cicloburu Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 ochelarii aia ma enerveaza rau de tot Pe mine binoclul, că am și eu unul asemenea, dar tocul e stricat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 Salve!Am mai spalat la putregai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 Salve!Am mai spalat la putregai. Ce sunt bre ?dracovenile astea, ceva urme ataj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 Ce sunt bre ?dracovenile astea, ceva urme ataj? o fatza de atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Strmbu Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 Vechitura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Alte ,,vechituri " un compresor cu motor de ww din 74 motor de 1600 nou numai 123 ore de functionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 Alte ,,vechituri " un compresor cu motor de ww din 74 motor de 1600 nou numai 123 ore de functionare. frumoasa "jucarie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 Alte ,,vechituri " un compresor cu motor de ww din 74 motor de 1600 nou numai 123 ore de functionare. e buna pt sablare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diabolic_Nightwing Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Salut ma bucur ca avem un asa topic ...eu sunt inebunit dupa orice fel de vechituri , ruginituri , etc , am si eu ceva pe acasa , o sa revin cu poze. Chiar am simtit ceva frumos cand am dat de topicul asta .... Salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Niste capace roti , vechi de Mercedes nu stiu de la ce model sunt ,cine vrea sa-si decoreze garaju atinindu-le de pereti le poate avea cu suma de 100 lei toate 4 {nu se dau la bucata } rel la 0740376555 sau aici pe forum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Alte ,,vechituri " un compresor cu motor de ww din 74 motor de 1600 nou numai 123 ore de functionare. Super , cine are ceva? Poate il scoate pe piata!? Am si eu de expus ceva, poate ii face cuiva trebuinta.A, functioneaza. Recte: "cine are asa ceva?"Scuze de agramatism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Super , cine are ceva? Poate il scoate pe piata!? Am si eu de expus ceva, poate ii face cuiva trebuinta.A, functioneaza. Recte: "cine are asa ceva?"Scuze de agramatism. si cat vrei pe utilaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 functioneaza, dar ce este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 (editat) pare un banzic vertical Editat Decembrie 17, 2011 de sabyn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 pare un banzic vertical Asa-i, un banzic vertical fabricat la Iasi, din1977 Pretul ar fi 2500 paralei. Asa-i, un banzic vertical fabricat la Iasi, din1977 Pretul ar fi 2500 paralei. Ar mai fi varianta schimbului cu o atasista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 50 Ron/buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 50 Ron/buc Le vreau eu. Ti-am trimis PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Salve!Tot din WW2,aduse de curand.Oricum,iarna e pe sfarsite.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Salve!Tot din WW2,aduse de curand.Oricum,iarna e pe sfarsite.Numai bine! Pantofii aceia din spate sunt si ei de vanzare? Ca vad ca apar in aproape toate pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 50 Ron/buc a mai ramas emblema cu boxer. Pe ea scrie Alba Iulia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Daca va intereseaza pe vreunul dati-mi un Pm si va spun mai exact locatia din Timisoara. Nu are motor si este intr-o stare destul de avansata de uzura, habar nu am ce marca/model este, dar stiam de topicul vostru si am zis sa ii fac niste poze cu telefonul. Sunt 95% sigur ca este un submodel Skoda Rapid. S-au fabricat in timpul razboiului de prin 39 pana prin 47-48 sub diferite forme, putin diferite intre ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 (editat) asta am gasit-o pe un schelet de neamt intr-un atas de sahariana nu am luat si saharianu ca era prea ruginit Editat Decembrie 19, 2011 de jack0088 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 (editat) asta am gasit-o pe un schelet de neamt intr-un atas de sahariana nu am luat si saharianu ca era prea ruginit Dar cu neamtul ce-ai facut. Mai avea vreun dogtag atasat. Poate vreo ruda inca cauta locul unde a fost ingropat. Editat Decembrie 20, 2011 de Marlon Brando Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 20, 2011 Autor Share Postat Decembrie 20, 2011 Scheletul e patrrimoniu de stat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Sunt 95% sigur ca este un submodel Skoda Rapid. S-au fabricat in timpul razboiului de prin 39 pana prin 47-48 sub diferite forme, putin diferite intre ele. Este o Lancia Aprilia cca 1940 , era de vanzare acum ceva timp la vreo 3 mii euro , pe atunci avea si motor daca imi amintesc bine . http://en.wikipedia.org/wiki/File:Lancia_Aprilia_1947.jpg http://en.wikipedia.org/wiki/Lancia_Aprilia Daca as fi mai aproape si pretul nu ar fi piperat eu as lua-o , dar pana la Timisoara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate