Sari la conținut

Culturism si fitness

P   T   R
 Share

Postări Recomandate

vai sper sa ai gura aurita!!!

din pacate nu am asa greutati incat sa fac numai 10 repetari. cu gantera de 5 fac lejer 20...again SUX, nici macar nu se vede mare lucru. am un pic de forma la brat, in rest...subtire rau.

nu e cam mare pauza de 1-2 minute?

Mesaj completat

chestia cu burta...e genetica cred. n-am pe nimeni in familie care sa aiba sunci pe solduri si pe burta. n-am avut niciodata sunci pe burta, am mai luat masiv mass si am depus uniform 3 kg intr-o luna.

Mesaj completat

btw MULTUMESC de sfaturi !

Dupa ce ai pus poza cu abdomenul n`o sa mai vezi urma de mascul pe`aici:)) se pun pe treaba.

Nu face genuflexiuni cu greutati mari(incat sa poti face doar 10 repetari) pentru ca sistemul osos al unei femei e mult mai sensibil, mai ales in zona genunchilor si in zona lombara. incearca sa faci cu greutati care sa`ti permita in jur de 20 de repetari cu o coborare pana coapsele sunt paralele cu solul. stai o secunda acolo si revii..totul e sa ai rabdare. exercitiile se fac incet.sa dureze cateva secunde o repetare, nu 10 repetari in 5 secunde.

La problema cu depusul nu te pot ajuta, si eu am aceeasi dilema:))

VITAMINE SI MINERALE ..iei? baga un complex bun, e mai bine decat mass!$##^@#@% d`ala.

Apropos, frumos abdomen!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

mersi de aprecieri, mie nu-mi place cum arat in rest....fac eforturi serioase sa-mi revin, sa fiu iar de 53-54 kg.

abdomenul e cadou genetic ca sa zic asa. e mostenire, s-a lucrat singur mai mult lucrand alte grupe si tzopaind prin camera. soi pozitia in care am facut poza e ciudata, in mod normal am partea de sus a abdomenului mai in relief, asa ca la ogari...fara sa ma incordez etc. asa e forma..

nu am greutati de nici un fel, umplu o sticla de 6l, o iau in spate, pun niste papuci cu toc de 3 cm ca sa ma echilibrez si bag genufleziuni pana simt ca am febra la muschi.

mai am in dotare un extensor si cu ala fac brate. sunt la camin nu am altceva cu ce sa fac. ma gandesc serios la un abonament la sala. da, am luat si vitamine. cumpar la bucata de la olimpia, bag o cura de 10 zile apoi pauza iar 10 zile. am uitat sa-mi cumpar data trecuta, mi-am luat numai creatina. ;)

mie imi place sa fac repetarile rapide astfel incat sa nu se relaxeze muschiul intre timp. e fain asa si imi place.

Mesaj completat

Cu placere! E de bine daca nu se depune pe burta si solduri.

Eu zic ca nu e mare pauza...o adaptezi in functie de cum iti e bine. Ideea e sa te recuperezi cat de cat intre serii si sa nu transpiri deloc...de aia ziceam de pauza asta. Incearca cu gantere de 10... 10 repetari. Ce faci tu acum se cheama definire.

Mai intreaba...daca ai nelamuriri. La capitolul "fete" ma descurc :agree:

mi-a fost frica de gantera de 10 pt ca m-am gandit ca imi distrug articulatiile. ai tu dreptate cu definirea :D cam asa e...

am facut multe repetari si am rezistenta acum...

Link spre comentariu

slabesc ca dracu de la alergat. nici o sansa!

si asa am numai fibre fibre peste tot, spate de balerina...m-am saturat.

ieri mi-am luat masiv mass si vreatina la 1gr bucata. o sa bag cartofi si peste, pui, banane etc...

e aiurea sa vrei sa pui pe tine si sa-ti fie greu. mi-ar fi fost mai usor sa fiu grasa pt ca imi place sa fac efort si as fi slabit oricum... ;) (

Mesaj completat

this SUX!!! de ce? nu lucrez abdomenul in mod special si uite...

daca abdomenul arata asa, loc unde in mod normal se aduna grasime, ce sanse am sa pun pe mine in rest?

hashsgdahjhhsahdhdhasdhhahdjajka!!!

so repede sfaturi pt "ingrasare"!!! da doamne sa mearga cu masiv masu :agree:

:D sfatul meu e sa te menti asa.Arati bine si multe fete si-ar dori sa arate ca tine.Dar e ceva omenesc sa iti doresti ceva ce nu ai.

Stilul tau de viata presupun ca e activ din toate punctele de vedere asa ca incearca de exemplu sa mai lenevesti daca vrei sa te ingrasi.

Link spre comentariu

nu arat bine, am coapse slabe. i hate it!!! vreau sa stea bine blugii! am blugi noi in dulap, mi-e rusine sa ies in ei...

Mesaj completat

faptul ca am slabit are ceva legatura cu faptul ca merg pe motor ,de cand merg pe motor imi bate inima altfel ;) o fi si de la adrenaline and stuff.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

nu arat bine, am coapse slabe. i hate it!!! vreau sa stea bine blugii! am blugi noi in dulap, mi-e rusine sa ies in ei...

Mesaj completat

faptul ca am slabit are ceva legatura cu faptul ca merg pe motor ,de cand merg pe motor imi bate inima altfel :P o fi si de la adrenaline and stuff.

daca faci dakar zi de zi are...

fa un bebe si pui cateva kg :P

Mesaj completat

mananca multi carbohidrati.atata timp cat bagi mai mult decat arzi tre sa pui.Si dupa ce mananci incearca sa stai linistita, sa nu te pui sa fugi sau cine stie ce :)

Link spre comentariu

nu mai merg in fiecare zi. si da, cand mergeam sute de km slabeam instant, adoua zi eram mai subtire...

bebe nu se programeaza in functie de kg :P

eu inca vreau sa ma dau pe motor, am si eu piticii mei deocamdata, vreau sa ating niste limite. apoi ma potolesc :)

Link spre comentariu

http://www.stiumuzica.ro/stiri/page-detail...-2009-FOTO.html

Cea cu peruca rosie sunt eu. E singura poza pe care am gasit-o. O sa incerc sa pun una mai relevanta...

Lucrez cu greutati mari...nu am probleme cu incheieturile pentru ca am luat-o progresiv. Asa ca parerea mea e ca Regina noastra de gheata :) poate lucra linistita cu greutai... :P

Link spre comentariu

wow, se vede fain abdomenul tau :P JiJik! ma gandesc ca de bag greutati mari cresc si eu mai repede. I shall take that into consideration

Link spre comentariu

cine imi poate spune si mie un site de unde sa pot comanda proteine la un pret bun? stiu ca era un site care le trimitea din Targoviste , fara bani de transport , dar nu am reusit sa il gasesc .

Link spre comentariu

jijik,tu acolo ai pietre? :P

io,la poze zic pas,ca ma fac de ris cu "abs"-ul din dotare,zis si "rugby ball" :)

Editat de 6speed
Link spre comentariu

jijik,tu acolo ai pietre? :)

io,la poze zic pas,ca ma fac de ris cu "abs"-ul din dotare,zis si "rugby ball" :P

:P Am bolovani :P Il lucrez aproape zilnic. Imi place sa arate asa. ;)

Link spre comentariu

zilnic? are u kiddin' me?...shame on me....n-am facut abs de 2 saptamani...

gata! mi-am pregatit fripturile, ma apuc de tras azi. :P

Mesaj completat

cred ca nu are nimic daca sunt inca in refacere la alte grupe, nu? am bagat si supliment deja

Link spre comentariu

@"fanes" , spune ce fel de proteine vrei, sau daca vrei wheight gainer si cati bani aloci lunar..dupa iti postez site`uri cate vrei. Cele mai ieftine si serioase.

da ..vreau wheight gainer nush exact cati bani dar eu vroiam un site dupa care sa iau redis... ca in IDM erau cu cel putin 10 lei mai scumpe...

Link spre comentariu

da ..vreau wheight gainer nush exact cati bani dar eu vroiam un site dupa care sa iau redis... ca in IDM erau cu cel putin 10 lei mai scumpe...

Daca vrei sa iei Redis de ce nu te duci la ei la magazin?Acolo au preturile de revista.

Mesaj completat

daca puneti poze sa scrieti si o descriere.ani, inaltime, kilograme,dieta sau nu, etc.

Da sa traiti!!!! :)

30 de ani, 1,64 (asa era la ultima masurare...) 52 kg...stil de viata, nu dieta! ok?? :P :P

Link spre comentariu

Daca vrei sa iei Redis de ce nu te duci la ei la magazin?Acolo au preturile de revista.

Mesaj completat

unde este magazinul redis din Bucuresti?

atasez si o poza de la Liberty Parade 2009...

post-29307-1273858383_thumb.jpg

Link spre comentariu

vad ca iara au revenit discutiile despre abdomen. am mai scris despre asta dar cum frec menta in casa azi si stiu ca nimeni nu citeste din posturile precedente m-am gandit sa dau din nou reteta.

abdomenul nu se face in sala. nu conteaza cat tragi , cat bagi , ce grupe lucrezi. daca nu ai deja abdomen probabil esti handicapat in vreun fel si nu ai posibilitatea de a sta pe picioare. doar mersul este suficient pentru un abdomen bine definit (estimez vreo 5 minute pe zi. pana dupa tigari si bere).

acu ca am stabilit ca toti avem abdomen , problema se pune cum sa-l facem sa se vada. asta in conditiile in care vrem asta. nu de alta dar e mai usor sa pui multi cm pe brand sau pe piept decat sa faci abdomenul sa se vada.

0 calorii din carbohidrati cu ardere rapida (paine alba ,paste albe , orez alb , cartofi albi (nu d'aia noi) ). toti carbohidratii trebuie sa provina din cereale integrale care nu ridica nivelul glicemic gen paine integrala (7-8ron) , paste din durum (pe la 12ron cutia) , orez salbatic , naut , fasole. etc.

0 calorii din dulciuri , chipsuri , cozonaci , checuri etc. chio chips , maxi mix si orice snack in punga de plastic intra la categoria asta.

0 calorii din sucuri gen coca cola , fanta etc.

sucurile de portocale de la timbark si orice are 0% zaharuri adaugate sunt ok. dar cu masura. (pret estimativ 10-13ron). ceaiurile verzi cu 100gr zahar pe care le beau fetele alea sexy care alearga pe campuri insorite si deasupra carora scrie "sanatate , vitalitate etc" nu se pun.

carnea de porc , mezelurile si orice carne prelucrata e cu un mare NU in fata.

contrar opiniei populare si trendului de ocazie care se tot repeta de vreo 100 de ani , nu carbohidratii ingrasa , nici proteinele nici lipidele. ci toate la un loc.

exagereaza cu una si te ingrasi. renunta la alta si slabesti.

de aia dietele gen atkins , gen pro-carbo (vegana) si probabil daca s-ar inventa o dieta numa pe torturi si s-ar numi pro-lipidica... ei bine , de aia toate astea te-ar face sa slabesti. eventual te-ai imbolnavi si ma indoiesc serios ca ai avea abdomenul plat. cand iti lipsesc macronutienti organismul pune grasime. chiar daca slabesti.

asta inseamna ca o dieta echilibrata este ceea ce este necesar pentru un fizic sanatos (suna de bun simt de altfel... eu nu inteleg cum diete minune gen disociate au atatia adepti).

acu , daca reusesti sa faci asta vreo 2 luni si nu esti supraponderal ar trebui sa-ti aduci organismul la un nivel al grasimilor sub 10% ca barbat. asta-i abdomenul de fier. daca esti nebun te duci si la 4%. sub devine periculos zic astia dar eu nu am citit studii care sa zica in clar ca e adevarat sau nu.l probabil ti-e mai frig iarna :peace:

Link spre comentariu

www.redis.ro intrati, faceti-va cont si comandati online..baietii trimit prin posta, fara niciun fel de adaos, indiferent cate produse comandati. se poate si prin curier, insa taxa e de 7 ron.

Link spre comentariu

mda. sa cumparati batoane cu fibre vegetale ca daca incercati plantele va stricati la stomac. :peace:

am inteles ca si hormonul de crestere cabalin da rezultate bune pe culturisti. la fel si cancerul de hipofiza daca te prinde cu vreo luna inainte de concurs :moron:

edit. hai ma , pe bune ?

Isotronic-R : Este o bautura isotonica reconfortanta care contine si cele mai importante vitamine si minerale .. bla bla bla .

ingrediente : Dextroza, fructoza, maltodextrina )...) glutamo-lactat de magneziu, bicarbonat de sodiu, clorura de potasiu, citrat trisodic, oxid de zinc, arome alimentare, colorant.

post-16365-1274106777_thumb.jpg

Editat de deadcow
Link spre comentariu

fiecare este pe deplin raspunzator de sanatatea sa. sunt oameni care baga steroizi de cand erau de varsta mea si n`au nici la ora actuala, dupa multi ani, nicio problema(detectabila) de sanatate si sunt altii care de la o doza de proteine incep sa aiba crampe la stomac etc.

Editat de adrian9292
Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Culturism si fitness