ashtray. Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 La fosta mea baterie erau suruburile prea scurte asa ca de fiecare data cand o montam bagam un sul de hartie sub piulita, insurubam pana prindea surubu piulita si aia era...nu poti sa faci si tu la fel cu orice surub care se potriveste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 La fosta mea baterie erau suruburile prea scurte asa ca de fiecare data cand o montam bagam un sul de hartie sub piulita, insurubam pana prindea surubu piulita si aia era...nu poti sa faci si tu la fel cu orice surub care se potriveste? Surubul, ca surubul, piulita aia imi trebuie musai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 pai daca aplici metoda spusa de mine poti sa pui orice piulitza ce se potriveste cu surubu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 pai daca aplici metoda spusa de mine poti sa pui orice piulitza ce se potriveste cu surubu... daca nu gasesc o persoana cu suflet bun, voi incerca sa fac asta dar, din anumite motive, nu as vrea sa merg pe improvizatii de genul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Poti sa imi spui motivele? In afara de faptul ca acea piulita iese mai greu din locasul metalic de la baterie, ce alte proprietati diferite fata de o piulita obisnuita ar avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Si eu sunt in aceeasi dilema ... Am pierdut acea contra piulita ... Banuiesc ca o piulita normala isi face treaba ... O strangi mai greu dar merge ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Imi doneaza si mie cineva, va rog, un surubel si o contra-piulita pentru borna bateriei ? Le-am pierdut pe cele de la borna dreapta si nu am cu ce sa o prind. Persoana sa fie din Bucuersti pentru a ma deplasa la dansul Multumesc! Eu am pisi,ciurup si peulita nefolosite Din pacate in perioada urmatoare(fix cand vii sa le ridici),sunt plecat in provincie Banuiesc ca o piulita normala isi face treaba ... 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Eu am pisi,ciurup si peulita nefolosite Din pacate in perioada urmatoare(fix cand vii sa le ridici),sunt plecat in provincie Am luat de la fratele Geo, nu stateam eu in baza ta ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 HUOOO Tre' sa lingem cate o bere(sau mai multe) inainte de craciun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 (editat) Poti sa imi spui motivele? In afara de faptul ca acea piulita iese mai greu din locasul metalic de la baterie, ce alte proprietati diferite fata de o piulita obisnuita ar avea? Este din alama si oxideaza greu,si nu rugineste ca cea din metal. Editat Decembrie 13, 2013 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Ehe... piulite de alama n-am mai vazut demult pe bateriile astea noi. Cel mai des sunt din otel zincat sau din inox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Se gaseste pe undeva de cumparat un ornament de genul celui din poza? Actipild din ala... sau trebuie confectionat manual? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Se gaseste pe undeva de cumparat un ornament de genul celui din poza? Actipild din ala... sau trebuie confectionat manual? Yoke cover... pe ebay sau mymoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 (editat) Poate intereseaza pe cineva modificare la motoreta /index.php?/topic/706093-vand-undertail-custom-si-aripa-interioara-gsxr-k1-600/&do=findComment&comment=3629878 Editat Decembrie 15, 2013 de Ashtray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hitmanu Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 O revopsire unde imi recomandati si mie, as vea sa imi revopsesc k3-ul negru in albastru suzuki clasic sau o replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Pic si Poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Il las pe TNG sa iti explice Astept sa-mi explici tu sau TNG de ce nu e bun 10W-40 pt GSX-R 600 K1-K3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Abtibild(de orice fel) ? e ultimu accesoriu care-ti trebuie pt motocicleta aceea ,investeste in tine ,cauciucuri ,frane ,ulei de buna calitate , mai ales ca esti la inceput de drum ,lasa briz brizurile pt mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Investesc in toate... usor usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hitmanu Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Pic si Poc alias pimoto ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Astept sa-mi explici tu sau TNG de ce nu e bun 10W-40 pt GSX-R 600 K1-K3 o sa iti spun de ce bag eu 15w 50.La temperaturi de peste 100 grade,15w rezista mai bine decat 10w.Eu merg doar vara cu motorul si prefer un ulei mai gros care protejeaza motorul mai bine Nu merg cu mobra in sezonul rece sa am nevoie de un 10w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 alias pimoto ?? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 o sa iti spun de ce bag eu 15w 50.La temperaturi de peste 100 grade,15w rezista mai bine decat 10w.Eu merg doar vara cu motorul si prefer un ulei mai gros care protejeaza motorul mai bine Nu merg cu mobra in sezonul rece sa am nevoie de un 10w eu la a mea pun 15W-50 pt ca asta recomanda manualul, dar nu stiu ce sa zic de 15W-50 pt gixxer de 600 decat daca mergi foarte foarte mult prin oras... un ulei de calitate protejeaza motorul,nu neaparat vascozitate mare. si nu-s mecanic,dar daca uleiul e prea vascos, poate soliciti si pompa aia de ulei mai mult?...sau na,poate aberez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Cand am cumparat mobra zacea aruncata in ,,fundul'' curtii unei firme,a cazut cu ea la max 2 saptamani de la achizitie si nu cred ca a facut in anul ala schimbul de lichide Eu doar 15w 50 am bagat in motor de la achizitie,daca face poc(ceea ce ma indoiesc), am un propulsor de k5 600 pentru transplant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate