Calduta Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 CBR 600 F 1993` abea am cumparato o frumusete... momentan suntem in discutii cu vremea dar avem timp sa ne cunoastem mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 E frumoasa, doar ca arata urat tare evacuarea cu sudurile alea. Sa ai parte de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Haywood Yablomme Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Frumusica motocicleta si din ce se distinge in avatar de asemenea si fata,ce e rau e cu inscriptia Virgin case o sa creeze maaaaari confuzii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 CBR 600 F1993` abea am cumparato o frumusete... momentan suntem in discutii cu vremea dar avem timp sa ne cunoastem mai bine alt cauciuc pe fatza neaparat si curatzat lantul ala ca arata jalnic. asta doar la prima vedere. sa o stapanesti sanatoasa. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calduta Postat Martie 15, 2010 Autor Share Postat Martie 15, 2010 alt cauciuc pe fatza neaparat si curatzat lantul ala ca arata jalnic. asta doar la prima vedere.sa o stapanesti sanatoasa. bafta Momeeeeeeentan n bag bani in ea ca nu am nici de echipament... abea mi am permiso ... lantu cica e nou ( e dat c vaselina cica) ... si cauciucu pe fata ... ala de spate trb schimbat... din cate mi s a spus.... acu astept salariu doh ce sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Asta nu avea nr STF si apartinea unei blonde? ...a facut furori acum ceva ani la intrunirea de la Targoviste.... Sa o stapanesti sanatoasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Nu e urata deloc, motocicleta. Ai grija sa nu mergi fara echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Skywalkere, cine a facut furori? Blonda sau motocicleta? Ca sa fiu ontopic, mi se pare sexoasa motoreta, mai ales calarita de o tipa. Culoarea rosie si acel sticker Virgin dau tot farmecul S-o stapanesti cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 CBR 600 F1993` abea am cumparato o frumusete... momentan suntem in discutii cu vremea dar avem timp sa ne cunoastem mai bine Da si tu mai multe detalii,cati km are,cat ai dat pe ea. Sa o stapanesti sanatoasa. te asteptam si pe topicul cbr-istilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Skywalkere, cine a facut furori? Blonda sau motocicleta? Ca sa fiu ontopic, mi se pare sexoasa motoreta, mai ales calarita de o tipa. Culoarea rosie si acel sticker Virgin dau tot farmecul S-o stapanesti cu placere! Tu cam ce zici, asa, dupa parerea ta? Targoviste 2007.... Bonus, o poza cu motoreta in 2006. Scuze de off-topic. Frumoasa motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 (editat) daca nu ma'nsel motoreta asta a fost prezentata la tv, mai exact motomagia, acum 2-3 ani..... Editat Martie 16, 2010 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calduta Postat Martie 17, 2010 Autor Share Postat Martie 17, 2010 Tu cam ce zici, asa, dupa parerea ta? Targoviste 2007.... Bonus, o poza cu motoreta in 2006. Scuze de off-topic. Frumoasa motoreta. de la cumnata ei am luat-o ... aceasi motor yep ea este ... tinand cont ca si eu sunt blonda Mesaj completat Da si tu mai multe detalii,cati km are,cat ai dat pe ea. Sa o stapanesti sanatoasa. te asteptam si pe topicul cbr-istilor 52.000 km... nush daca sunt reali 1300 euro ( multa lume zice ca e cam mult.) o sa bag bani in ea... numai sa ma angajez pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 de la cumnata ei am luat-o ... aceasi motor yep ea este ... tinand cont ca si eu sunt blonda Mesaj completat 52.000 km... nush daca sunt reali 1300 euro ( multa lume zice ca e cam mult.) o sa bag bani in ea... numai sa ma angajez pe undeva Cand iti iei un motor te gandesti si la costurile ce vin o data cu "fierul"... Iar daca intr-adevar vroiai sa te plimbi mult si cu costuri minime cu 1300 eu gaseai numeroase motoare, inclusiv un CBR125 ideal din toate punctele de vedere,mai ales la inceput cand banii sunt cam lipsa Bring za fitza on! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Ce fete de calendar , bai frate. In poza aia cu limba scoasa , ala din spate , linga scuter , nu mai poate de pofte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 ... tinand cont ca si eu sunt blonda Pai atunci nu ne tine pe jar, baga o poza cu tine pe respectivul bolid...Adevarul e ca pt o fata, layout-ul motocicletei este chiar beton. Spor la pus motoreta la punct si sper sa ai parte de ea. 1300 nu e mult deloc, pt un motor de 600, chiar si din 93. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calduta Postat Martie 18, 2010 Autor Share Postat Martie 18, 2010 Cand iti iei un motor te gandesti si la costurile ce vin o data cu "fierul"... Iar daca intr-adevar vroiai sa te plimbi mult si cu costuri minime cu 1300 eu gaseai numeroase motoare, inclusiv un CBR125 ideal din toate punctele de vedere,mai ales la inceput cand banii sunt cam lipsa Bring za fitza on! gaaaaaaaaata fierl e cumparat oricm stiam ca bag in ea... dar e frumos 125cc sa ma chinui cu brrrrrrrrrrrrrrrrr no mersi:D e frumos am condus dar vreau ceva mai stabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Faina motoreta. Ia nu-i mai ziceti fier... e fier daca ramine singura in desertul sahara... atita vreme cit omu (oama in cazu de fata ) o ia si se da cu ea sau o ingrijeste etc... fieru prinde viata. De exemplu scuteru meu... e scuter de cind a iesit din fabrica dar din cauza mea... e o "chinezoaica" cu numele Serenity... acum e defect... daca va fi nevoie sa o schimb... "spiritul" ei se va muta in noul "fier"... Si Serenity va trai din nou. La fel asta mai maricica . Daca vi se pare ca exagerez ginditi-va ca voi sinteti numa niste cadavre in devenire... simple lesuri umblatoare pe care ii pindeste moartea... heck... fiind mortociclisti isi freaca mainile mai tare. Ia terminati cu insinuatiunile... PS 1300 de Epuro e pret OK. Nu e doar un fier... nu? Sigur ca se poate negocia in sus sau in jos dar asta nu mai tine de "valoarea ei" tine de maiestria negociatorului. care nu conteaza. PS 2 Deci cum o va chema? Urita suna urit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 gaaaaaaaaata fierl e cumparat oricm stiam ca bag in ea... dar e frumos 125cc sa ma chinui cu brrrrrrrrrrrrrrrrr no mersi:D e frumos am condus dar vreau ceva mai stabil Cata experienta ai pe 2 roti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 hai cu poza sa vada si ochiul nostru propretara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Pretul sa justifica, avand in vedere pedigree al motorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Cata experienta ai pe 2 roti? Nu conteaza experienta , ci latimea anvelopei spate Gixxule ! On-T : Sa o stapanesti sanatoasa si ai grija la incheietura dreapta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Ce fete de calendar , bai frate. In poza aia cu limba scoasa , ala din spate , linga scuter , nu mai poate de pofte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzu Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 eu cred ca e entuziasmul de inceput,cand incepem sa bagam bani in ele parca nu ne mai bucuram asa de mult si de.....cu o motocicleta nu e de glumit , trebuie pusa la punct altfel ne punem viata in pericol. Sa o stapanesti sanatoasa si sa ai grija de ea ...si sa nu uiti sa schimbi cauciucul ala pe spate daca e uzat.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Salut, Daca a fost alegerea ta foarte bine. S-o stapanesti sanatoasa si fara incidente. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Sa o stapanesti sanatoasa! Să ai parte de cat mai mulți kilometri pe asfalt uscat și fara gropi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate