Jebelu Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 1 oră, sprike a spus: Salut Sunt din Iasi - magazinul Mymoto este si in Iasi, am achizitionat recent uleuri manusi si alte accesorii Cred ca aveti si Lidl sa iti iei un redresor de la ei,face tot ce ai tu nevoie la pretul corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 1 oră, Jebelu a spus: Cred ca aveti si Lidl sa iti iei un redresor de la ei,face tot ce ai tu nevoie la pretul corect. Multumesc Jebelu Astazi am sa trec pe la Lidl sa vad ce gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă NICI in gluma nu mai aduceti vorba de LIDL. mizeria aia sinistra este INUTILA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 4 minute, foxbat a spus: NICI in gluma nu mai aduceti vorba de LIDL. mizeria aia sinistra este INUTILA Pentru uz casnic, e f ok. Eu am modelul vechi, de vreo 10 ani... folosit rar, dar folosit. Singura lui problema e ca nu vede bateria cand e f descarcata, sub vreo 10v, dar il pacalesc cu o sursa de 12v pusa la borne si o ia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Ok, atunci MyMoto Iasi sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 21 minute, Geo_ZGA a spus: Pentru uz casnic, e f ok. Eu am modelul vechi, de vreo 10 ani... folosit rar, dar folosit. Singura lui problema e ca nu vede bateria cand e f descarcata, sub vreo 10v, dar il pacalesc cu o sursa de 12v pusa la borne si o ia. imi pare rau ca te contrazic. e o petarda. la acealasi pret sunt incarcatoare "adevarate".am mai povestit - cred ca am facut cadou vreo 3..4 bucati. intutile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 6 minute, foxbat a spus: imi pare rau ca te contrazic. e o petarda. la acealasi pret sunt incarcatoare "adevarate".am mai povestit - cred ca am facut cadou vreo 3..4 bucati. intutile. La 70-80 lei ce gasesti? Sau cat o mai fi acum... ca era vreo 30-40 lei cand l-am luat eu. Nu mi se pare inutil, am o baterie descarata si o incarca. Asta trebuie sa faca un redresor. Vrei desulfatare? Dai mai mult, pe altceva... desi nu stiu cat desulfateaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate