Cata M Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Vand manusi enduro Pharao de la Polo, masura M pret: 25 eur Bucuresti 0722621060 Catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 CUMPAR HONDA XL600 CU ACTE INREGULA IN ORICE STARE DE FUNCTIONARE!, SAU CADRU CU ACTE! URGENT! 0747013032 radu! sau pe mess: minzg_ionel FARA ACTE NU TE INTERESESZA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolly_100 Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 CUMPAR HONDA XL600 CU ACTE INREGULA IN ORICE STARE DE FUNCTIONARE!, SAU CADRU CU ACTE! URGENT! 0747013032 radu! sau pe mess: minzg_ionel /index.php?showtopic=161159 Uitate si la asta !!!! 0720012390 nr tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 cumpar motocicleta sport/turing/naked ptr modificat, capacitate intre 600 cc si 1000 cc, an '90-'95, cu acte nu conteaza aspectul exterior(carene, sea, far, oricum le dau jos) sa fie functionala si buna din punct de vedere mecanic astept oferte id mes: ariman11 sau PM merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Geaca enduro L-XL /index.php?showtopic=162679 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Echipamente de la Nitro si UFO, consumabile, motociclete/ATV-uri in rate, preturi belea-belea! Check this out: /index.php?showtopic=161877 La Multi Ani tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Am nevoie de o toba finala de enduroaica,cilindrica,gen KTM...nu am multi bani asa ca nu prea ma intereseaza sa fie in stare perfecta...sau pot oferi la schimb un MP4 player de 2GB sau o casca M de cross...astept oferte aici sau pe PM...multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorcity Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 tobe Higashi pentru aproape toate tipurile de enduro este special conceputa pentru motorul dumneavoastra trebuie doar montata sus si va mareste puterea cu cel putzin 50 cp , are un sunet beton si greutate foarte mica fiind facuta dintr un aluminiu special http://www.dirtbike.at/auspuff/higashi/higashi.html pretul este de 249e cine doreste poate comanda la www.motorcity.com reprezentant oficial Auner pretul este acelasi ca si cel din catalog!!! nr de tel 0264-266015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 pise yamaha xt la semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan73 Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 tobe Higashi pentru aproape toate tipurile de enduro este special conceputa pentru motorul dumneavoastra trebuie doar montata sus si va mareste puterea cu cel putzin 50 cp , are un sunet beton si greutate foarte mica fiind facuta dintr un aluminiu special http://www.dirtbike.at/auspuff/higashi/higashi.html pretul este de 249e cine doreste poate comanda la www.motorcity.com reprezentant oficial Auner pretul este acelasi ca si cel din catalog!!! nr de tel 0264-266015 Mareste puterea cu cel putin 50cp... ?? Daca-mi pun 2 voi avea 100cp mai mult ? PPFFFOOOOAAAAA cea mai tare toba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduPit Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Daca`ti pui 2 vei avea cu cel putin 100 de cai mai mult...ce mai...... laser frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) mie imi place aia cu "dintr un aluminiu special" Editat Ianuarie 11, 2008 de Treijumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 se pot monta tobele alea speciale si la bicicleta? as vrea patru bucati. da tobele astea consuma benzina, ca eu la bicicleta nu am unde pune benzina. da' ma risc, deci vreau 4(patru) bucati tobe minune care se monteaza sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorcity Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) mie imi place aia cu "dintr un aluminiu special" dap greseala 5 cp am scris da este vb de un aluminiu mai tare (are o compozitie ce i ofera rezistentza la vibratzii si in caz de tranta nu se indoaie asa de usor) ps topicul e destinat anuntzurilor nu bascaliei... Editat Ianuarie 11, 2008 de motorcity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan73 Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 dap greseala 5 cp am scris da este vb de un aluminiu mai tare (are o compozitie ce i ofera rezistentza la vibratzii si in caz de tranta nu se indoaie asa de usor) ps topicul e destinat anuntzurilor nu bascaliei... Scuza-ma dar eu nu m-am putut abtine... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Asadar, a sosit momentul. Azi sunt cel mai fericit om din lume, sunt mai bogata cu ceva euroi. CUMPAR SUZUKI DR 350 (SE - daca nu ma insel, e modelul cu electrostarter), an de la 1996 in sus. Stare buna de functionare, logic, inmatriculata. Ofer maxim absolut 2200 Euro pe ea, iar aceasta suma este discutabila in functie de starea in care se afla. Restul banilor inseamna restul echipamentului, asa ca... Va multumesc si astept oferte! Va pupa Ralucone... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 @Ralucone http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searchre...ng=&lang=en http://www.moto.it/usato/usato02.asp?EMARC...0&Cerca.y=7 daca le-ai gasit si tu, scuze oricum, felicitari si multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Saru'mana de link-uri, le gasisem si eu. Incerc mai intai varianta in tara, am o oarecare temere fata de noile reglementari ale TPI... Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 in 2008 SIGUR nu va fi TPI pt. moto. deci dinspre asta nu ai de-ti facut griji. ai intr-adevar ceva cheltuieli cu transportul si inmatricularea (astea-s relativ mici), dar le poti lua din start in calcul si adauga la pretul motocicletei, in asa fel incat sa te incadrezi in buget. evident, motocicletele din tara au avantaje (sunt aici, se pot vedea/pipai, nu costa transportul, ai sigur muuulti prieteni sa te ajute , orice forumist te stie deci nu vei lua teapa) dar si dezavantaje (nu le zic, ca le stii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 dak te tenteaza ceva mai puternic nu e chiar bun pt incepatori(nu stiu dak esti inepatoare sau pro) poti sa bagi ochiu pe aici aa si nu e suzuki dr 350 dar e ceva pe masura sau mai bun http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...1993-73176.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 dak te tenteaza ceva mai puternic nu e chiar bun pt incepatori(nu stiu dak esti inepatoare sau pro) poti sa bagi ochiu pe aici aa si nu e suzuki dr 350 dar e ceva pe masura sau mai bun http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...1993-73176.html Ohohoooo, multumesc frumos de link insa am de invatat multe pana sa ajung sa "master"-uiesc asa o kapra. Si-n plus am prins un mare drag de DR si nu ma las pana n-o am, mai intai kapritza si dupa aia vedem si kapra ce poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 nu prea recomand din germania, tinand cont ca diferenta de pret nueste prea mare. tot acolo ajungi. daca gaseai cu 1000 euro..era ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Saru'mana de link-uri, le gasisem si eu. Incerc mai intai varianta in tara, am o oarecare temere fata de noile reglementari ale TPI... Multumesc frumos ppppst... ralucone,vezi ca isi vinde simona motorul : Honda NX 250 - 1600 E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 nu prea recomand din germania, tinand cont ca diferenta de pret nueste prea mare. tot acolo ajungi. daca gaseai cu 1000 euro..era ceva. DR350 este un motor care iti cam mentine pretul. E mai si fiabil decat cel de 650. Si eu am cautat mult timp in Germania un DR350 pentru o cunostinta cu posibilitati materiale mai mici, dar fara succes. Avand in vedere ca cele din Romania sunt aduse din Germania sau Italia, un pret in RO sub 1500 ar trebui sa ridice semne de intrebare. Asta daca nu cumva "fostul proprietar era un batran care mai mult o tinea in garaj" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Vand Husaberg FE 550 e !!! http://www.bikeshop.ro/handler.php?src=db&...am&ID=73336 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate