Sari la conținut

Detinatori de Suzuki GSX-R

crazy_frog
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

salut,

ma poate ajuta si pe mine cineva sa-mi zica care este lungimea la o furca k6-k7?ma gandesc sa-mi schimb furca la motorul meu(momentan am furca stock si as vrea un usd) si as vrea sa stiu daca se potriveste sau nu.sa nu ma trezesc ca e mult mai scurta.

mersi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

visavi de TVRM, in berceni, exista o reprezentanta MOTUL. Adresa exacta nu o stiu ... dar, pana maine se face rost :wink:

la ce pret il iei de acolo ca mi-a recomandat si mie cineva sa iau tot de acolo dar il cumparasem deja de la reprezentanta<am luat 10 L pt 3 motoare si mi l-au dat cu 64ron / litru 300v 10w/40

Link spre comentariu

salut,

ma poate ajuta si pe mine cineva sa-mi zica care este lungimea la o furca k6-k7?ma gandesc sa-mi schimb furca la motorul meu(momentan am furca stock si as vrea un usd) si as vrea sa stiu daca se potriveste sau nu.sa nu ma trezesc ca e mult mai scurta.

mersi.

nimeni nimic?please...

Link spre comentariu

cred ca scrie acolo de unde iti iei furca pentru ce modele e facuta (sau asa ar trebui?) :wink:

dar totusi, sunt curios, care sunt avantajele furcii upsidedown? adica... or fi ele racing, usoare, performante si tot ce vrei, dar care e logica sa fie invers? :wink:

Link spre comentariu

nimeni nimic?please...

Din cate stiu eu suzuki foloseste upside down din 98 99 asa ca nu stiu ce furca stock ai tu pe k6k7 tau dar uita-te mai bine.....cel putin eu asa am vazut.Daca am gresit......pac pac!

Link spre comentariu

Din cate stiu eu suzuki foloseste upside down din 98 99 asa ca nu stiu ce furca stock ai tu pe k6k7 tau dar uita-te mai bine.....cel putin eu asa am vazut.Daca am gresit......pac pac!

pai eu am un bandit cu furca normala care arata ca sticks.furca am vazut-o pe ebay,daca era intr-un magazin era mia simplu de aflat de la vanzator ce si cum,dar acolo si pretul era pe masura...

Link spre comentariu

pai eu am un bandit cu furca normala care arata ca sticks.furca am vazut-o pe ebay,daca era intr-un magazin era mia simplu de aflat de la vanzator ce si cum,dar acolo si pretul era pe masura...

Vezi ca aici vorbim despre gsx-r..nu banidt frate..m-ai dus in eroare:)))

Link spre comentariu

pac pac! :D

upside down cred ca e asa: gabelwpupsidedown.jpg ...eu am k1 si nu are asa...

intrun final, cred ca am inteles care era treaba... banditul vroia sa stie daca merge furca de pe un k6-k7 pe motoreta lui...

vezi ce model e aia de pe ebay si cauta siteul producatorului :D

dar totusi, care e smenul cu astea intoarse?

Editat de metoxil
Link spre comentariu

pac pac! :D

upside down cred ca e asa: gabelwpupsidedown.jpg ...eu am k1 si nu are asa...

intrun final, cred ca am inteles care era treaba... banditul vroia sa stie daca merge furca de pe un k6-k7 pe motoreta lui...

vezi ce model e aia de pe ebay si cauta siteul producatorului :D

dar totusi, care e smenul cu astea intoarse?

Sorry m-am pierdut in amanunte......daca nu ai upside down inseamna ca e kinezeasca...pac pac;)))))

Link spre comentariu

salut ! va deranjez si eu cu o intrebare : care este consumul de combustibil la CBR de 600 ? urban? mixt ? extraurban ? va multumesc !

hahahahahahaha asa ceva? hahahahahah Tu sau esti debil sau esti debil!

Pac pac.......si inca ma mai minunezi la cate unu care apare.......oare de unde iese si asta?

Link spre comentariu

Motoreta mea dupa cateva modificari cosmetice de iarna

parbriz MRA

protectii cadru Rizoma

capete ghidon Motrax

suport cric spate Lightech

rim stripes Progrip

DIY eliminare suprt numar

Am avut si protectii furca R&G care AU CAZUT si nu stiu pe unde le-am pierdut desi de la instalare am observat ca nu se infiletau suficient.

Urmeaza sa instalez kit-ul de folie protectoare Venture Shield si sa vopsesc scaritele spate negru si poate si levierele de frana si ambreiaj.

Modificari pentru performanta...dupa criza :)...

post-3595-1240648143_thumb.jpg

post-3595-1240648188_thumb.jpg

post-3595-1240648266_thumb.jpg

post-3595-1240648351_thumb.jpg

post-3595-1240648447_thumb.jpg

Link spre comentariu

:) :bigstar: :finger:

nu cred ca este cazul dar pot sa te imit si eu si pot posta niste replici asa pe masura rspunsului tau ...... mai speceale asa pentru oamenii buni hah hah ce sa zic

hahahahahahaha asa ceva? hahahahahah Tu sau esti debil sau esti debil!

Pac pac.......si inca ma mai minunezi la cate unu care apare.......oare de unde iese si asta?

ai incercat vreodata sa te stropesti cu benzina si apoi sa faci ceva scantei ? ia incearca pentru tine oricum nu conteaza banii astia " la tine nu e o problema " sau ma insel !!!!!!!

vedeti voi spunea unu vara trecuta ca este foarte pasionat de motociclete si facea mistouri de cei care si-ar dori sa aiba o motocicleta dar se multumesc cu admiratul pentru ca nu au bani , vedeti voi daca ai bani nu inseamna ca esti mai presus in vreun fel de cel care munceste din greu ca sa supravietuiasca , pana la urma ca sa intretii un motor trebuie sa ai un venit frumusel , deh nu toti au norocul asta , mai sunt si oameni interesati de comsum daca pe voi nu va intereseaza nu inseamna ca nu sunteti voi aia debili

tipu de care amintesc mai sus sta bine pe banii parintilor si deh pana o sa afle si el cum e sa muncesti poate va mai dura sau poate nu se va intampla niciodata deh norocul asta

Editat de mariusspuneceva
Link spre comentariu