raduprint01 Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 corect, amestec sarac datorita tobelor goale poti pune filtre in tobe si scapi de problema sau rejeta carburatorul, sau poate ai sanse sa scapi cu imbogatirea amestecului din pilot screw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircionesb Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 M-am linistit, am vorbit cu un meserias si mi-a spus ca asa face ea, nu e cazul sa-mi fac probleme daca nu tuseste la accelerare. De consumat nu consuma , merge bine deci e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Plus ca poti sa dai pacanele_bubuitoare,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Colortune sau analizor de gaze! Cauta pe cineva care stie sa foloseasca si are asa ceva si te scapa de belele. Detonatiile alea sunt rezultatul setarii gresite a carburatiei sau datorita defectelor din evacuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 M-am linistit, am vorbit cu un meserias si mi-a spus ca asa face ea, nu e cazul sa-mi fac probleme daca nu tuseste la accelerare. De consumat nu consuma , merge bine deci e ok. am vazut multe motociclete care dau rateuri pe decelerare, la unele chiar si la ralanti, eu stiu ca suna fain dar ceea ce nu se intelege e ca nu este sanatos pentru motor amestecul sarac..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Suna fain pe dracu' Te faci te tot rahanul cand urci frumos in 7-8 mii si o lasi sa cada usor, dar in loc sa cada usor te injura si te scuipa, bocane si troncane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Mai da rateuri si cand ai pus doar tobe goale fara sa umbli la filtru de aer si carburator. Asa am patit la Vulcan si s-a rezolvat cu un filtru sport si dynojet sau filtru sport si umblat la carburatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 io mi-am facut tobe la lucru, goale....am facut si filtre in tobe ca sa nu sune asa de tare, am sincronizat carburatoarele,si tot pusca in tobe in frana de motor (decelerare) .......si-mi place. nu e nici o problema de carburatie sau altceva. si cu tobele stock pusca in tobe dupa ce am desfiintat toba intermediara si am legat tobele pe direct. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 (editat) Salut baieti si fete. Caut pentru un prieten, capacul cromat din poza. Poate voi stiti un Shadow care se dezmembreaza sau poate aveti un capac in plus. Multumesc! Telefon: 0726 331 899 sau 0724 244 327 Email: andrei_d5678@yahoo.com sau PM. Editat Iunie 12, 2012 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speiti Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Postez aici poate e interesat cineva... http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-shadow%20-din-2003-440403.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lau TKD Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Salut . M-ar interesa niste plastice de la jug, plasticul de la radiator, eventual manere. Daca stiti pe careva care dezmembreaza dau o bere.Deasemenea daca stiti pe careva care si-o modificat spatele. Am aripa spate rupta in urma unui accident si as vrea sa o modific, sa renunt la plasticele din spate si sa fac o aripa mica de tabla cu o sa pentru o persoana. Mersi. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 salut, caut capac ornament partea stanga(cel care acopera trusa de scule)pentru o honda shadow de 750 din 2001 si pe aceasta cale tin sa-i umplu casa cu tot felu de lucruri spurcate nesimtitului care mi la furat azi-noapte de pe motor. multam 0726431162 Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Domnilor motociclisti cu respect va salut si ma bucur sa va anunt cu drag ca am intrat in randul choperistilor din Romania......tocmai am achizitionat o Honda Shadow 750 model 2009 cu doar 500 km la bord......kilometrii sunt 100 % reali deoarece motorul a fost al unui amic de-al meu care nu are timp sa mearga pe doua roti si nici nu se omoara dupa motociclete ( a fost primita in dar de la nevasta bla bla bla ). Acum , eu vreau sa o iau putin la "choperit" si sa o aduc inspre un bober...daca stiti cine ma poate ajuta la transformarea Hondei va raman indatorat. PS. O sa pun si poze cu ea dar inca nu am nici una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Domnilor motociclisti cu respect va salut si ma bucur sa va anunt cu drag ca am intrat in randul choperistilor din Romania......tocmai am achizitionat o Honda Shadow 750 model 2009 cu doar 500 km la bord......kilometrii sunt 100 % reali deoarece motorul a fost al unui amic de-al meu care nu are timp sa mearga pe doua roti si nici nu se omoara dupa motociclete ( a fost primita in dar de la nevasta bla bla bla ). Acum , eu vreau sa o iau putin la "choperit" si sa o aduc inspre un bober...daca stiti cine ma poate ajuta la transformarea Hondei va raman indatorat. PS. O sa pun si poze cu ea dar inca nu am nici una Daca tot esti din Bucuresti,vorbeste cu Octav,Blaga Octavian este id-ul sau ceva de genul asta. Chiar se pricepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Daca tot esti din Bucuresti,vorbeste cu Octav,Blaga Octavian este id-ul sau ceva de genul asta. Chiar se pricepe Recomand ! Super om si stie sa faca din fier orice ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelulepra Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 Salutare De cateva zile sunt fericitul posesor al unei motociclete Honda Shdow VT600C din 1990. Aveti cateva imagini mai jos. Daca poate cineva sa ma ajute cu un manual, si o mica nelamurire pe care o am: Daca ma inclin in viraje mai atre, in special pe stanga cand accelerez da in nas ca si cum nu are benzina suficienta, apoi isi revine. Daca stie cineva ce inseamna multumesc in avans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Caut vas pentru termostat, poate stiti pe cineva, Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 De vanzare Honda Shadow VT600C. AF 1997, KM ~35800. Primul proprietar in tara. Strare buna. Tinuta in garaj Motorul se afla in Cluj. Acte in regula, ITP, RCA valabile. Pret 2650 euro. Negociabil Mai multe info AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Intreb aici, poate stie cineva. Am o Honda Shadow de 125, din 2006. Peste cablul de ambreiaj, aproape de maneta, vine ceva din cauciuc...un fel de aparatoare, protectie...nici nu stiu cum se cheama, dar trag nadejde ca asa aveti si voi Stie cineva de unde pot cumpara asa ceva? Ca actuala e cam zdrelita. Multumesc anticipat pentru raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Manual service Shadow VT600C 1997-2001: http://dl.transfer.ro/transfer_ro-16aug-f85e8fd0dc3a39c.zip Bafta multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Mersi, dar eu cautam doar dracovenia aia. M-o invatat un baiat cum s-o inlocuiesc, e simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 A incercat careva sa taie tobele din locul pe care l-am indicat in poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noobzor Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 (editat) Salutare De cateva zile sunt fericitul posesor al unei motociclete Honda Shdow VT600C din 1990. Aveti cateva imagini mai jos. Daca poate cineva sa ma ajute cu un manual, si o mica nelamurire pe care o am: Daca ma inclin in viraje mai atre, in special pe stanga cand accelerez da in nas ca si cum nu are benzina suficienta, apoi isi revine. Daca stie cineva ce inseamna multumesc in avans. Ca fapt divers curata filtrul de aer, a mea mai da semne dubioase cand se incarca cu praf filtrul. LE: Sanatate, sa o stapanesti sanatos desi ti-am raspuns foarte tarziu la post, am vazut abia acum. Sper ca ti-ai rezolvat problema cu numarul. Editat Septembrie 2, 2012 de noobzor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubamarian Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 care ai un de asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 A incercat careva sa taie tobele din locul pe care l-am indicat in poza? eu le-am taiat exact de acolo si le-am pus in locul lor pe acestea link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate