P T R Postat Aprilie 10, 2011 Autor Share Postat Aprilie 10, 2011 greutatile se pot folosi si petru cresterea masei musculare, si pentru cresterea rezistentei etc. depinde cum le combini, intensitate,durata,viteza etc. Mesaj completat filmat azi dimineata... Mesaj completat nimic prestabilit.am facut ce mi-a venit atunci pe moment. pana in parc am fugit incet, iar dupa exercitile din filmare am fugit incet pana acasa.aprox 2 km cred Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 toata lumea vb de antrenament ,dar de alimentatie ce ziceti?voi cate mese luati pe zi? eu sunt ectomorf,si incerc sa iau vreo 7,8,dar,din pacate nu prea reusesc,in general ma incadrez la 6.Bine,din astea 7,8,vreo 2,3 sunt gustari ,gen 1,2 fructe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 15, 2011 Autor Share Postat Aprilie 15, 2011 3 mese principale si 2 gustari intre.micul dejun nu lipseste.micul dejun sa nu lipseasca.toate mesele sunt importante dar fara mic dejun nu prea faci nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 3 mese principale si 2 gustari intre.micul dejun nu lipseste.micul dejun sa nu lipseasca.toate mesele sunt importante dar fara mic dejun nu prea faci nimic. Da,stiu. Eu nu prea pot manca dimineata ,dar de la o vreme am inceput sa iau gustari usoare,fructe,cereale,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 AMIN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 eh, o mai ard unii si cu aerobic, dar daca topicul a inceput cu muschii lu' gixxxer, toti incearca sa isi etaleze brandu' eu am inceput sala anul trecut prin august, si am facut exercitii pt acumulare de masa musculara pana in decembrie in ianuarie aveam 1,92m si cca 120 kg am schimbat pe aerobic (banda, eliptica, bicicleta, circuit de aparate) combinat cu L-carnitina si regim hipocaloric strict ( 1500-1800 kcal/zi ) si am ajuns acum la 97 kg. continuam, continuam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 eh, o mai ard unii si cu aerobic, dar daca topicul a inceput cu muschii lu' gixxxer, toti incearca sa isi etaleze brandu'eu am inceput sala anul trecut prin august, si am facut exercitii pt acumulare de masa musculara pana in decembrie in ianuarie aveam 1,92m si cca 120 kg am schimbat pe aerobic (banda, eliptica, bicicleta, circuit de aparate) combinat cu L-carnitina si regim hipocaloric strict ( 1500-1800 kcal/zi ) si am ajuns acum la 97 kg. continuam, continuam good job,bafta in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 De ce nimeni nu baga carne de vita care are cea mai mare concentratie de CLA si toti o ard cu puiul dopat cu toate k.k.t.urile?? Exista si suplimente CLA pe la 800mg care impreuna cu niste L-carnitina si multa munca pot da rezultate frumoasa dpdv al stratului adipos. Cam ai dreptate cu carnea aia de pui, da sa stii ca si la vaci le da fel de fel de porcarii de mancare+hormoni+antibiotice. Mai iti amintesti de "vaca nebuna" ? Pana la urma a ramas cam in ceata Ar ramane pestele, da cica si ala ( mai ales oceanic ) ar fi plin de metale grele...deci...plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 24, 2011 Autor Share Postat Aprilie 24, 2011 un articol interesant celor interesati de ce baga pe gura http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/w...fish-gray-sole/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Stai sa vedem ce facem acum cu "somonul de alaska", ca e in acelasi lighean cu fukushima.. Acum e a clar ca de ceva tot va trebui sa murim pana la urma, dar totusi parca e din ce in ce mai greu sa reusesti sa mananci sanatos.Solutia cred ca e sa cautam local surse de hrana. Peste o luna cand incep legumele si fructele o sa iau masina odata la 2 saptamani si ma duc pe langa bucuresti si o sa iau direct de la poarta taranilor. Imi umplu portbagajul cu produse cat mai variate sa am 2 saptamani. Nu mai pot cu plasticul de pe piata si cu carnurile animalelor imbuibate cu chemical stuff.. In zona Campulung stiu ca sunt niste crescatorii de pastravi, am zis de mai multe ori ca o sa merg sa cumpar de acolo, da' mi-a fost lene pana la urma. Asta ar fi o varianta ok . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Eu cred ca singurul peste ok este cel prins in delta, si nici ala tot, totusi ajunge si acolo poluarea. In alta ordine de idei, eu bag picioare cu abdomen si apoi cardio, dar duc maxim 20 de minute ca-s epuizat... La mine da roade dar problema e pofta de mancare care e maxima. Ma feresc de paine si in general de excesul de carbohidrati dar burtica se mentine tare desi ard destule calorii pe zi. Ca exemplu, lunea bag umeri iar dupa dau la sac intens vreo 20 de min, martea picioare+abdomen+cardio, miercuri spate+biceps, joi pauza, vineri piept+triceps, sambata cardio si burta se mentine Din pacate sunt mult prea lenes sa scad caloriile/zi si mananc mult, fie ca sunt fructe, carne de orice fel, salata, etc... Nu pot zice ca mananc prost, dar mananc mult. As vrea sa iau niste aminoacizi si am pus ochii pe astia: http://www.megaproteine.ro/suplimente-nutritive/Aminoacizi/-ON-Superior-Amino-2222-320-tablete/ credeti ca sunt ok? Momentan iau doar creatina, sunt la faza de mentinere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 care gainere vi se par cele mai ok?Eu am incercar pana acum de la Unviersal,Gain Fast,si sunt multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 un articol interesant celor interesati de ce baga pe gura http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/w...fish-gray-sole/ Bull-shit, read the comments.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 24, 2011 Autor Share Postat Mai 24, 2011 Bull-shit, read the comments.. cand mergi la cumparaturi citeste ce scrie pe eticheta.poate te lamuresti singur. http://www.youtube.com/watch?v=OL9hS17aZLE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 eu unu' nu am mai facut nimic in ultimele 2 luni. voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Pai , tot fiare si sac , sint old school. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 22, 2011 Autor Share Postat Iunie 22, 2011 (editat) eu unu' nu am mai facut nimic in ultimele 2 luni. voi? eu am facut sinuzita dar mi-am revenit acum 1 saptamana si m-am pus serios pe sala... ma simt excelent. Editat Iunie 22, 2011 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 eu m-am tinut, insa in ultimul timp am rarit...2-3 ori pe saptamana la sala...ma termina caldura asta, plus ca am inceput sa mananc toate prostiile si incep sa apara "pernutele"....acum iau ceva calciu cu cartilaj de rechin ceva de genu, pt ca trosnesc ca bunica'miu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 (editat) eu am fost perioada asta...sper ca saptamana viit sa ma duc din nou la antrenamente Editat Iunie 22, 2011 de lokko_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany92moto Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 eu unu' nu am mai facut nimic in ultimele 2 luni. voi? si eu am stat doua sapt pe tusa... dar ma bag iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dNb Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 am si eu cateva intrebari... cand e mai bine sa fac antrenament inainte/dupa sa/ce mananc si cam cu cat timp? si are ceva daca fumez inainte/dupa antrenament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igo Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 (editat) Cu fumatul e simplu: nu e bine nici dupa, nici inainte, nici niciodata. Daca vrei sa te lasi, sportul este cea mai buna metoda. Cu mancarea: depinde ce tel ai. Daca vrei sa slabesti nu trebuie sa mananci inainte, poate doar niste fructe daca ai probleme cu stomacul si cu glicemia, dar de regula, daca vrei sa arzi grasimi, te duci la sala pe stomacul gol dar foarte bine hidratat. Altfel, daca mananci inainte, nu se mai ard grasimile ci caloriile provenite din mancare. Daca vrei sa-ti maresti masa musculara, e exact invers. Mananci inainte de antrenament, dar nu mult si neaparat cu cel putin o ora inainte. De preferat fara carne sau alimente care se digera greu. Poate putina carne de pui. Carnea de porc de ex poate ramane in stomac si 8 ore. Deasemenea, evita batoanele alea de slabit sau acelea energetice. Ca un surplus, daca ramai fara energie, sunt bune bananele sau o felie de unt de arahide (80% grasimi nesaturate). Editat Iulie 23, 2011 de igo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dNb Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Cu fumatul e simplu: nu e bine nici dupa, nici inainte, nici niciodata. Daca vrei sa te lasi, sportul este cea mai buna metoda. Cu mancarea: depinde ce tel ai. Daca vrei sa slabesti nu trebuie sa mananci inainte, poate doar niste fructe daca ai probleme cu stomacul si cu glicemia, dar de regula, daca vrei sa arzi grasimi, te duci la sala pe stomacul gol dar foarte bine hidratat. Altfel, daca mananci inainte, nu se mai ard grasimile ci caloriile provenite din mancare. Daca vrei sa-ti maresti masa musculara, e exact invers. Mananci inainte de antrenament, dar nu mult si neaparat cu cel putin o ora inainte. De preferat fara carne sau alimente care se digera greu. Poate putina carne de pui. Carnea de porc de ex poate ramane in stomac si 8 ore. Deasemenea, evita batoanele alea de slabit sau acelea energetice. Ca un surplus, daca ramai fara energie, sunt bune bananele sau o felie de unt de arahide (80% grasimi nesaturate). cu fumatul e mai greu .....cat timp am facut handbal si fotbal ma descurcam si cu ele si nu prea ma incurca cu nimic inafara de bani,da cine stie poate imi vine mintea la cap deocamdata vreau sa pun ceva masa musculara oricum ms de sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igo Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Eu m-am lasat de fumat dupa 10 ani. Am facut-o singur, fara nici un ajutor medical sau de alta natura. E greu in prima luna. SI daca tot vrei sa pui muschi pe tine o sa te ajute daca nu mai fumezi pentru ca o sa incepi sa mananci mai mult si mai bine; o sa-ti diversifici involutar meniul zilnic, incerci tot felul de mancaruri de toate felurile, fructe, legume multe, mai rau ca dupa un gram de verde. Bagi dulciuri la greu (daca esti slab e perfect), incepit sa mananci bine de dimineata. Cand te scoli din pat spargi frigiderul, iti bagi putza in ea de cafea. cel putin la mine asa se manifesta si de cand m-am apucat de sala nici nu se vede ca mananc mai mult. Tu daca te lasi de fumat si tragi de fiare o sa fii surprins de evolutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate