kcuf_di Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 p90x available at your local torrent dealer, 4gb version. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 cei care nu sunt in stare sa stea cu spatele drept, pieptul scos si burta supta au mare nevoie de centura.coloana este suprasolicitata cand e stramba. daca tu te apleci din cocoasa in loc sa faci o genoflexiune si sa stai cu spatele drept... asta e. parca te si vad facand cumparaturile cu nevasta si purtand centura cu plasele prin piata... nu discut de cei care au avut accidentari si folosesc centura/brau. zic ca ei nici macar nu ar trebui sa lucreze cu fiare. gimnastica cu greutatea corporala e arhisuficienta. bine ca o sa fi tu fericit de necazul altora... Mesaj completat eu o sa rad de tine cand in n ani nici sa-ti foooti nevasta nu o sa poti fara centura. macar cioarpi flausati sa-ti iei ... sa nu racesti. centura si ciorapi flausati, imaginea culturetului preventiv. cred ca te simti foarte inteligent dupa postul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Iulie 12, 2010 Share Postat Iulie 12, 2010 Va cam atacati, fratilor. Era doar un sfat, cu explicatiile de rigoare. Nu m-am luat de persoanele care au probleme cu zona lombara si nu am jignit pe nimeni. Dar esteti romani, va inteleg. Lil debul, esti din buc? Unde "dai la sac"? Poate ne cunoastem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 M-am cam retras la tara. Uite unde dau la sac: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 (editat) p90x mi se pare un program circuit,ca oricare altul. oricum,fara dieta,este egal cu zero. ca,de altfel,orice program. sunt curios Editat Iulie 13, 2010 de 6speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 De 2 zile ma omoara spatele. Simt ca ma pis pe mine daca ma misc brusc. sa fie de la fiare prea grele pt. fizicul meu "derutant" , sau doar m-a tras curentul la sale , in atelier , la bustul gol si transpirat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Nu incepe discutii despre mitul "m-a tras curentul" la romani PS: mi-a trecut febra, toate bune si frumoase acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Chiar e adevarat mitul cu curentu' , il simt chiar acum , cum ma ia cu transpiratii de durere. Si ce bine mergea treaba cu sacul ala. Asta e , las' ca ma fac eu mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Check it out! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 A mai fost postat video..Forta genetica..se explica: e negru:D Mesaj completat De 2 zile ma omoara spatele. Simt ca ma pis pe mine daca ma misc brusc. sa fie de la fiare prea grele pt. fizicul meu "derutant" , sau doar m-a tras curentul la sale , in atelier , la bustul gol si transpirat ? Stretch si tractiuni. Nu stiu daca functioneaza, asa am inteles si eu de la altii. Daca exista frisoane, nu e de la fiare problema. Poate doar daca erau prea reci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 (editat) De 2 zile ma omoara spatele. Simt ca ma pis pe mine daca ma misc brusc. sa fie de la fiare prea grele pt. fizicul meu "derutant" , sau doar m-a tras curentul la sale , in atelier , la bustul gol si transpirat ? Daca ai facut cu greutati prea mari tu stii...dar daca te-a tras curentul poti sa incerci un unguent "Diclac 5%", este cel mai puternic analgezic de pe piata pe care l-am folosit. Dupa ce m-am dat vreo saptamana cu un tub din ala mi-a trecut. Poti sa incerci. Eu am fost atunci pe la toti doctorii, au zis ca imi fac infiltratii in coloana si alte magarii....m-au scanat pe toate fetele si mi-au zis cum sunt eu terminat. Apoi i-am intrebat: e posibil sa ma fii tras si curentul? Raspunsul a fost :E posibil si asta! Bine ca m-am lecuit la a crede ce zice primul doctor care imi iese in cale si cer mereu 2-3 pareri inainte de a face ceva in directia asta. Iar dupa toti doctorii astia solutia "Diclac 5%" a venit de la o batranica, ea isi mai alina reumatismul cu el si mi-a zis ca s-ar putea sa-mi fie bun si mie. Editat Iulie 13, 2010 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Cu greutati mari trag in general (mari pt. mine-totul e relativ). Dar nu am mai tras de circa 2 saptamini , cind m-a lovit beleaua. Cu transpiratii ma lua de durere , nu de gripa. Am aplicat singura si cea mai buna metoda de taran fara farmacie in apropiere. Sare incinsa , pusa in prosop , aplicata pe sale , pe sub briul de motor. M-a mai lasat , chiar am lucrat ceva la viitoarea mea sabie. va recomand si la cazuri usoare de plamini. Testat personal , se aplica pe chiept. Fara caterinca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 the real dealnici nu am situ ca este rubrica de culturism & fitness pe motociclism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 (editat) si cine stie cite mai sunt,de care tu nu sti. in alta ordine de idei,ma mincat in poponeata sa fac indreptari cu picioarele drepte,pentru lombari. tot ce pot spune e ca am o mega febra. Editat Iulie 16, 2010 de 6speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 si cine stie cite mai sunt,de care tu nu sti. in alta ordine de idei,ma mincat in poponeata sa fac indreptari cu picioarele drepte,pentru lombari. tot ce pot spune e ca am o mega febra. indreptari cu picioarele drepte dar putin flexate ( ca altfel iti f...distrugi genunchii ) se fac pentru bicepsii femurali... muuult mai putin pentru ce vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 indreptari cu picioarele drepte dar putin flexate ( ca altfel iti f...distrugi genunchii ) se fac pentru bicepsii femurali...muuult mai putin pentru ce vrei tu. ok. asadar,pe linga bicepsul femural,lombarii sunt rugati sa nu se bage..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Daca indreptarile nu sint pt. lombari....!? Cum se face ca de cind fac indreptari , am avut febra si am simtit lucrati numai lombarii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 La intreptari cat si la hiperextensii lucreaza si bicepsul femural si lombarii. Faptul ca faci febra la aceste grupe este evident ca ele sunt responsabile pentru sustinerea acelei miscari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 conteaza mult felul in care executi miscarea,daca ai picioarele mai flexate poti solicita mai mult bicepsul femural si fesierii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Pe caldurile astea cel mai bun e inotul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 ... in bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DianaA Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 (editat) http://www.topculturism.ro/web/fullArticle.php?art=604 http://www.topculturism.ro/discutii/viewtopic.php?p=282883 Editat Iulie 23, 2010 de DianaA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 http://www.topculturism.ro/web/fullArticle.php?art=604http://www.topculturism.ro/discutii/viewtopic.php?p=282883 ok. si care-i Âşpilu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 24, 2010 Autor Share Postat Iulie 24, 2010 poate o pasiune pentru oldies but goodies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DianaA Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 poate o pasiune pentru oldies but goodies Nicidecum - este o persoana pe care o admir foarte mult pentru ca a reusit sa se tina cu brio de culturism desi a avut o operatie f grea acum cativa ani (la coloana). Asta inseamna pasiune - sa te antrenezi ani de zile intr-o sala improvizata intr-un balcon si sa reusesti sa fi campion national si la peste 50 de ani. "Culturism si fitness", cred ca asa se numeste topicul, sau nu? Mesaj completat ok.si care-i Âşpilu? Nu sti sa citesti sau chiar nu intelegi despre ce este vorba in acest topic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate