slg-motorcycles Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 orice e posibil man , eu am avut 2 bucati la dezmembrat ambele luate din buc ,cea care zici tu era accidentata fata inclusiv cadul indoit iar cea de a doua incompleta la piese fara fiscal ! motocicleta cu lantul rxo si guma slic ul cred ca o gasesti prin anunturile mai vechi de pe bikeshop..tipul avea multe anunturi cu ea acolo pana sa o iau eu... in caz ca ai cv dubii suna la politie hotul sa plateasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) Cadrul era zgariat usor de la o cazatura pe circuit. Se pare ca pana la urma aia era motocicleta Te intrebasem doar daca ai acte dar intre timp m-am lamurit. Editat Octombrie 31, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Ai gasit hotu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 faza e sa te astepti sa pierzi banii de pe aceste piese in caz ca vine politia sunt bani pierduti... pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Chiar crezi ca il da in gat pe ala? Asta in cazul in care il cunoaste sau isi mai aduce aminte cum il cheama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 am montat pe spate o guma 180/60/17,am observat ca mobra taie curba.se inclina mai repede decat 180/55/17 si ....se aseaza mult mai bine pe....poponeata(v)a.cu a veche ma arunca pe exterior cu 60 se duce imediat pe interiorul virajului si trebuie sa schimb trasa.exemplu.curbele alea largi de la saftica abordate la 120/130km/h ..asa mai chill.cu 55 ul.motorul se iesea din curba la marginea benzii..cu 60 azi a taiat curba mai.mai sa ma infig in parapetul pe pe mijlocul dn-ului.....care dintre voi ati mai avut 180/60/17 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Chiar crezi ca il da in gat pe ala? Asta in cazul in care il cunoaste sau isi mai aduce aminte cum il cheama. cesar ink o data repet ca sa ma intelegi bine, daca crezi ca motorul kre l am dezmembrat eu era furat ... poti suna oricand la politie ai nr meu in anunt , eu unul sunt dispus la orice discutie cu autoritatiile, din pacate nu mai am nr lui de tel si nici nu mai stiu cum il chema.. nu vreau sa mi stric imaginea pe forum sau la cei kre ma cunosc din cauza ca sunt acuzat de furtul unei mobre!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Da nu te-a acuzat pe tine ca ai furat-o ... eu unu n-am vazut nicaieri asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 cesar ink o data repet ca sa ma intelegi bine, daca crezi ca motorul kre l am dezmembrat eu era furat ... poti suna oricand la politie ai nr meu in anunt , eu unul sunt dispus la orice discutie cu autoritatiile, din pacate nu mai am nr lui de tel si nici nu mai stiu cum il chema.. nu vreau sa mi stric imaginea pe forum sau la cei kre ma cunosc din cauza ca sunt acuzat de furtul unei mobre!! Deja am aflat tot ce voiam sa aflu in legatura cu respectivele piese. Nu sunt militie ca sa aflu cine e hotul pentru a-l aduce in fata judecatorilor. Proprietarul a facut deja plangere la politie imediat dupa ce motocicleta a fost furata. A mers inclusiv la politie cu anuntul de pe internet dar nu s-a rezolvat nimic. Din pacate multi politisti sunt niste jeguri. Eu in locul pagubitului as fi procedat cu totul altfel dar nu e cazul sa dezvolt aici. Nu stiu despre ce imagine vorbesti (si nici nu ma intereseaza) dar deocamdata tu vinzi lucruri furate (de altii, nu de tine, nu am afirmat vreodata ca ai fi furat respectiva motocicleta). Eu doar am pus niste intrebari. Sanatate si virtute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 am montat pe spate o guma 180/60/17,am observat ca mobra taie curba.se inclina mai repede decat 180/55/17 si ....se aseaza mult mai bine pe....poponeata(v)a.cu a veche ma arunca pe exterior cu 60 se duce imediat pe interiorul virajului si trebuie sa schimb trasa.exemplu.curbele alea largi de la saftica abordate la 120/130km/h ..asa mai chill.cu 55 ul.motorul se iesea din curba la marginea benzii..cu 60 azi a taiat curba mai.mai sa ma infig in parapetul pe pe mijlocul dn-ului.....care dintre voi ati mai avut 180/60/17 ? E alt tip de cauciuc(nu stiu ce aveai inainte), profil mai agresiv(si ca model de cauciuc si ca dimensiune). In plus de asta, daca e uzat mult pe laterale de pe circuit, se adauga si asta la cum il simti. Presiune trebuie intre 1.6-1.8 pe spate si 2.0-2.1 pe fata. Si ca chestie: am masurat latimea cauciucului la SC2 180/60 si e de 25 cm. La R10 190/55 e de 24 cm si la un Z6 ROADTEC la 180/55 e de 22 cm. Si la 17 grade se intampla asta cu SC2 pe AMCKART. Super cauciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) Am un supercorsa Sp(cred) sh,dat pe pista.Il vezi pe pagina anterioara...526 Am cumparat si fata dar nu ma grabesc sa o montez,am fost foarte curios in privinta comportamentului motoretei cu Sc ul asta de 180/60/17,ieri l-am ridicat de la posta iar azi l-am montat Pana acum am avut pe mobra 180/55/17 BT016 si pilot power Bt016 e aproape plat si a fost cel mai scarbos,fata era de a dreptul patrata. am avut un soc cand am schimbat fata cu un pilot power nou cu profil mai inalt,se inclina mobra singura fara sa depun cel mai mic efort Editat Octombrie 31, 2013 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Wayne, cind sa ai si tu un cauciuc fata moale, ai sa zici ca ai descoperit apa calda, ca multi altii. Placerea mtociclitului cu SBK-uri e data 90% de calitatea si starea anvelopelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Am cumparat si fata,tot un supercorsa,doar ca nu l-am montat.Ramane pentru sezonul urmator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Deja am aflat tot ce voiam sa aflu in legatura cu respectivele piese. Nu sunt militie ca sa aflu cine e hotul pentru a-l aduce in fata judecatorilor. Proprietarul a facut deja plangere la politie imediat dupa ce motocicleta a fost furata. A mers inclusiv la politie cu anuntul de pe internet dar nu s-a rezolvat nimic. Din pacate multi politisti sunt niste jeguri. Eu in locul pagubitului as fi procedat cu totul altfel dar nu e cazul sa dezvolt aici. Nu stiu despre ce imagine vorbesti (si nici nu ma intereseaza) dar deocamdata tu vinzi lucruri furate (de altii, nu de tine, nu am afirmat vreodata ca ai fi furat respectiva motocicleta). Eu doar am pus niste intrebari. Sanatate si virtute! Sincer chiar imi para rau ca s-a ajuns la astfel de situatii,proprieterul trebuia sa insiste la politie atunci cand si-a recunoscut motorul in anunt ..imi pare rau pt el si eu sunt motociclist si imi dau seama ce simte .. pe viitor trb mai mare atentie ce mobra cumparam si de la cine ... astfel de situatii se pot evita ! Anuntul cu toba ramane valabil am nevoie pt srad ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 ai facut contract de vanzare cumparare cu cel care a vandut motocicleta furata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 (editat) Azi mi-a venit mobra ... m-am dat si eu cu ea ptr prima oara.. prima concluzie, nervoasa Sper sa n-o supar ! Editat Noiembrie 1, 2013 de Scarto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 sa o stapanesti sanatos fara incidente ! e frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 E alt tip de cauciuc(nu stiu ce aveai inainte), profil mai agresiv(si ca model de cauciuc si ca dimensiune). In plus de asta, daca e uzat mult pe laterale de pe circuit, se adauga si asta la cum il simti. Presiune trebuie intre 1.6-1.8 pe spate si 2.0-2.1 pe fata. Si ca chestie: am masurat latimea cauciucului la SC2 180/60 si e de 25 cm. La R10 190/55 e de 24 cm si la un Z6 ROADTEC la 180/55 e de 22 cm. Si la 17 grade se intampla asta cu SC2 pe AMCKART. Super cauciuc. cauciuc sc2.png cand nu te dai pe amckart, la ce presiune trebuie pus spatele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 scuze ca ma bag in discutie, dar chestia asta cu presiunea ma bate mereu... la SC uri e ca la Sportmax urile cu NETC de la Dunlop? stiu ca la alea (gen Sportmart, D211,D212, Qualifier II, etc) tre sa ai presiune mai mica daca te dai pe pista. Pana la urma ce specificatii se respecta? alea date de fabricantul mobrei (pe bascula scrise) sau... ?Presupun ca un aport mare il are si faptul daca te dai pe pista sau nu. De ex daca as avea Supercorsa (SC), si merg in regim de om normal pe strada, cu ce presiune tre sa merg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Ghid de presiuni Pirelli pt anvelopele de curse: http://www.pirelli.com/tyre/ww/en/motorcycle/sheet/diablo_supercorsa_sc.tab?tab=9 Ghid de presiuni pt anvelopele Dunlop de curse (si Ntec) http://www.bike-promotion.de/pdf/reifen2012/Mischungen%20-%20Temperaturen%20-%20Reifendruck%20Stand%202012-03-31.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 e frumoasa fi serios.)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 GYX esti derbedeu !=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 m-am mai documentat legat de supercorsa, varianta road-legal e doar supercorsa SP? Cesar, graficul cu smooth <-> severe se refera la granularitatea asfaltului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Vezi ca alea SP, la o frina blana, nu tine cauciucul fata, din nefericire pt mine, am testat personal pe un RC8 echipat cu SP, eu nestiind pe vremea aia ca Supercorsa exista si in varianta SP, eu mergind de vreo 2 ani de zile pe SC. Si, ca idiotul, am frinat la fel ca si cu SC, rezultatul fiind 2 coaste fisurate si casca polizata. Si a alunecat chiar mult prea devreme, in punctul ala eu aveam de regula minim 130km/h, cu RC8-ul abia atinsesem 105km/h, si a plecat fara nici o avertizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 (editat) Da, exista Supercorsa SC ,SP, BSB,V2.... toate au acelasi profil deci atentie!Primul (SC) e cel mai bun in sensul ca e street legal dar are o aderenta foarte buna si la limita in regim track...celelalte trei sunt o idee mai slabe.bune pe strada nu atat de bune pe circuit.Si asta se vede si in pret .un SC se misca in jurul a 250 euro.doar spatele.celelalte 3 in jur de 200 Editat Noiembrie 4, 2013 de Fatal Fury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate