Sari la conținut

ACCIDENT MORTAL BUCURESTI

monsteristu'
 Share

Postări Recomandate

:unsure: fost azi p'acolo...crucea e, stalpul nu mai e, a fost daramat, se pare...daaar, peste drum, mai e o cruce, a unora care-au ,,zburat'' asta iarna cu masina'n apa..shoc termic..si..pac. :blink:

Stalpul a fost daramat tot in urma unu-i accident, de data asta intre doua SUV-uri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 930
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

:baldy: inseamna ca locul ala ,,are ceva'' :blink: ...prea multe accidente NUMAI acolo... :what: ..o fi zona gen ,,gaura neagra'' sau worm-hole spre ,,undeva''.. :eek:
Link spre comentariu

• 2 weeks later...

serghei, când sunt atâtea threaduri "tehnice" pe forumul ăsta, unii se găsesc fix pe threadul ăsta să despice firul în patru vizavi de ceea ce s-a întâmplat acum un an, o lună Âşi 26 de zile. e atât de greu să iei (nu tu, la modul general) cu copy / paste un post Âşi să-l muți pe un thread adecvat? nu e greu, dar e mai comod.

pe de altă parte, cine a venit la parastasul de un an al Mădălinei a putut citi dosarul făcut de poliție (nu cunosc termenii), în care erau trecute Âşi concluziile. în condițiile în care nu am absolut nicio treabă cu acest sport / îndeletnicire / mod de viață / etc, nu o să mă apuc acum să scriu ce am citit acolo, că nu am înțeles mai nimic. dar sunt destui care se pricep mult mai mult decât mine Âşi care pot să scrie. iar acum nu cred că mai este nevoie de acordul familiei, deoarece familia a adus dosarul, pentru a-l citi Âşi noi.

cu astfel de bug-uri ajung la balamuc.

post-55758-0-09151400-1306232125_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 3 months later...

ieri a avut loc parastasul de un an Âşi jumătate pentru Mădă. mâine ar fi trebuit să fie ziua ei. ar fi împlinit 31 de ani. vă rog, dacă puteți, să vă duceți la cimitir Âşi să aprindeți o lumânare la mormântul ei. dacă nu aveți drum încolo, aprindeți o lumânare la orice biserică pentru sulfetul ei.

vă mulțumesc anticipat.

Grig

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Azi am luat cartea Madalinei...am apucat sa citesc 2 capitole..impresionant..pacat mare ca astfel de oameni buni,cu asa gandire,pleaca dintre noi..

Nu am cunoscut-o personal,dar simt ca am pierdut o prietena..

Cartea se gaseste la un chiosc exact vis a vis de restaurantul Nasu si Finu pe B-dul C-tin Brancoveanu..vanzatoarea foarte dragutza,chiar mi-a zis sa mai anunt lumea ca se gaseste cartea acolo...trebuie luata si citita,Mada chiar a avut ceva de zis si a spus-o "Simplu si Direct"

Link spre comentariu

• 1 month later...

Buna,

As vrea si eu cartea, se poate gasi numai acolo? Pentru mine e destul de greu de ajuns, stau tocmai in celalalt capat al Bucurestiului si stau si prost cu timpul, sunt mereu pe fuga... Mi-ar placea sa o citesc si eu... :(

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
  • 7 months later...

hm ...clasicul "nu a adaptat viteza la conditiile de drum" ...

deci tot mortu` e de vina ?groapa a fost semnalizata ?oribil .

Link spre comentariu

Futu-i in gura de cacati... De vina-s mortii ca n-au redus viteza. Care viteza, ca circulau regulamentar cu (aproximativ) 60 de km/h intr-o zona marcata cu 60 km/h. (cuvant urat) ma-ti de tara.

Link spre comentariu

Conditiile de drum :intuneric ,cer senin ...

Adica cat de puncte puncte puncte sa fi ,ca avocat al aparariii ,sa nu poti dovedi ca administratorul drumului nu si-a facut treaba...nu a asfaltat drumul de---- zic eu---2 spat - 2luni --2 ani ...nush nu sunt avocat dar.... :disappointed:

Editat de serious sam
Link spre comentariu

Au trecut doi ani de la accident... De atunci nu am mai trecut pe zona aia de Splai, pur si simplu mi se face pielea de gaina!

Sa va odihniti in pace, copii!

Link spre comentariu

tin sa mentionez faptul ca,politia ne-a sprijinit in acest caz.DAC MOTORS va lua in considerare, in functie de ce spun avocati,intentarea unui proces de recurs in anulare,si constituirea in parte civila alaturi de familiile celor decedati, prin asta dorim sa tragem la raspundere si poate ii vom constientiza pe admin drumurilor sa lucreze cu atentie si la un standard de siguranta sporit,,DAC MOTORS va va tine la curent cu detaliile si actiuniile pe care le vom intreprinde in acest caz,ii vrem pe adevarati vinovati nu pe cei facuti

Link spre comentariu

Exista in momentul accidentului indicatorul drum cu denivelari pe portiunea unde a avut loc accidentul? Daca nu exista, declaratie surorii pilotului, cum ca el cunostea bine portiunea respectiva, nu il disculpa pe administratorul drumului deoarece nu poate dovedi nimeni ca pilotul cunostea pozitia fiecarei gropi din asfalt, avand in vedere ca in RO gropile apar de pe o zi pe alta.

Link spre comentariu

• 8 months later...

In fiecare an pe 21/23.03 imi aduc aminte de nenorocirea asta. Desi nu i-am cunoscut si am citit/vazut o gramada de accidente grave, tragedia lor m-a marcat. Odihneasca-se in pace.

Editat de Csj
Link spre comentariu

• 2 years later...

In fiecare an pe 21/23.03 imi aduc aminte de nenorocirea asta. Desi nu i-am cunoscut si am citit/vazut o gramada de accidente grave, tragedia lor m-a marcat. Odihneasca-se in pace.

la fel si eu.

Odihneasca-se in pace! Drumuri bune sa aveti!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 years later...
  • 9 months later...