summerclub_blue Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 ...ok...hai sa pun si io poze...am fost azi..a fost misto merita vazut si centralu' si pavilionu cu IT...sa pun pozele...sorry guys, no ladies... ...doar bebelushele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik86 Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 (editat) Scuze pentru claritate,dar sunt facute cu telefonul. Editat Mai 6, 2006 de mirciulik86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 SUPERRR! O scurta poza panoramica! Si multe alte poze cu motoare ,femei, stunt-man, etc. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Girls-Girls-Girls Cine stie melodia din anii '70 "jtie" :)jtie putini songu ala mah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 ... SMAEB - Sambata 06 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 poza de grup facuta in asta dupa-amiaza .... ne cinsteste cineva cu ea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Mai 6, 2006 Autor Share Postat Mai 6, 2006 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 frumos kiar foarte frumos ma oftic ca nu am putut veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Acum m-am intors si eu de la Bucuresti de la SMAEB si hai sa pun cateva poze... (nu imi mai venea sa plec de acolo ) Scuze pentru calitatea pozelor dar nu prea mai aveam spatiu pe card si a trebuit sa le fac mai mici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Am fost si eu azi... Expozitie inauntru, expozitie afara (motoarele vizitatorilor)... Din cele peste 200 de poze am ales cateva, dar le-am scazut din calitate ca sa intre cat mai multe -Cateva "aviare" -Pentru copiii din noi -SMAEB .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 prin parcare: standul tomina: standul peugeot: - ludix nervos - ATV-uri standul united motors: standul ktm: - oare se poate inmatricula - standul ducati: - motocicleta foarte frumoasa, dar spre surprinderea mea, lafel de incomoda -monster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordloth Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 (editat) O priveliste superba!!! Si ce fotomodel!!! Am si un semiprofil pt cine doreste. Editat Mai 6, 2006 de lordloth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 standul yamaha: - xt125x - dragstar - ybr 125, mica, dar foarte comoda - r6 - r1 - suzuki gsx-r standul triumph: - daytona 675 standul gopop: - masina electrica - masina cu motor de 500cmc de la 16 ani, fara permis - smaeb mai multe poze mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Restul pozelor o sa le pun maine caci acum sunt foarte obosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 ...niste prieteni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 bai nene... dar ramona rusu unde e?? stiti voi... cea din reclama de la kandia, cea din "baieti buni" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Frumoasa culoare avea VStromul de la standul Suzuki. Atit mi-a tras mie atentia. Dar nu numai atit. Baietzii de la BMW tare simpatici mai sint, niste nesimtzitzi am vrut si eu sa ma urc pe o anume motocicleta sa vad cum e pe BMW, dar raspunsul lor a fost NU SE POATE. Oare BMW e facut din aur si eu nu stiam, sau poate figurile de BMW nu se presteaza la restul prostilor. Pacat ca si Mercedes-ul nu face motoare ca si aia sint niste figurantzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Dar nu numai atit. Baietzii de la BMW tare simpatici mai sint, niste nesimtzitzi am vrut si eu sa ma urc pe o anume motocicleta sa vad cum e pe BMW, dar raspunsul lor a fost NU SE POATE. Oare BMW e facut din aur si eu nu stiam, sau poate figurile de BMW nu se presteaza la restul prostilor. Pacat ca si Mercedes-ul nu face motoare ca si aia sint niste figurantzi. Ciudat. Cand am fost eu vineri l-au lasat pe Darian sa se urce pe una (F 650 GS). Nu cumva ai vrut sa te urci pe K 1200 GT ? Ca ala nu-i al lor si nu vor sa fie trasi la raspundere pt daune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 Frumoasa culoare avea VStromul de la standul Suzuki. Atit mi-a tras mie atentia. Dar nu numai atit. Baietzii de la BMW tare simpatici mai sint, niste nesimtzitzi am vrut si eu sa ma urc pe o anume motocicleta sa vad cum e pe BMW, dar raspunsul lor a fost NU SE POATE. Oare BMW e facut din aur si eu nu stiam, sau poate figurile de BMW nu se presteaza la restul prostilor. Pacat ca si Mercedes-ul nu face motoare ca si aia sint niste figurantzi. La SIAB la BMW au fost si motociclete.Putea sa le calareasca oricine.Ciudat e ca puteai sa te sui pe motoare dar nu aveai voie sa te sui in masini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 Pozele facute de mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 cea mai mishto tiputza...poate din cauza dragstar-ului... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 Care mai pune poze cu motociclete fara fete prin zona eu propun sa primeasca warn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 Care mai pune poze cu motociclete fara fete prin zona eu propun sa primeasca warn... direct ban plec in 10 minute sa le mai vad o data pe fete..pardon motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 cu riscul de a fii banat... acu o sa bag si nishte comuniste cand am ajuns acasa si mi-am vazut motorul... o sa imi permit sa pun si motoarele altora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 nu mai puneti poze cu motoare pe topicu despre Tirgu de Gagici, ca ne plictisesc motoarele le stim, ce dracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate