Alexdimi Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Eu stiam ca nu e normal sa ai febra tot timpul. Adica e normal sa ai la inceput, dar tot timpul?! Poate sa confirme cineva cele de mai sus? asa este. este bine sa ai febra "primele antrenamente" ale grupei X. avand in vedere ca este indicat sa lucrezi 1 grupa / sapt. asta inseamna primele 2 sapt. eu vorbesc de febra genul sa nu prea poti misca bratele sau picioarele sau unde ai lucrat. ca mai ai un mic junghi intr-un muschi - nu se poate numi febra. dar daca e sa faci febra dupa 4-5 etc luni de sala, inseamna ca ai obosit prea mult muschiul - si e bine sa il lasi sa se regenereze complet. daca ar fi cum am citit mai sus, ca daca atunci cand faci febra inseamna ca ai "lucrat bine", probabil ca am sta toti intr-o febra musculara permanenta. ce fun!!! eu nu inteleg de unde ideile astea despre subiect. ati citit voi undeva? aratati-mi si mie unde, sau e parerea voastra? ( proasta !) cand am auzit ca in romania "se trage prost"de fiare, nu am crezut, am zis ca oamenii sunt nebuni. dar acum chiar sunt de parere ca se trage prost rau de tot de fiare. de ce? ca vine un X care nu are habar, si crede el ca e bine sa faci sala fara centura. ca asa a auzit la unu care e mare, sau asa se gandeste el. "ceee ? centura? pentru ce frate? lasa ma sa lucreze muschiu" total eronat. centura trebuie purtata pe toata perioada antrenamentului. chiar si cand lucrezi biceps. de ce? it;s simple. nu cumva ridici greutatile alea sa le pui pe bara? nu cumva te apleci dupa gantere? nu cumva trebuie sa le lasi jos usor aplecandu-te ? ( pun accent pe aplecandu-te - pentru cine stie putina anatomie poate intelege fara un document medical ce se intampla, unde este presiunea pusa din cauza greutatii) ( sau poate unii le arunca din mana cum am mai vazut prin sali, hulci dinastia care fac cu 1000 de kile de le tremura toti muschii si dupa arunca ganterele pe jos, mai mai de fac gaura in podea). sa vedeti cat o sa rad cand peste 5-6-7 (irelevant) N ani, o sa te apleci sa te legi la sireturi si o sa simti un mare junghi in spate. si nu o sa mai apuci bidonul de 5l de apa sa bei, o sa bei din sticle de 0.5, etc cititi pe net!!! articole ale unor oameni care au facut sala. nu va mai incredeti in tot ce posteaza X sau Y. pentru ca X sau Y mai mult ca sigur au auzit si ei de undeva "ca e bine asa". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Eu citeam reviste chiar cand m-am apucat. Le aveam de la frate-mio. Era explicat totul foarte clar, si intelegeam de ce e bine si de ce nu e bine sa faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 (editat) cand am auzit ca in romania "se trage prost"de fiare, nu am crezut, am zis ca oamenii sunt nebuni. dar acum chiar sunt de parere ca se trage prost rau de centura trebuie purtata pe toata perioada antrenamentului. chiar si cand lucrezi biceps. de ce? it;s simple. nu cumva ridici greutatile alea sa le pui pe bara? nu cumva te apleci dupa gantere? nu cumva trebuie sa le lasi jos usor aplecandu-te ? ( pun accent pe aplecandu-te - pentru cine stie putina anatomie poate intelege fara un document medical ce se intampla, unde este presiunea pusa din cauza greutatii) . cei care nu sunt in stare sa stea cu spatele drept, pieptul scos si burta supta au mare nevoie de centura. coloana este suprasolicitata cand e stramba. daca tu te apleci din cocoasa in loc sa faci o genoflexiune si sa stai cu spatele drept... asta e. parca te si vad facand cumparaturile cu nevasta si purtand centura cu plasele prin piata... nu discut de cei care au avut accidentari si folosesc centura/brau. zic ca ei nici macar nu ar trebui sa lucreze cu fiare. gimnastica cu greutatea corporala e arhisuficienta. sa vedeti cat o sa rad cand peste 5-6-7 (irelevant) N ani, o sa te apleci sa te legi la sireturi si o sa simti un mare junghi in spate. si nu o sa mai apuci bidonul de 5l de apa sa bei, o sa bei din sticle de 0.5, etc bine ca o sa fi tu fericit de necazul altora... Mesaj completat eu o sa rad de tine cand in n ani nici sa-ti foooti nevasta nu o sa poti fara centura. macar cioarpi flausati sa-ti iei ... sa nu racesti. centura si ciorapi flausati, imaginea culturetului preventiv. Editat Iulie 8, 2010 de _Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DariusB Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Imi lasati si mie pe PM un link cu programul ala P90x? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 @Alexdimi , da' tu unde tragi de fiare si cu ce rezultate de zici ca in Romania "se trage prost de fiare" ? Pune si tu o poza , sa vedem daca esti in masura sa dai sfaturi. Ca asa , citite pe net , am si eu 1000 de teorii. Centura se poarta cind faci cu greutati URIASE. Si cum biceps e cam greu sa faci cu greutati imense , sau triceps , sau alte grupe , rezulta ca mai ai de studiat. daca fac impins culcat ce fac , pun centura ? Sau tractiuni ? Cind bagi geno , ramat din aplecat si bineinteles mama exercitiilor pt. barbati , INDREPTARILE , e bine sa ai centura. Fiind democratie, fiecare face cum vrea. Ideea e sa le mai si gindesti putin inainte. Daca spatele inferior nu poate sustine greutatea cu care faci biceps , sau daca nu stii sa ridici sau sa lasi bara jos , sfatul meu , schimba sportul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 (editat) Imi lasati si mie pe PM un link cu programul ala P90x? youtube @gixxer, postul de dedesubt! o sa pun poze cu mine befor & after, ca-mi iau webcam. N-am cu ce face... Am nokia 1100... ps! scuze! gixxxer Editat Iulie 8, 2010 de ranga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 8, 2010 Autor Share Postat Iulie 8, 2010 va certati pentru centura ... bine ca nu va certati si pentru manusi.Eu folosesc manusi si totusi am bataturi.Centura o folosesc rar si atunci doar cand fac geno. Sunt persoane care o folosesc si cand fac biceps.Cine e mai cu burta cred ca se simte mai bine cu centura pusa,Cu cat ridici mai mult cu atat e mai solicitat abdomenul ca presiune.Centura are si aceasta proprietate, nu doar pentru partea dorsala. Aici conteaza si geneticul omului,consider ca fiecare decide pentru el insusi.Nu e regula sa porti centura .Fiecare face exercitile cu atentie in asa fel incat sa nu ajunga sa se accidenteze.Daca chiar esti neatent si tragi ca un bou la sala tot o sa te accidentezi indiferent ca ai centura sau nu. La fel sunt la sala care fac fara manusi.Eu unu m-am obisnuit sa fac doar cu manusi.Cel putin la tractiuni si trapez eram varza fara manusi. hai sariti cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Eu alte poze nu mai am , ca nu am mai progresat vizibil. De, datu' in sac nu incurajeaza crestere musculara. Si nici 2 mese pe zi , ca mai mult nu mi-e foame. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 p90x available at your local torrent dealer, 4gb version. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 cei care nu sunt in stare sa stea cu spatele drept, pieptul scos si burta supta au mare nevoie de centura.coloana este suprasolicitata cand e stramba. daca tu te apleci din cocoasa in loc sa faci o genoflexiune si sa stai cu spatele drept... asta e. parca te si vad facand cumparaturile cu nevasta si purtand centura cu plasele prin piata... nu discut de cei care au avut accidentari si folosesc centura/brau. zic ca ei nici macar nu ar trebui sa lucreze cu fiare. gimnastica cu greutatea corporala e arhisuficienta. bine ca o sa fi tu fericit de necazul altora... Mesaj completat eu o sa rad de tine cand in n ani nici sa-ti foooti nevasta nu o sa poti fara centura. macar cioarpi flausati sa-ti iei ... sa nu racesti. centura si ciorapi flausati, imaginea culturetului preventiv. cred ca te simti foarte inteligent dupa postul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Iulie 12, 2010 Share Postat Iulie 12, 2010 Va cam atacati, fratilor. Era doar un sfat, cu explicatiile de rigoare. Nu m-am luat de persoanele care au probleme cu zona lombara si nu am jignit pe nimeni. Dar esteti romani, va inteleg. Lil debul, esti din buc? Unde "dai la sac"? Poate ne cunoastem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 M-am cam retras la tara. Uite unde dau la sac: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 (editat) p90x mi se pare un program circuit,ca oricare altul. oricum,fara dieta,este egal cu zero. ca,de altfel,orice program. sunt curios Editat Iulie 13, 2010 de 6speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 De 2 zile ma omoara spatele. Simt ca ma pis pe mine daca ma misc brusc. sa fie de la fiare prea grele pt. fizicul meu "derutant" , sau doar m-a tras curentul la sale , in atelier , la bustul gol si transpirat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Nu incepe discutii despre mitul "m-a tras curentul" la romani PS: mi-a trecut febra, toate bune si frumoase acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Chiar e adevarat mitul cu curentu' , il simt chiar acum , cum ma ia cu transpiratii de durere. Si ce bine mergea treaba cu sacul ala. Asta e , las' ca ma fac eu mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Check it out! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 A mai fost postat video..Forta genetica..se explica: e negru:D Mesaj completat De 2 zile ma omoara spatele. Simt ca ma pis pe mine daca ma misc brusc. sa fie de la fiare prea grele pt. fizicul meu "derutant" , sau doar m-a tras curentul la sale , in atelier , la bustul gol si transpirat ? Stretch si tractiuni. Nu stiu daca functioneaza, asa am inteles si eu de la altii. Daca exista frisoane, nu e de la fiare problema. Poate doar daca erau prea reci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 (editat) De 2 zile ma omoara spatele. Simt ca ma pis pe mine daca ma misc brusc. sa fie de la fiare prea grele pt. fizicul meu "derutant" , sau doar m-a tras curentul la sale , in atelier , la bustul gol si transpirat ? Daca ai facut cu greutati prea mari tu stii...dar daca te-a tras curentul poti sa incerci un unguent "Diclac 5%", este cel mai puternic analgezic de pe piata pe care l-am folosit. Dupa ce m-am dat vreo saptamana cu un tub din ala mi-a trecut. Poti sa incerci. Eu am fost atunci pe la toti doctorii, au zis ca imi fac infiltratii in coloana si alte magarii....m-au scanat pe toate fetele si mi-au zis cum sunt eu terminat. Apoi i-am intrebat: e posibil sa ma fii tras si curentul? Raspunsul a fost :E posibil si asta! Bine ca m-am lecuit la a crede ce zice primul doctor care imi iese in cale si cer mereu 2-3 pareri inainte de a face ceva in directia asta. Iar dupa toti doctorii astia solutia "Diclac 5%" a venit de la o batranica, ea isi mai alina reumatismul cu el si mi-a zis ca s-ar putea sa-mi fie bun si mie. Editat Iulie 13, 2010 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Cu greutati mari trag in general (mari pt. mine-totul e relativ). Dar nu am mai tras de circa 2 saptamini , cind m-a lovit beleaua. Cu transpiratii ma lua de durere , nu de gripa. Am aplicat singura si cea mai buna metoda de taran fara farmacie in apropiere. Sare incinsa , pusa in prosop , aplicata pe sale , pe sub briul de motor. M-a mai lasat , chiar am lucrat ceva la viitoarea mea sabie. va recomand si la cazuri usoare de plamini. Testat personal , se aplica pe chiept. Fara caterinca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 the real dealnici nu am situ ca este rubrica de culturism & fitness pe motociclism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 (editat) si cine stie cite mai sunt,de care tu nu sti. in alta ordine de idei,ma mincat in poponeata sa fac indreptari cu picioarele drepte,pentru lombari. tot ce pot spune e ca am o mega febra. Editat Iulie 16, 2010 de 6speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 si cine stie cite mai sunt,de care tu nu sti. in alta ordine de idei,ma mincat in poponeata sa fac indreptari cu picioarele drepte,pentru lombari. tot ce pot spune e ca am o mega febra. indreptari cu picioarele drepte dar putin flexate ( ca altfel iti f...distrugi genunchii ) se fac pentru bicepsii femurali... muuult mai putin pentru ce vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 indreptari cu picioarele drepte dar putin flexate ( ca altfel iti f...distrugi genunchii ) se fac pentru bicepsii femurali...muuult mai putin pentru ce vrei tu. ok. asadar,pe linga bicepsul femural,lombarii sunt rugati sa nu se bage..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Daca indreptarile nu sint pt. lombari....!? Cum se face ca de cind fac indreptari , am avut febra si am simtit lucrati numai lombarii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate