentru oldies but goodies Nicidecum - este o persoana pe care o admir foarte mult pentru ca a reusit sa se tina cu brio de culturism desi a avut o operatie f grea acum cativa ani (la coloana). Asta inseamna pasiune - sa te antrenezi ani de zile intr-o sala improvizata intr-un balcon si sa reusesti sa fi campion national si la peste 50 de ani. "Culturism si fitness", cred ca asa se numeste topicul, sau nu? Mesaj completat ok.si care-i Âşpilu? Nu sti sa citesti sau chiar nu intelegi despre ce este vorba in acest topic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Nicidecum - este o persoana pe care o admir foarte mult pentru ca a reusit sa se tina cu brio de culturism desi a avut o operatie f grea acum cativa ani (la coloana). Asta inseamna pasiune - sa te antrenezi ani de zile intr-o sala improvizata intr-un balcon si sa reusesti sa fi campion national si la peste 50 de ani. "Culturism si fitness", cred ca asa se numeste topicul, sau nu? Mesaj completat Nu sti sa citesti sau chiar nu intelegi despre ce este vorba in acest topic? scuze,dar nu am telepatia cu mine,in fiecare zi. eu intrebam,pina sa dai tu raspuns,deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 (editat) cineva mi-a zis ca inainte si dupa sala sparge doua oua de prepelita intr-un pahar cu lape si putin zahar si bea.ma puteti ajuta si pe mine sa imi spuneti daca este adevarat ca ajuta la ingrasare,eu am cautat pe net si nu am gasit nimic Editat August 1, 2010 de starstruck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Daca sint oo de prepelita grasa , iti dai seama , ajuta. Personal stiu ca oo de prepelita sint bune pt. sanatate , se fac tot felul de tratamente , dar habar nu am pt. ce afectiuni. Daca vrei sa mergi la sigur , ia si tu ce iau toti , proteine , carbohidrati , maninca bine. Si nu uita sa te odihnesti. In functie de ce arderi are corpul tau (rapide , lente) si de factorii enumerati mai sus , poti spera sa te ingrasi. Sau poate ca vrei masa musculara ? Mesaj completat Uite ce zic unii.http://www.terapii-naturiste.com/retete/cure/cura_oua_prepelita.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 (editat) Nu au cum sa ajute la ingrasare in cantitatile acelea pentru ca au foarte putine calorii, in special carbohidrati. Ca sa te ingrasi trebuie sa mananci hipercaloric, cartofi, orez, inghetata etc. Si inca o chestie. Consumul de oua crude implica automat 2 chestii. Riscul de imbolnavire cu bacterii din genul Salmonella si avidina, o proteina care leaga ireversibil biotina. Editat August 1, 2010 de kcuf_di Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 10x dar de proteinele pentru masa,gen total mass ce stiti?au efecte secundare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_aja Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 cineva mi-a zis ca inainte si dupa sala sparge doua oua de prepelita intr-un pahar cu lape si putin zahar si bea.ma puteti ajuta si pe mine sa imi spuneti daca este adevarat ca ajuta la ingrasare,eu am cautat pe net si nu am gasit nimic de ingrasat nu te ingrasi doar dintr-atat, dar ajuta a refacerea rezervelor de proteine si mai furnizeaza ceva glucide de "rontaiat" organismului flamand dupa un antrenanent greu, care in lipsa de altceva ar "rontaii" proteina deja existenta in muschi. In orice caz acest lucru nu te ajuta sa slabesti. Ouale daca sunt proaspete consumate crude in cantiatate mica nu dauneaza, dar cum nu prea creste nimeni dintre noi prepelita sau gaina in balcon ... mergi la risc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 2, 2010 Autor Share Postat August 2, 2010 poti sa mananci cate albusuri vrei, nu are nici un efect negativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 starstruck vezi daca e ordine in alimentatie, daca ai o dieta conform obiectivelor si apoi vezi daca trebuie suplimentata. Parerea e ca in loc de total mass mai bine cumperi mancare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 2, 2010 Autor Share Postat August 2, 2010 da incearca sa mananci mai mult.stomacul isi mareste volumul si treptat o sa poti manca mai mult.daca tu vrei doar sa te ingrasi.baga carbo in tine cat poti.si stai dupa ce mananci.sa lenevesti.. scuze de offtopic... astea nu is sfaturi bune pt fitness Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 azi am facut cardio si apoi ( am incercat) antrenamentul obisnuit. m-am stors de tot,ca sa nu zic ca nu am prea putut face antrenament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Pentru antrenamentul cu greutati ai nevoie de glicogenul din sange, care la un antrenament serios te tine cam 45 de minute. Deci nu e o idee buna sa faci cardio inainte, nu mai ai energie din cauza ca glicogenul s-a terminat. E ca si cum ai face intai alergare de rezistenta si apoi sprinturi. Numai sprinturi nu vor mai fi alea. Trage intai de fiare si baga cardio la sfarsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 3, 2010 Autor Share Postat August 3, 2010 cardio dupa.cu atat mai mult vara, cand e mult mai obositor antrenamentul.daca te supra soliciti nu prea o sa ai rezultate daca nu apuci sa iti revi.somn, alimentatie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 am incercat,experimentat. a fost o experienta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Ce caldura , domle'. Cu greu mai bag indreptari (doar 70 kg) , sac adio , nu mai am energie. ma axez pe exercitii "usoare" , flotari , tractiuni. Cu mincarea e dezastru , nu stiu cum mai stau in picioare. Prea cald , e de rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate