Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Uitandu-ma pe youtube la diverse filmulete cu motociclete, am gasit urmatorul clip, care mi s-a parut foarte interesant: Pot sa spun ca tipul a avut mare noroc ca nu a patit nimic din acel accident si nici motorul nu a iesit prea sifonat, desi a avut ghinionul sa ii sara caprioara direct in fata. Am deschis acest topic mai mult pt a afla daca printre noi este cineva care a trecut printr-un astfel de incident (cu orice alt animal). La noi in Romania, cel mai probabil este sa lovesti caini, pentru ca ii intalnim pe toate drumurile. Asadar, cine a trecut prin asa ceva, il rog sa ne spuna cum a scapat, daca a avut noroc, sau ghinion, si cum a procedat in momentul impactului. Multa bafta va doresc si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 2 caini am pe constiinta nasol,intr adevar animalele sunt imprevizibile,iar in paduri traverseaza in viteza si nu ai timp de reactie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d4rk Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) clipu este destul de vechi , dar cand l-am vizionar prima data am ramas ...nu imi venea sa cred , putea sa il intinda pe jos pe motociclist Editat Ianuarie 15, 2010 de d4rk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Un caine, un iepure, gaini, tantarii de pe viziera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) Sunt mai multi care au trecut prin asa ceva (si cei la care ma refer- doar in romania)- altii au si murit (de la intalniri cu vaci). Altii au cazut nasol din cauza cainilor fara stapan (traiasca labagii de la asociatiile de labagii in patru labe protectori ai animalelor). Stiu personal fo 3 cazuri din care unu e aici pe forum (dar e pe undeva pe la fund probabil). Editat Ianuarie 15, 2010 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 O pisica m-a facut sa descopar voblajul la vre-o suta km/h .Cred ,sper sa nu gresesc ,un caine sub roata iti garanteaza tavaleala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 S-a mai discutat deja despre clipul ăsta acum ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 a avut noroc cu caru baietasu din film , il lua in mijloc ala era mai ales cu vitezana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 un caine pe la 210 la ora. nu am patit nimic, nici motorul. cainele mai traia, m-am intos, avea coloana rupta, se tara doar cu labele din fatza. i-am bagat cutitul din dotare in cap. a murit pe loc. o pisica pe la 170. rupta in doua. p.s. iubesc animalele la nebunie, am 13 pisici acasa si pana anul trecut un caine care a murit de batranete in pat cu mine. cainele era la iesirea de pe autostrada spre constanta (nu al meu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 din pacate si eu am 2 caini pe constiinta. unul mi-a spart carena lateral, al doilea decat a crapat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladrb Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) Si daca tot suntem pe you tube... Editat Ianuarie 16, 2010 de vladrb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 asta nu a mai avut noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) S-a mai discutat deja despre clipul ăsta acum ceva vreme. E posibil, dar eu am vazut in descrierea filmuletului ca accidentul s-a produs in 2009 in luna iunie, si m-am uitat pe forum dar n-am gasit vreun topic (poate nu am cautat eu bine) . Oricum, mai mult ma interesa sa aflu cati dintre noi au avut parte de vreun accident cu vreun animal, si am aflat inca din astea 2 pagini, ca sunt destui. Deci, la noi in tara, riscul de a lovi un caine este destul de mare. La noi se aduna cainii de prin orase, si ii abandoneaza pe sosea sau in parcari de langa sosele, la cativa km de oras Si cainii aia abandonati sfarsesc loviti de masini (am vazut cu ochii mei cand ii lasau pe marginea drumului ). Editat Ianuarie 16, 2010 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 UIte topicul /index.php?...424478&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2010 Da, ai dreptate! E vorba despre acelasi filmulet. Nu gasisem topicul fiindca pana sa postez am cautat doar la accidente insa acesta era la motociclisti in fiecare zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Un câine în oraș (50 km/h), mi-a crăpat un pic carena dar am rămas întregi, câinele s-a speriat și a făcut instant pe el (și pe carenă), dar apoi a luat-o la fugă pe toate 4 picioarele, părea a fi în regulă. L-am luat cam ca în primul film, din lateral dreapta când s-a repezit să sară la niște câini de pe cealaltă parte a străzii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Asta e deja braconaj cu motoru.......saraca caprioara nici nu a stiut ce-a lovit-o..... Totusi ma amuza cum isi tot indesa plasticele culese de pe drum de el si de prietenii lui Viteza era de 115kmph, deci a fost foarte norocos ca nu s-a pierdut(ca nici el nu a stiut ce a lovit) mai ales ca era putin inclinat, totusi viteza aia a ucis caprioara, si tind sa cred ca daca avea 80 numai o ranea, dar si el cadea; pt ca e cunoscut faptul ca intr-un contact de genul asta obiectul cu viteza mai mare iese cel mai putin sifonat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxus Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) Din fericire nu am decat un iepure pe constiinta, la 100km/h, in Ungaria. A iesit din stanga, din padure, dupa ce a trecut o masina, si a fugit drept peste sosea. Daca mentinea directia dreapta scapa, insa m-a vazut venind si a cotigit-o spre stanga, nimerind fix sub roti. Eu nu am cazut dar el nu a scapat Editat Ianuarie 16, 2010 de Alexxus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) Eu nu am fost atât de norocos când e vorba de întâlnirea cu patrupedul. În cu.rând se fac 2 ani de la eveniment, câinele a scăpat fără să-l ating, dar eu m-am ales cu clavicula dreaptă ruptă cam urât. Cauza... el bezmetic a traversat Iuliu Maniu și eu bizon fiind am înghețat frânele și am făcut plici. Sper asta să fie ultima mea întâlnire cu ele. Editat Ianuarie 16, 2010 de Alter Ego Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity01 Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Un caine, un iepure, gaini, tantarii de pe viziera. asta a fost buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 un caine pe la 210 la ora. nu am patit nimic, nici motorul. cainele mai traia, m-am intos, avea coloana rupta, se tara doar cu labele din fatza. i-am bagat cutitul din dotare in cap. a murit pe loc. o pisica pe la 170. rupta in doua. A, tu erai cel de care se temea Chuck Norris? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Un caine, un iepure, gaini, tantarii de pe viziera. Legat de tantarii de pe viziera pot sa spun ca am avut ghinionul sa trec odata prin 2-3 roiuri undeva aproape de Veliko Tarnavo la intoarcere. De fapt cred ca au fost efemeride, nu tantari. Efectul e ca in circa 100 de metri am ajuns sa nu mai vad aproape nimic (decat o zeama verde pe toata viziera) si am tras pe dreapta pentru ca era un semn cu "Voda" (apa). Dar ghinion, acolo era de fapt un restaurant desfiintat si nici urma de apa, nu aveam la mine (si nici cel cu care am mers la acel drum) nici servetele de sters viziera, nici apa, asa ca mi-am spalat viziera cu Coca Cola. Mai incolo pe serpentine s-a cam lasat seara si vedeam numai scanteiute pe viziera de la zaharul cristalizat pe care l-am spalat in final la o benzinarie din vama Giurgiu... Asa ca nu radeti, si insectele pot fi o problema daca se storcesc cu zecile pe viziera aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Cam asa ceva am patit eu la o degajare de pe autostrada Soarelui.L-am evitat insa la mustata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) cum zice tovarasu pmoldovan am patit io instant de la o namila de carabush pe A2. eram pe depasire de 2 tiruri si nu prea aveam loc de dansat. ma jur ca l-am vazut de la vre-o 2 secunde inainte de impact. a lovit lentila stanga a ochelarilor de cross de a fisurat-o putin. fix ca o ranga in ochi. da partea mai fun abia acum incepe, ca io eram in dreptul tirului nr. 2 la vre-o 160. da de vazut mai vedeam cam 3 cm cu extremitatea dreapta a ochelarilor, ca explodase verdeatza din zburatoare. nu zic cum am terminat depasirea, tras pe banda de urgenta si oprit. cre ca am mai inventat cateva specii si subspecii de injuraturi. cand am scos casca jurai ca se facuse rau cuiva din masina din fatza si a spus sa nu murdareasca in interior. dupa faza aia am concluzionat ca astia care merg cu open-face la drum lung sunt inconstienti cel putin. oricat as avea imaginatia de bogata, nu pot sa imi imaginez un cioparist ranjind contemplativ la apusul din zare, in fuga bidiviului de metal, ... luand in dintzi atare antreu, fel principal si desert. Editat Ianuarie 17, 2010 de scabron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 http://www.petitiononline.com/matasosu/petition.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate