livius_ereticus007 Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 (editat) Super garaj, super mobre, inclusiv cea rosie cu 3 cilindri si 800cc. Si eu care credeam ca si a vopsit o de doua ori in culori diferite, sa para mai multe )) Mai rar d astia cu 3 motoare n garaj Iti dai seama Bellbody, ca daca avea Transalpuri n-ar mai fi avut loc in garaj de inca 3 motoare de rezerva...nu? Hop si noi cu poze din garajul cu tendinte de atelier si o parte din tehnica de lupta, restul dupa ce facem din nou ordine, acum este dezastru. Langa mobra aia ar mai intra si o bicicleta ceva, ca sa contracareze efectele consumului cronic de bere Editat Martie 19, 2010 de livius_ereticus007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Langa mobra aia ar mai intra si o bicicleta ceva, ca sa contracareze efectele consumului cronic de bere :D jur ca nu am mai baut bere, cred ca de la revelion . dar lasa sa vezi ce al dracului ma fac si la vara ies cu patratele in loc de burta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 pt patratele iti dai afara mobra, si ti faci sala de forta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Ma bag si eu cu micul meu atelier in care imi petrec majoritatea timpului fiind o zona terapeutica pentru mine .Am sa mai fac niste poze si la anexa unde se odihnesc sculele mai grele. Mesaj completat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 22, 2010 Autor Share Postat Martie 22, 2010 Ma bag si eu cu micul meu atelier in care imi petrec majoritatea timpului fiind o zona terapeutica pentru mine .Am sa mai fac niste poze si la anexa unde se odihnesc sculele mai grele. Mesaj completat . Baga baga poze cu sculele facute de tine Pana acuma, ce am eu facut e o cheie de bujie mai groasa in carne decat aia OEM, ca sa vad daca nu am pus bine simeringul dintre capac si chiulasa, si 2 unelte cu care bat niturile de la senzorii de aprindere. Nu-i nush ce, dar chiar mi-s folositoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Eu am facut o dalta dintr-o supapa de motor de tren ,o cheie de bujie speciala pentru a scoate bujiile de la vitezane deoarece imi era cam dificil, bujiile fiind bagate in abisul adancului motorului + multe alte mici inventii fara rost care zac aruncate prin curte . O sa incerc sa pozez diversele "chestii " cand voi avea timp . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 eu am si sala de asteptare si sala de operatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 De reparat nu am,deocamdata ......intrtinerea afara la soare se executa ! Conditii de pastrare 7 stele !! man ....da cu pexalu' ce e ?? sa nu zici ca i-ai bagat si caldurica !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Are toate sansele sa devina sticky topicul asta :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Daca nu stiati exista si un forum dedicat garajelor: http://www.garagejournal.com/forum/index.php Pentru oameni care iau in serios surubareala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 man ....da cu pexalu' ce e ?? sa nu zici ca i-ai bagat si caldurica !!!! EXACT !! Acu nu mai e pexal am trecut pe teava zincata !!!Nu rezista la temp.apei,incepuse sa pice pe la imbinari . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Va salut! Ma alatur si eu, cu cateva poze din garajul meu, cu precizarea ca este extrem de pazit si securizat : -o potaie care mai mult doarme in post, pe nume Xena si o capcana de ursi, cu care poate pleca hotul atasata de picior (a disparut lantul de la ea ) Asadar: -Xena: -capcana de ursi: -mijloce alternative de locomotie: -electrice: -electrice ambientale (???) Restul ustensilelor: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 vin si eu din urma cu o poza facuta anul trecut. TNG-ule, frumos garaj ai mestere......felicitari spor la munci in noul sezon si bafta la clienti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Eu nu am garaj,o tin pe birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 TNG-ule, frumos garaj ai mestere......felicitari spor la munci in noul sezon si bafta la clienti. Multumesc frumos ,spor la treaba si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 (editat) Byk esti cel mai tare frate la cum arata garajul,eu nu ma pot lauda dar as vrea asa ceva.Sportivele au operatie pe cord deschis iar chopperul se customizeaza... cricurile i-si fac bine treaba. Editat Aprilie 25, 2010 de Indian73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Deci da, se pare ca numai eu am integrat si un frigider pentru bere in atelier, care de altfel e plin doar cu bere. Poze maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Deci da, se pare ca numai eu am integrat si un frigider pentru bere in atelier, care de altfel e plin doar cu bere. Poze maine. nu esti singurul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Deocamdata..... doar POZEEEEEE........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Frumos nenea Scafbikes, eram curios - faci si bani cu ce e acolo sau e doar hobby? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Cred ca e jumate-jumate. Fac si bani, dar la baza tot hobby este. E adevarat ca imi usureaza munca garajul, dar afacerea mea ar da inainte si fara el. Mi-ar ajunge doar o trusa banala de scule si o umbrela pentru cand e vremea rea. Nu e pentru pubicul larg si nu fac reparatii moto contracost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanstnc Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 salut cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 sunt un pic fascist prefer sa fie in permanenta ordine sa stiu si cu ochii inchisi unde gasesc fiecare surubel sau cheita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 sunt un pic fascistprefer sa fie in permanenta ordine sa stiu si cu ochii inchisi unde gasesc fiecare surubel sau cheita. Sper ca glumesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 4, 2010 Autor Share Postat Octombrie 4, 2010 Ce e in cutia albastra? Foehn industrial? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate