rommel Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 care ma puteti ajuta cu un buton pentru semnalizare pentru o honda shadow 750 ACE !!!...am ramas fara el! dau bere cat cuprinde !...nu gasesc pe nicaieri si astia din afara dau numai tot ansamblul stanga... Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Ar trebui zic eu sa-ti completezi la profil locatia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Ar trebui zic eu sa-ti completezi la profil locatia ... corect...completat..sper sa ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 buna poate sa ma lamureasca cineva?Pe shadowul meu ,in partea stinga este o cutie cu mai multe racordari de conducte....se vede pe poza atasata.Spuneti ,ce rol are.pentru ca la nici un shadow nu am vazut asa ceva din modelele ACE ,si este ceva original.IMposibil sa fie,bricolat de cineva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 buna poate sa ma lamureasca cineva?Pe shadowul meu ,in partea stinga este o cutie cu mai multe racordari de conducte....se vede pe poza atasata.Spuneti ,ce rol are.pentru ca la nici un shadow nu am vazut asa ceva din modelele ACE ,si este ceva original.IMposibil sa fie,bricolat de cineva.. salut..... asa e la model american .. mai ales California, e pt benzina cu amestec cu aer ceva genu asta..... e normal... parca se numeste "canistra" cred..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 hai sa-ti explic cat de cat este un furtun care vine din radiator,ajunge la cutia asta si doua conducte din teava care merg din cutia spre cilindrii.Si mai este un furtun subtire care iese din cutie si se racordeaza la unul dintre carburatori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 hai sa-ti explic cat de cat este un furtun care vine din radiator,ajunge la cutia asta si doua conducte din teava care merg din cutia spre cilindrii.Si mai este un furtun subtire care iese din cutie si se racordeaza la unul dintre carburatori... sal... asa are si a mea dar furtunul nu vine din radiator se duce undeva sus in fata rezervorului intro cheste rotunda gen supapa,orcum cred ca are legatura cu epuratorul de gaze din motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 in sfirsit ,vad inca un moto cu astfel de smecherie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 ajutor! n-are nimeni vreun buton de semnalizare tip chopper sau de la un model de honda?...am ramas fara el . Eu am o honda shadow de 750 model american si nu gasesc nici de frica pe undeva...iar de nou nu gasesc decat tot ansamblul stanga pe original de la 600 lei in sus !! prefer sa dau cuiva de 100 lei bere ... daca gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 salutare am gasit un shadow in timisoara, stare foarte buna pare (cel putin din poze) ii careva dispus sa ma lase o tura, sa vad cum merge/trage? ii vorba de un vt600 din 1993 tocmai ce mi-am vandut motorul, vreau chopper da nu m-am dat decat pe kawasaki EN, si nu as face drumul pana la Timisoara fara sa stiu la ce sa ma astept... p.s. in bucuresti sunt acum merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 buna poate sa ma lamureasca cineva?Pe shadowul meu ,in partea stinga este o cutie cu mai multe racordari de conducte....se vede pe poza atasata.Spuneti ,ce rol are.pentru ca la nici un shadow nu am vazut asa ceva din modelele ACE ,si este ceva original.IMposibil sa fie,bricolat de cineva.. sigur is conducte,nu cabluri? nu cumva e bobina de inductie....repozitionata probabil??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 montaj kit furca AME si kit roata 200 mm pentru Honda shadow vt 600 c motocicleta apartine userului ZeDevil de pe forum http://www.youtube.com/watch?v=pzhdHvZA5Y4...nel_video_title Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 montaj kit furca AME si kit roata 200 mm pentru Honda shadow vt 600 c motocicleta apartine userului ZeDevil de pe forum http://www.youtube.com/watch?v=pzhdHvZA5Y4...nel_video_title faine treburi faceti!!...bravo voua! pacat ca sunt putini ca voi!...si ca eu sunt departe si nu va pot "incurca".. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 sigur is conducte,nu cabluri?nu cumva e bobina de inductie....repozitionata probabil??? Sunt conducte. Probabil e un schimbator de caldura pentru preincalzire benzina, dupa parerea mea. Are patru conducte racordate (2 furtuni, 2 tevi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZeDevil Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 montaj kit furca AME si kit roata 200 mm pentru Honda shadow vt 600 c motocicleta apartine userului ZeDevil de pe forum http://www.youtube.com/watch?v=pzhdHvZA5Y4...nel_video_title Si niste poze cu "produsul" finit. Operatiuni vizibile in poze: - curatat / polishat: comenzi / manete, pompa frana, oglinda, amortizoare - montaj kit furca, kit roata spate, far, cabluri electrice trase prin ghidon Desi pare o nimica toata, ca la orice proiect au existat probleme si incompatibilitati intre piese (cele originale si kitu-uri), dar baietii s-au descurcat pana la urma. Felicitari Dynamite Brothers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bagabondboy Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Salut, Tocmai am reusit prin sa-mi confectionez un nou ghidon pentru VT600, problema este ca am nevoie de un cablu de frana mai lung pe care nu-l gasesc niciunde. Daca stiti pe cineva care se ocupa de asa ceva sau care ma poate ajuta raman dator de bere.Am nevoie de un cablu de frana de 1,60m . Merci :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubamarian Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 a montat cineva hypercharger pe vt 600 c , se simte ceva, merita ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Se vinde VIOLETA ..adica HONDA SHADOW VT 750 C2 RC44, model american ACE an fabricatie 1997, 31.000 km reali, consumabile schimbate luna aprilie, kit lant nou schimbat in urma cu 400 km, sissy-bar, crash-bar, mansoane custom, parbriz, reflectoare suplimentare, suporti coburi s coburi (chiar daca nu se vad in poze), aripa fata metal , stare foarte buna, functioneaza ireprosabil, intretinuta foarte bine Se poate vedea in Iasi. PRET FIX 3500 SAU SCHIMB CU CEVA MAI MARE VN 1500 , INTRUDER 1500, SHADOW 1100 + DIFERENTA DIN PARTEA MEA... tel 0745605461 sau roman75me@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 (editat) sigur is conducte,nu cabluri? nu cumva e bobina de inductie....repozitionata probabil??? Nu, este un sistem de control al emisiilor poluante obligatoriu pe motocicletele vandute in California. Se poate demonta si renunta la el fara nici o problema - daca nu locuiesti in California, bineinteles. Sau poate fi o valva PAIR, pentru arderea combustibilului excedentar la ralanti si la frana de motor. Apropo, stie cineva vreun carburator monocorp pt VT600 varianta de dupa 98? Wanted, alive... Editat Mai 9, 2011 de Ancalagon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreambox Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Salutare. Am nevoie de cateva sfaturi din partea voastra. Mi s-a dus pompa de apa la Shadow (600 cc din '89), nu reusesc sa dau jos motorul ca sa o scot. S-a lovit careva de problema asta? Nu reusesc sa desfac axul central care prinde motorul, cadrul si bascula. Merci anticipat, Lucian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chisa Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 Salutare Am de vanzare o sa originala si un sissy bar pt VT600 Poze aici /index.php?/topic/92561-accesoriipiese-pentru-chopperechopperisti/page__view__findpost__p__2846424 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceflo Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Salut , cu scuzele de rigoare , poate nu-i topicul care trebuie , dar nu am gasit altul mai bun...am gasit de cumparat o honda vf 750 , model chopper din 1987 , cine stie ceva si-mi poate spune , despre modelul acesta , despre cat de greu sau usor este de intretinut si cat sunt de greu de gasit , de scumpe sau ieftine sunt piesele pt ea si orice altceva...multumesc , numai bine...astept eventual pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tartoru Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Salut, am o nelamurire si google nu ma rezolva, sau nu stiu eu cum sa caut. VT 600 din 88 are mai putin cai decat cel din 93? Vad pe mobile ca numarul cailor difera. Merci frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 (editat) pe autoevolution.com ->vehicles -> moto ai incercat sa te uiti? Editat Mai 16, 2011 de lestatlioncourte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tartoru Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Dap dar degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate