andrei belcic Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 (editat) cel mai "concludent" test ar fi urmatorul - pe o punte lunga de 100m si lata de 1 m se intalnesc un ST si un GS venind din sensuri opuse ... care are marsalier (march-arriere = marsarier)? si da cu spatele Cel mai inteligent cedeaza. Editat Ianuarie 27, 2011 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 (editat) undeva la max 60 km.h pe sipca intr.o curba la dreapta asfalt uscat eu cu capu dupa pasarele prin copacisi undeva in miez de iarna pe drum cu polei si ninsoare spre mare cam tot pe la 60 linie dreapta daca asta imi e clar ce a fost insa la prima sa mor de stiu Păi nu se ajunsese la concluzia că atunci pe Șipka ai agățat o bordură de podeț? Editat Ianuarie 27, 2011 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Cel mai inteligent cedeaza. marche arrière daca e sa fim destepti pana la capat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Scopul vietii mele este sa merg pe moto si maine si cu Claudia in spate. Parca ai cazut si in Alpi la prima tura, putin in fata noastra. Cazaturile in sine de altfel usoare cu conteaza in sine. Ai avut noroc, bine, mergi mai departe, dar dincolo de ele eu cautam o explicatie, pt ca de lipsa experientei in cazul tau nu poate fi vorba. Mie chiar nu mi-e rusine cu stilul meu de mers, chiar ma mandresc cu el. De cand am schimbat motorul trebuie sa recunosc ca ritmul s-a mai marit in medie cu 20km/h si cu toate astea, pe ST ma simt mai in siguranta decat pe motoarele mai mici pe care le-am avut pana acum. In cazul lui Ianachim, pe care-l consider prieten, nu fac misto, din contra, dar vreau sa ma intalnesc cu el pe sosea nu la spital. sa lamurim si ALPII , nu de alta dar daca mai cer la cineva moto sa vad cu merge nu o sa mi.o dea nimeni auzaind cate cazaturi am la activ in alpi cand TU incercai sa ajungi grupul vostru...bla bla bla cu motor de 650 si pasager "asta ca sa te scuz" eu faceam dus-intors pe langa voi sa va filmez, acum explicandu.ti asta inteleg si eu de ce am facut atatia km, intr.o curba in panta m.am oprit repede sa va prind in camera care era montat pe casca. oprind moto in panta si intorcandu.ma cu capul spre cei de veneau am lasat motorul liber fara cric , cum fac de multe ori cu greutatea pe picior, insa a fost prea greu sa.l sustin si uite asa l.am mai pus o data jos de pe loc DAR MA REPET MAI BINE CAD CA MINE DECAT SA MERG CA TINE PLEACA ORICUM INAINTEA CELORLATI ...CA SA NU MAI FII ASTEPTAT LA BAC...PRIETENII STIU DE CE de intalnit ne intalnim si la bere ps. mai continuam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 E usor sa faci pe grozavul calare pe un motor fix de doua ori mai care decat celalalt. Nu au intrat zilele in sac si ne vom mai intalni pe sosele. Fara sa fac competitie cu tine ( soseaua nu este pista) vei vedea ca acum cu motoare egale nu mai scapi de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Eu zic sa vi le puneti in paralel sa le masurati, si care o are mai mare castiga. motocicleta bine-nteles. ps. E bolnavicios ce faceti aici cu firmele astea doua. E un "to do today" sa postati aici care e mai tare si mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Eu zic sa vi le puneti in paralel sa le masurati, si care o are mai mare castiga. motocicleta bine-nteles. ps. E bolnavicios ce faceti aici cu firmele astea doua. E un "to do today" sa postati aici care e mai tare si mai mare pai nu stiai??? luam 0.5 euro de post daca baga lumea ochiu hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 luam 0.5 euro de post daca baga lumea ochiu De la BMW sau de la Yamaha ? Sau fiecare de la concurenta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Lame anyhow... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Tocmai am venit de la lansarea catalogului Touratech 2011; au acum vreo 20 pagini dedicate Super Tenere; pe langa protectii, tankbag, suport navi etc cea mai buna investitie mi s-ar parea cutiile Zega, stiind cat de nereusite sunt cele de la Yamaha. Mesaj completat E usor sa faci pe grozavul calare pe un motor fix de doua ori mai care decat celalalt. Bogdane, sincer, nu-i tin partea lu' Dusu' dar, oricat de reala este diferenta de putere, de cele mai multe ori nu asta a fost problema; oirce motocicleta, oricat de incarcata cu bagaje si pasager prinde 90km/h la vale, in drum drept... dar sa uitam ce a fost si sa speram ca ST-ul de 1200 va putea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 E usor sa faci pe grozavul calare pe un motor fix de doua ori mai care decat celalalt. Si aici as mai completa: mai ales pe un drum fara prea multe curbe. Pe serpentine se vede intr-adevar ceea ce poate motociclistul dar si motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 (editat) Tocmai am venit de la lansarea catalogului Touratech 2011; au acum vreo 20 pagini dedicate Super Tenere; pe langa protectii, tankbag, suport navi etc cea mai buna investitie mi s-ar parea cutiile Zega, stiind cat de nereusite sunt cele de la Yamaha.Mesaj completat Bogdane, sincer, nu-i tin partea lu' Dusu' dar, oricat de reala este diferenta de putere, de cele mai multe ori nu asta a fost problema; oirce motocicleta, oricat de incarcata cu bagaje si pasager prinde 90km/h la vale, in drum drept... dar sa uitam ce a fost si sa speram ca ST-ul de 1200 va putea Si ai sezizat vre-o problema la vale? Eu sunt impotriva sa merg cu peste 100 prin localitati, mai ales in Franta sau sa alerg de nebun cand nu e cazul, in rest.... Si in cazul meu nu-ti fa iluzii, tot max de prudent voi merge ca si pana acum. FLR este dpmdv cel mai tare. Editat Ianuarie 29, 2011 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 14, 2011 Autor Share Postat Februarie 14, 2011 Si ai sezizat vre-o problema la vale? Eu sunt impotriva sa merg cu peste 100 prin localitati, mai ales in Franta sau sa alerg de nebun cand nu e cazul, in rest.... Si in cazul meu nu-ti fa iluzii, tot max de prudent voi merge ca si pana acum. FLR este dpmdv cel mai tare. acum cateva saptamani mergeam cu masina 90 intr-un sat lung de vreo 3 km in linie dreapta (perfect aliniat), spre iesire, iese in fuca dintr-o curte un pui de tzigan in fuga, sigur il calcam cu masina daca din spatele lui nu ar fi venit alt tziganus care l-a prins de gluga ... nu puteam sa opresc desi am calcat frana, are ABS, anvelope 205 de sezon si era uscat. Peste 100 risti sa-ti ia si carnetu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buzoianu Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 suuuuuuuuuuper tare mobra asta , vreau si euuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebiang2001 Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 Eu sunt un proprietar nou de bmw 1200st...mai intereseaza câteva aspecte legate de probleme pe partea electrica sinabs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 Eu sunt un proprietar nou de bmw 1200st...mai intereseaza câteva aspecte legate de probleme pe partea electrica sinabs BMW sau SuperTenere? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebiang2001 Postat Septembrie 27, 2015 Share Postat Septembrie 27, 2015 BMW ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 27, 2015 Share Postat Septembrie 27, 2015 (editat) Pai intreaba-i pe aia cu BMW.... SuperTeneristii ti-ar spune ca nu sunt probleme pe partea electrica sinabs. Mergi linistit..... Editat Septembrie 27, 2015 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate