Admin l.u.v Postat Februarie 1, 2019 Admin Share Postat Februarie 1, 2019 Eu ma refeream la Neotec 2 care este ultimul model, clar ca vor avea pe stoc consumabile ani mulți de acum încolo, de aia spuneam de 10 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 1, 2019 Share Postat Februarie 1, 2019 Dacă nu am înșel la Neotec 2 au bureți pe mai multe mărimi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 Iulian, a venit turnat shoei. Eu am comparat cu schuberth, sincer, mi se pare peste shoei ul. Ce nu imi place e ca vine cu controlul ochelarilor de soare pe lateral-jos, vs neotec 1, unde era mai sus. Adica nu poti pune un intercom generic, prins pe exterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 Si eu sunt tot pt Shoei. C3 Pro vs Neotec1... le detin pe amandoua, clar Shoei. Mult mai silentioasa. Daca este si cazul de Neotec 2, cu atat mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 La 01.02.2019 la 21:14, iulianserban a spus: Dacă nu am înșel la Neotec 2 au bureți pe mai multe mărimi. se pot comanda extra, pe dimensiuni. Dar sunt scuuuuuumpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 Vad ca la Louis sunt 45 E, nu stiu daca sunrt chiar asa scumpi, comparativ cu cat dai pe casca. Nu stiu daca ne referim la acelasi lucru. Mai devreme am vazut ca Motorteam urmeaza sa aduca Schunerth C4 Pro/C4 Pro Carbon incepand din Martie si Shoei Neotec 2 cu garafica noua, probabil tot de atunci. Intrebare despre Neotec 2. Am observat ca vine in plus (fata de versiunea anterioara) cu niste bureti care urmeaza conturul formei gatului/obrajilor, pentru a reduce zgomotul. Cu toate ca este open face, vara, daca o porti in oras in trafic, nu o sa faci sauna in zona aceea? Adica da, pare perfect logic sa faci asta pentru zgomot, dar sa ai materialul ala la "gusa"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 7, 2019 Share Postat Februarie 7, 2019 Acum 11 ore, iulianserban a spus: Intrebare despre Neotec 2. Am observat ca vine in plus (fata de versiunea anterioara) cu niste bureti care urmeaza conturul formei gatului/obrajilor, pentru a reduce zgomotul. Cu toate ca este open face, vara, daca o porti in oras in trafic, nu o sa faci sauna in zona aceea? Adica da, pare perfect logic sa faci asta pentru zgomot, dar sa ai materialul ala la "gusa"? Nu. Chiar daca e purtata cu cagula asa cum port eu, este foarte ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 7, 2019 Share Postat Februarie 7, 2019 Acum 13 ore, iulianserban a spus: Vad ca la Louis sunt 45 E, nu stiu daca sunrt chiar asa scumpi, comparativ cu cat dai pe casca. Nu stiu daca ne referim la acelasi lucru. Mai devreme am vazut ca Motorteam urmeaza sa aduca Schunerth C4 Pro/C4 Pro Carbon incepand din Martie si Shoei Neotec 2 cu garafica noua, probabil tot de atunci. Intrebare despre Neotec 2. Am observat ca vine in plus (fata de versiunea anterioara) cu niste bureti care urmeaza conturul formei gatului/obrajilor, pentru a reduce zgomotul. Cu toate ca este open face, vara, daca o porti in oras in trafic, nu o sa faci sauna in zona aceea? Adica da, pare perfect logic sa faci asta pentru zgomot, dar sa ai materialul ala la "gusa"? tu zici doar de cheek pads? nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 7, 2019 Share Postat Februarie 7, 2019 (editat) Da, doar cheek pads, pe marimi: cu 35 mm vine standard, avand posibilitatea sa ii schimbi cu 31 si 39 mm. Asta la o cautare rapida. Daca schimbi tot interiorul cred ca urca pretul serios. In schimb daca sa zicem ai casca noua si dupa putin timp nu te simti confortabil poti sa ii schimbi doar cheek pads. Cred ca asta este rolul lor. Editat Februarie 7, 2019 de iulianserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Februarie 7, 2019 Share Postat Februarie 7, 2019 @iulianserban: nu vad rostul de a schimba tot interiorul la o casca noua, daca ai probleme cu center pad-ul (in sensul ca te strange), mai mult ca sigur ar trebui sa iei o marime mai mare la casca (sau sa treci pe alta forma, de la alt producator). Eu am schimbat cheek pads la GT-Air de la 35mm la 31mm si rezultatul nu e chiar wow (raportat la aproape 300 ron cat am platit cu tot cu transport)...adica se simte un usor "relief" in zona obrajilor, dar ar fi fost frumos ca aceasta adjustabilitate sa vina standard, gen cum e la Arai, sa poti "coji" layere din spuma interiorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 7, 2019 Share Postat Februarie 7, 2019 Nu ma refeream sa schimbi tot, ci doar cheekpads. Daca nici atunci nu e ok, da, mai bine te gandesti sa schimbi casca. Ma gandeam ca poate nu o sa fie diferenta mare, dar e bine ca exista posibilitatea asta si pe unii poate ii avantajeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 2, 2019 Admin Share Postat Martie 2, 2019 Am pe mana de la un coleg un Neotec II. Astazi am facut o tura mai lunga cu ea si pot spune ca mi-a facut o impresie deosebita. Fata de Schubert S2 pe care il am este diferenta mare, mult mai silentioasa. Interior confortabil, se inchide mandibula usor, viziera etanseaza perfect, aerisiri bune. Este clar, Neotec II va fi urmatoarea casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 2, 2019 Share Postat Martie 2, 2019 Știi de unde a cumpărat-o colegul? Caut una și singurii care aduc în perioada următoare sunt cei de la motorteam, dar pe la jumătatea lui Martie. Oare as putea sa o "pipăi" puțin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 2, 2019 Admin Share Postat Martie 2, 2019 Se mai găsesc la Mymoto (de acolo a comandat-o vara trecuta) la Kronau le aduc de la Louis. Ne putem vedea, sună-mă la 0722 625 710 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 2, 2019 Share Postat Martie 2, 2019 Eu am încercat acum 2 sapt la Motorteam și încă nu o aveau, nu stiam de Mymoto sau Kronau ca aduc și ei. Mersi fain, dau un tel zilele următoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 4, 2019 Admin Share Postat Martie 4, 2019 Sunt pe cale sa achizitionez o casca Neotec II care are instalat sistemul de comunicatie dedicat Sena SRL. Pana intru in posesia cutiei - casca este SH, dar intr-o stare excelenta - vreau sa intreb cum se incarca intercomul? Pot folosi un incarcator de telefon sau merge prin USB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 ambele au 5V deci merge oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 4, 2019 Admin Share Postat Martie 4, 2019 Super, mersi fain! Asta este schema coloristica: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 (editat) hai sa readuc la viata topicul. Vreau sa cumpar o casca cu flip-up pentru pasagera pana in 10 foi. Nu am avut niciodata una, nu sunt la curent cu ele si nici nu stiu ce sa aleg/ unde sa gasesc in bucuresti pentru proba. Ceva recomandari de unde sa incep? Gasesc ceva okiesh pentru o pasagera pentru un gs pentru mers in concedii sau fluiera ca toti dracii in banii astia? luati in considerare ca este exclus din start mersul cu cagula sau dopuri. Daca nu gasesc ceva in banii astia, care ar fi urmatoarea varianta? Sau ma uit clasic pe o casca normala Editat Septembrie 12, 2019 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Shoei Neotec - vad ca deja preturile merg usor usor in jos la castile second hand. Schuberth C3 PRO - aveau ceva reducere de pret interesanta la Dual Motors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 (editat) De o saptamana mi-am cumparat pentru oras/scuter un Flip-Up Vemar Nashi de pe Fc-Moto pentru a proteja casca principala cumparata acum o luna, un Shoei NXR. Am citit cateva pareri si, surprinzator, 90% erau pozitive. 89 euro, redusa de la 189,plus Transport. Interiorul e foarte placut iar casca vine foarte bine pe cap. Zgomotul e la nivelul unui Schuberth C3(am avut doua). E un pic grea(1650g) dar per total e un super deal pentru cineva care-si cauta o a doua casca sau o casca ieftina de "tranzitie". De oras am si un Jet de la Scorpion, Flip-ul Insa este genial, mai ales acum, toamna. Editat Octombrie 18, 2019 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 17, 2019 Admin Share Postat Octombrie 17, 2019 La 12.09.2019 la 14:02, DiarM a spus: este exclus din start mersul cu cagula Fără este o metoda sigură 100% de a strica interiorul unei căști de la transpirație și praf. Plus tenul pasagerei, tot timpul expus la praf. Plus senzația de cald, o cagula din coolmax asigură un confort foarte bun vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Octombrie 18, 2019 Share Postat Octombrie 18, 2019 On 12.09.2019 at 14:02, DiarM said: hai sa readuc la viata topicul. Vreau sa cumpar o casca cu flip-up pentru pasagera pana in 10 foi. Nu am avut niciodata una, nu sunt la curent cu ele si nici nu stiu ce sa aleg/ unde sa gasesc in bucuresti pentru proba. Ceva recomandari de unde sa incep? Gasesc ceva okiesh pentru o pasagera pentru un gs pentru mers in concedii sau fluiera ca toti dracii in banii astia? luati in considerare ca este exclus din start mersul cu cagula sau dopuri. Daca nu gasesc ceva in banii astia, care ar fi urmatoarea varianta? Sau ma uit clasic pe o casca normala Eu (si ea - pasager) am ramas foarte placut surprinsi de calitatea la Scorpion Exo 920. Bifeaza cam tot ce iti doresti. E ok dpdv zgomot, materiale bune si rezistente in timp, mecanism solid, ochelari, etc. O vand acum doar pentru ca cadou un Neotec, altfel nu am ce ii reprosa (https://motociclism.ro/topic/758624-vand-casca-moto-flip-up-scorpion-exo-920-white-xs-s-54-55-cm/ ) Pretul e acolo unde vrei tu (@180 euro). Eu am gasit Motocard drept cel mai avantajos. Proba poti in Bucuresti la Motodiscount. Si ei au preturi ok. Spor la cumparaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominator_21 Postat Noiembrie 4, 2019 Share Postat Noiembrie 4, 2019 Salutare, As dori sa aflu parerea despre căștile flip-up Helmets. Sunt in cautarea unei căștile cu un buget restrâns. Pe site lor am gasit cateva modele ce se incadreaza in 150 eur. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 4, 2019 Share Postat Noiembrie 4, 2019 N-am auzit de ele. Vezi că iarna se fac reduceri, eu am luat acum 2 ani în decembrie Caberg Duke 2 cu 139€ (+10€ transport), acum îl vad la 179€. Casca decenta, UȘOARĂ (<1400g XL), singurul - fiind zgomotul. Dar eu vin după 3 Shoei, prin recenziile de pe Louis unii o găsesc chiar silențioasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate