Sari la conținut

Suzuki Sv 650s/1000

Delia
 Share

Postări Recomandate

is 27 euro la powermotors in tipla! Pai dak i au sv ul de la suzuki p componente ajung la o suma de 10k euro cand el e 5! Dar ma rog... tu stii mai bine preturile! Si mi cer scuze si amicului intitulat "fratele" ca da oglinzile sh aproape moca si m am trezit sa comentez, eu care am pus intrebarea si p mine ma interesau! Bu hu hu! :)

(in bani intra oglinzile, transportul si comisionul amului care mi le-a adus) scade asta si afli pretul real.

omu a zis ca are oglinzi de gs nu de sv. Postase cineva inainte ca se potrivesc si d p gs oglinzile... in fine... n are rost....

ba... tu ai habar ce vorbesti??? deci asculta aici:

ai zis catre "fratele" nostru ca la pretul ala (120 lei noi, echivalentul a 28 euro) iti iei 3 oglinzi, nu 2 cat vinde el. acuma vii si ne spui ca defapt is 27 euro, adica aproape 120 lei perechea. in al 2-lea rand, tu vorbesti de niste rahaturi chinezesti aftermarket, nu de oglinzi originale suzuki. in al 3-lea rand, ti-am confirmat eu si cu dihania care e defapt pretul oglinzilor, iar apoi ai sarit in sus ca oglinzile sunt de gs. si alea de gs tot peste 60 euro costa, asa ca nu vad ce te impacientezi. care e prostul pana la urma? :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tot in manualul de service scrie ca s leduri in bord(modelul dupa 2003)

mar interesa la modelele 99-02

In bord sunt becuri...mai putin indicatorul de la lichidul de racire / pentru modelul pana in 2003. Sunt din acelea fara soclu pentru dulie, doar bulbul si "litze" care fac contact in dulie.

post-15613-1234374193_thumb.jpgpost-15613-1234374174_thumb.jpg[

Eu l-am desfacut crezand ca sunt ceasuri independente / asa nu imi incape dupa masca pe care am pus-o......

Acum e de vanzare ,40 euro, am si cititorul de pe roata ( de kilometraj) :

20 euro.......asa, mai am si semighidoane:20 euro/perechea..........o fi scump?

Editat de calin_cz
Link spre comentariu

rai sunteti ma...omu a zis ca are oglinzi de gs nu de sv, si parerea mea e ca le da super bine la pret. eu cand am avut nevoie am sunat la suzuki si imi cereau 63 euro pe oglinda dreapta. am luat in final de pe e-bay si m-a costat 180 ron amandoua(in bani intra oglinzile, transportul si comisionul amului care mi le-a adus). nu va inteleg atitutidea...

ms dihania pt sustinere.se pare k stefan sv650 traiste pe o alta lume.

Link spre comentariu

multumesc m4v3rick pentru aprecieri

din pacate la noi nevoia te invata

mi-ar placea si mie sa am bani pentru toate lucrurile de care am nevoie dar e imposibil si atunci incerc sa fac ce se poate cu bani putini sau deloc

iata acum ca si rotile sunt la locul lor

in aproximativ 2 ore de munca un stand functional

Editat de avic71
Link spre comentariu

Stai linistit ca nici pe mine nu ma dau banii afara din casa, si yo ma gandeam sa imi construiesc unu, dar pana la urma am gasit unu la reduceri si pentru ca prea era chilipir l-am luat. Dar fiind "de spate" ma gandeam acum sa-mi construiesc unu si pentru fata, asa ca daca are cineva un stand pentru roata fata si vrea sa fac un pustiu de bine, il rog sa puna niste poze mai detaliate (am gasit ceva pe siteurile din afara dar nu erau foarte clare si multe dintre ele erau fotografiate din perspectiva izometrica si sunt mai greu de luat dimensiunile asa)

Link spre comentariu

ms dihania pt sustinere.se pare k stefan sv650 traiste pe o alta lume.

:cheers: pai cum sa nu te sustin...daca omu a sarit pe tine fara sa aiba dreptate... :) las ca ne vedem, cand s-o face cald, la o bere si il tragem de urechi. :)

Editat de dihania
Link spre comentariu

mda am aflat cum sa iti pui leduri in bord,tre sa ai un pic de mana dar arata bestial :cheers:,daca este un electrician cu rabdare prin zona clujului sa ma anunte si pe mine:D

http://www.bluepoof.com/motorcycles/howto/svs_led_dashboard/

post-42111-1234430581_thumb.jpg

Editat de khrisstyan
Link spre comentariu

Sal!!... Mi-am luat si eu un Sv 650s din 2005 :cheers: si as vreau sa va intreb cam ce echipament este adecvat pt acest tourer...geaca ..manusi ghete... vreau ceva mai comod..

va multumesc anticipat!

Salut si bine ai venit. Pune si tu o poza cu moto :)

Si eu am fost in situatia ta doar cu 2 luni in urma.

Pe langa sfaturile excelente date de m4v3rick as mai sugera sa te uiti prin magazine in perioada asta (sau chiar sa suni) caci sunt tot felul de oferte "de off season". In rest, daca vrei ceva mai comod as spune ca vrei textil. Eu piele doar am probat in magazin( nu detin ) insa ideea generala despre ea este ca e mai sigura decat textilul dar si mai calduroasa,mai scumpa si mai stransa pe corp ( miscari mai limitate, mai incomoda).

Acum modele sunt multe si tine foarte mult de bugetul tau. Insa

Eu am inceput prin a-mi cumpara casca (X11, probat la noi in magazin, luat de afara). Apoi am tot cautat oferte la echipamente. Intr-un final am luat geaca, pantaloni, manusi si ghete de la Rev'it (direct de la noi din magazin)pentru ca am vazut ca aveau o oferta "cumperi 2 platesti 1" asa incat am ajuns sa platesc mai putin pentru toate 4 decat daca le-as fi luat de pe un site din afara.

Ideea este sa ai rabdare sa cauti si mai ales sa ai rabdare si sa nu iesi cu moto pana nu iti aduni echipamentul.

Mult spor la cautari.

Link spre comentariu

ba... tu ai habar ce vorbesti??? deci asculta aici:

ai zis catre "fratele" nostru ca la pretul ala (120 lei noi, echivalentul a 28 euro) iti iei 3 oglinzi, nu 2 cat vinde el. acuma vii si ne spui ca defapt is 27 euro, adica aproape 120 lei perechea. in al 2-lea rand, tu vorbesti de niste rahaturi chinezesti aftermarket, nu de oglinzi originale suzuki. in al 3-lea rand, ti-am confirmat eu si cu dihania care e defapt pretul oglinzilor, iar apoi ai sarit in sus ca oglinzile sunt de gs. si alea de gs tot peste 60 euro costa, asa ca nu vad ce te impacientezi. care e prostul pana la urma? :cheers:

Preamarite n am facut pe nimeni in nici un fel si dak este sa faci un motor complet din piese comandate ajungi cu pretul total al motocicletei la peste de 2 ori juma fata de pretul ei in reprezentanta! Eu zic sa ti potolesti instinctele de a adresa injurii si sa ti vezi de treaba ta! Am luat oglinda sh(fara urme) de la power motors pe stanga la 35 ron! Eu zic sa ti vezi de olanda ta si de bunastarea motorului tau in care sa dea domnu sa bagi numa piese originale de la motor pan la ultima shaiba!

:) pai cum sa nu te sustin...daca omu a sarit pe tine fara sa aiba dreptate... :) las ca ne vedem, cand s-o face cald, la o bere si il tragem de urechi. :)

Cel mai bine! Merci Dihania pt decenta!

Link spre comentariu

Se pare ca frigul si ploaia provoaga grave probleme de..."nerabdare". Cu alte cuvinte eu zic sa nu ne mai certam mai ales daca plecam de la 2 idei de baza :

1. toata lumea vine aici cu intentii bune si sa ajute

2. uneori se intampla sa mai si gresim sau sa nu stim chiar cu exactitate anumite lucruri.

Hai sa fim sanatosi si sa avem zile cu soare.

Link spre comentariu

Prognoza 15 zile

Joi, Februarie 12

perioade de wet zapada Minim: -1 °C Maxim: 3 °C

Vineri, Februarie 13

friguros cu perioade de zapada Minim: -1 °C Maxim: -1 °C

Sambata, Februarie 14

dimineata viscole; innorat Minim: -2 °C Maxim: 0 °C

Duminica, Februarie 15

Still innorat si friguros Minim: -4 °C Maxim: 0 °C

Luni, Februarie 16

partial insorit si friguros Minim: -4 °C Maxim: -1 °C

Marti, Februarie 17

putina dupa amiaza zapada Minim: -8 °C Maxim: -1 °C

Miercuri, Februarie 18

putina zapada dimineata Minim: -4 °C Maxim: 1 °C

Joi, Februarie 19

innorat, viscol dupa amiaza Minim: -7 °C Maxim: 1 °C

Vineri, Februarie 20

innorat Minim: -6 °C Maxim: 1 °C

Sambata, Februarie 21

timp de nori si soare Minim: -8 °C Maxim: 1 °C

Duminica, Februarie 22

destul de innorat Minim: -4 °C Maxim: 3 °C

Luni, Februarie 23

mai ales innorat Minim: 0 °C Maxim: 5 °C

Marti, Februarie 24

abundenta de nori Minim: 1 °C Maxim: 6 °C

Miercuri, Februarie 25

zapada si ploaie dimineata Minim: 0 °C Maxim: 6 °C

Joi, Februarie 26

ploaie Minim: 0 °C Maxim: 8 °C

DIN DATA DE 22 O SA NE FIE MAI BINE:(

Link spre comentariu

Prognoza 15 zile

Joi, Februarie 12

perioade de wet zapada Minim: -1 °C Maxim: 3 °C

Vineri, Februarie 13

friguros cu perioade de zapada Minim: -1 °C Maxim: -1 °C

.............................................................

Miercuri, Februarie 25

zapada si ploaie dimineata Minim: 0 °C Maxim: 6 °C

Joi, Februarie 26

ploaie Minim: 0 °C Maxim: 8 °C

DIN DATA DE 22 O SA NE FIE MAI BINE:(

Ieri seara cand am ajuns acasa si am vazut cerul ala senin deja ma gandeam ca azi ma voi duce cu motoru la servici.

Azi dimineata cand m-am trezit am ramas socat, :burnout: a nins intr-o zi cat n-a nins toata iarna ;)

Yo mai am de asteptat, presimt o primavara lunga si nasoala, numai buna de stat si lucrat la motor...

Link spre comentariu

Noroc de vremea rea, ca mai am si eu timp sa mai pun deoparte pentru piesele lipsa din echipament, ca altfel ma manca rau. E mai aiurea ca parca sunt mai atent fara decat cu protectii pe mine :burnout:.

Ce parere aveti de rucsacii aceea care se prind de rezervor? am inteles ca sunt cu magneti si mai sunt cu o piesa care se pune cumva pe busonul de benzina (daca am inteles eu bine)... eu am gasit un held de 24 de litri cu 7 magneti care m-ar interesa, da e ok asta? sau sa caut cu piesa din aia?

Mersi.

Link spre comentariu

eu am cu magneti, e foarte practic.

daca dai o tura poti pune un polar, geam clar, ceva de baut, de mancat... diverse.

in oras iarasi e bun cand mergi la servici sau daca ai de carat una alta.

ca si stabilitate nu trebuie sa ai vre-un stres sta fix la 240 de exemplu pe naked, plus ca am avut prieten care s-a imprastiat si rucsacu era tot la locul lui.

singurul lucru de care nu vei fi multumit e acela ca iti va matui rezervorul, nu ai ce sa faci.

Link spre comentariu

Tankbagu magnetic e suficient dupa mine; am unu de la louis(extensibil e chiar foarte incapator) de fixat se fixeaza foarte bine si fara chinga cu care vine (care in mod normal se trece pe dupa jug - n-am folosit-o niciodata). Este un lucru extrem de util dupa mine, unde mai pui ca protejeza un pic si de vant :burnout:

Link spre comentariu

man, tu cauti nod in papura sa bagi bani in reparatii ? :burnout:) eu unu nu stiu de la ce e .

Edit... wooo, sunt total pe dinafara. citeam pe alta pagina... sorry

Editat de EnduroKid
Link spre comentariu

Asta de care ziceam eu l-am gasit tot pe louis, extensibil de la 12 la 24 de litri si era parca 79 de euro (nu bag mana in foc)

Daca se matuieste vopseaua, cu un polish nu s-ar putea rezolva? oricum e mai mult orientativa intrebarea, mi se pare mai important sa fie practic decat daca e putin matuit sau nu.

Mersi de raspunsuri, am sa imi iau si eu unul ca am simtit nevoia de cateva ori pana acu.

Editat de radu86
Link spre comentariu

si eu am un bag pt rezervor de la moto detail..e foarte practic...are 3 magneti si pe deasupa lor e acoperit cu piele,si rezervorul nu are nici o problema...

mai problema e cu bagajele textil care fara suport metalic cam "iau" vopseaua....stie cineva unde se gaseste colant transparent pt aceasta problema?

Link spre comentariu

nu are importanta ca sunt acoperiti magnetii, e vorba de particulele de praf care sunt pe rezervor in momentul aplicarii rucsacului.

singura varianta ar fi sa il stergi foarte bine de fiecare data cand il aplici, am facut asta de vre-o 2 ori...

da, nu vad o problema in a folosi polish.

eu am avut rucsac prins pe spate si am facut praf codita, cea mai buna solutie pentru gentute laterale ramane tot un cadru metalic.

se poate face artizanal foarte usor daca ai sculele necesare.

Editat de valbida1
Link spre comentariu

eu am avut rucsac prins pe spate si am facut praf codita, cea mai buna solutie pentru gentute laterale ramane tot un cadru metalic.

se poate face artizanal foarte usor daca ai sculele necesare.

in ce sens ai facut praf codita?

Link spre comentariu

am pus un rucsac de 60L, pe spate l-am ancorat cu celebrele zgarciuri de roata rezerva.

ce e drept au fost de minune dar mi-au zgariat codita.

am folosit si sitemul de prindere al rucsacului si mi-a lasat semne si asta, ma gandesc ca este la fel si pentru o gentuta textil care vine prinsa direct pe codita.

eu unul nu vad cum ai putea pune ceva pe carena direct si aceasta sa nu se matuiasca la cate denivelari avem si mai ales ca ia tot vantul.

Editat de valbida1
Link spre comentariu