smile Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 e cineva de aici interesat sa dea un enduro la schimb (plus difereta din partea mea) cu o honda cm 400t inmatriculata toate actele la zi ...an...pana in 90 nush exact cat o sa revin si cu poze ....haideti sa imi fac si eu tatal endurist ) nu de alta dar vreau sa ma dau si eu pe ceva mai mare )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_ms Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Vand motocicleta KTM GS 250 An de fabricatie: 1995 Capacitate cilindrica: 250 cc Putere: 56 CP Nr. de Kilometri: Situatia actelor: INMATRICULAT IN 2006 Starea motocicletei: PERFECTA STARE DE FUNCTIONARE Culoare: ALB + NEGRU PRET: 1900 EURO Oras: TG. MURES Persoana de contact / nr. de telefon: 0747-294033 ANUNTUL NU MAI ESTE VALABIL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Vand un suzuki dr 250 s din 1991, cam 20 000 km. Motoreta are cam 125 kg la plin -are toba KTM exc racing - furca inversata -lantul d distributie schimbat in toamna -placutze noi, compozitie off-road, -kit reparatie carbelitor bagat in februerie(cui pantou, scaun, plutitor, mambrana de vacum) -gume d cross folosite in maxim 6 iesiri(mitas c 02 spatele si pirelli MT 18 fatza) -reparatie amortizor central facuta saptamana trecuta(tija noua, simering, ulei) -lant si pinioane schimbate in noiembrie motocicleta poate fi vazuta in brasov, l tel 0723185663 Dragos voi reveni cu poze proaspete saptamana viitoare ASTEPT OFERTE SERIOASE PE PM 1750 negociabil...1700 negociat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Cumpar BMW f 650 culoare rosie din 1997,98,99 email danpopescu36@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 (editat) Salut.Se vinde Yamaha DT 125,2t,stare f.buna,revizuita recent.Are aripa spate rupta,dar se negociaza variante(schimb de catre vanzator,sau de c.cumparator,etc).In rest .Acte Cauciuc spate nou!(150km off road)Fata-inca cu cuie Pret neg.:800 EUR.Nu-i a mea,asa ca sunati la :0745/265562-Lorant.Eventual ma puteti contacta si pe mine aici,pe forum. Cateva poze: Toate cele bune ............ Editat Aprilie 1, 2007 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Salut, Imi trebuie si mie un cozoroc de Lazer MX6 Pro. Aveti idee unde gasesc? Cei de la Motorunu (de unde am luat casca acum 2 ani) aduc in 2-3 luni la comanda. Merci Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Salut. aveti idee daca mai este cineva in bucuresti care sa aduca comenzi din catalogul auner? Remus era, dar am inteles ca nu mai aduce. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Dual Tours - Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 de unde iau catarame pt o pereche de cizme SINISALO S-Type? am fost la KTM brasov si ma tot amana, ei sunt dealeri SINISALO AM GASIT CATARAME 38 RON/bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 caut si eu ceva de 125 care se poate inmatricula asa cam pe la 1200-1300 EUR(ca vreau sa merg cu el prin bucale)...poate gasesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comieu2005 Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 BMW F650 an 95, 39000km, adusa in tara in august 2006, inmatriculata in septembrie, circulat 2000km in Romania, tinuta in garaj, necazuta, schimbat ulei, filtre, placute si lichid de frana, baterie, releu incarcare. Nu a fost omorata in enduro. Motocicleta este inmatriculata cu numar de leasing dar achitata integral. Pentru necunoscatori: modelul este foarte usor manevrabil in oras, soft enduro si perfect pentru incepatori. De vanzare la 2990Euro, negociabil. Tel: 0744.635752 Anunt inca valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Vind cizme "DIADORA MX 3 " , nr. 43 , pret: 100 eurei . tel: 0724.535.280. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 am un etz de vanzare / schimb , stare buna de functionare, cu acte in regula, etc... si as dori la schimb un enduro / cross mic (125, 250 cc) de prin ani 88 - 89 , neinmatriculat, fara acte , nu conteaza, doar in stare de functionare. M-am gandit la un yamaha xt 250, din ani aia, sau ceva asemanator. Nu stiti cine ar fii dispus de un schimb, daca e necesar dau si 1 pic de diferenta daca nu e locul cel mai potrivit pt anunt, i-mi cer scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Salut. aveti idee daca mai este cineva in bucuresti care sa aduca comenzi din catalogul auner? Remus era, dar am inteles ca nu mai aduce. Multumesc. Salut.In Bucuresti nu stiu,dar in Cristuru Secuiesc este cineva...Nagy Istvan,nr.tel:0744/884370. E-mail:nagyistvan@netter.ro sau motoshopservice@hotmail.com .Preturi catalog,catalogul descarcabil de pe: www.auner.at. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Salut.Se vinde Yamaha DT 125,2t,stare f.buna,revizuita recent.Are aripa spate rupta,dar se negociaza variante(schimb de catre vanzator,sau de c.cumparator,etc).In rest .Acte Cauciuc spate nou!(150km off road)Fata-inca cu cuie Pret neg.:800 EUR.Nu-i a mea,asa ca sunati la :0745/265562-Lorant.Eventual ma puteti contacta si pe mine aici,pe forum. Cateva poze: Toate cele bune ............ Noutate:are acte de Elvetia(C.I.etc)-se poate inmatricula,in consecinta a crescut putin pretul: 950EUR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 pai si cu aripa aia spate rupta ce facem? suna tentant asa mai ales ca se paote inmatricula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 pai si cu aripa aia spate rupta ce facem? suna tentant asa mai ales ca se paote inmatricula... Ne putem(mai bine zis Va puteti intelege) la telefon cu proprietarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Vand tricou enduro-motocross-atv marca AXO marimea xl nou pret 250 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisoie Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Salut, Unde gasesc in Buc. placute frana fata ,spate pt un Transalp din 93-94? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 (editat) pai si cu aripa aia spate rupta ce facem? suna tentant asa mai ales ca se paote inmatricula... Inca o noutate:se schimba aripa de catre proprietar Toate cele bune Editat Aprilie 11, 2007 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 (editat) vand ktm lc4 640 din 2002 , 20600km, consumabile schimbate recent..pret 5300 euro neg. motivul:vreau exc 525.. Editat Aprilie 11, 2007 de piti_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Salut, Unde gasesc in Buc. placute frana fata ,spate pt un Transalp din 93-94? Salut la autotal sigur au pe stoc si sunt ieftine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Cumpar casca trial marimea L. Stiti unde gasesc in RO sau cu comanda cu termen decent (2 saptamani)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisoie Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Salut la autotal sigur au pe stoc si sunt ieftine. Mai multe amanunte te rog. Unde este Autototal? adresa, telefon.... Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Mai multe amanunte te rog. Unde este Autototal? adresa, telefon.... Multam Incearca si tu www.yp.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate