ADVRadu Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Da, repsolu asta e pentru motoare...are si un motor 2 in V desenat pe el si exista si full sintetic, si 10w40. Eu am luat de la Ciclop (e un magazin in Timisoara) si cred ca acolo e cam cel mai ieftin. Au si uleiuri Motul, Valvoline si Castrol. Motul nu am luat ... din cauza ca prea multa lume e tot cu motul in sus, motul in jos, blah blah...e un fel de "legenda urbana", ca si Noika cele mai bune telefoane, Nkie singura marca de adidasi, Hodna cele mai bune motoare, etc, etc. . Inainte am avut Castrol 10W50 sintetic, dar nu cred ca a meritat investitia, la stilul meu de mers si performantele SV-ului. Parca acum valvele is mai "tacute", dar asta se poate sa fie si din cauza ca uleiul "uzat" avea ceva vechime, si de aici diferenta de sunet. Dupa-masa am de facut un drum pana la Lugoj si inapoi, asa ca pe diseara o sa pot sa va zic si cum se comporta la drum mai lung, schimbat viteze cu motorul cald, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacospy Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Anunt din partea unei cunostinte Dau motorina pe benzina Nu vand motorina Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Anunt din partea unei cunostinteDau motorina pe benzina Nu vand motorina Ms schimb apa chioara cu apa plata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Anunt din partea unei cunostinteDau motorina pe benzina Nu vand motorina Ms Nenea, nu prea vad rostul postului acesta. Exista rubrica speciala de anunturi comerciale si de alte feluri. Macar de mergea Sv-u pe motorina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 orice e posibil, cu ajustarile necesare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 cand o sa ma plictisesc de ea, incerc sa pun motorina in loc de benzina sa vad ce se intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 @johnlup : mie nu-mi place ce se vede in poza... postul meu era pentru ce se poate face acasa cu bani putini........nu cu ce imi place mie sau tie, problema de gusturi......carena mea e pe un SV din sud acum, mie imi place streetfighter............ era doar ca idee..........si apropos , o masca Acerbis Cyclope e mult mai scumpa decat un far rotund, daca ne uitam la cati bani baga fiecare in motor..........si acum pot sa te citez : ........ ..........si asa am mai facut un post................e cam acid raspunsul, dar simteam nevoia restul de povesti la o a 2-a intrunire de SV-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 bai...apropo de intrunire...@pepsiiiii cand tragem linie si zicem concret cand si unde ne vedem? hai ca data se poate stabili din vot de acolo..dar unde la munte mergem??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) Unde n-am mai fost Daca data trecuta a fost in mijlocul tarii in asa fel incat sa ajunga toti, de data asta o bagam la extrema ))) intr-un capat de tara. Pe mine nu m-ar deranja nici Sighisoara, dar poate un open camping . Sa fim numai noi si verdeata. Editat Iunie 19, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) ), Pai asa ne bagam pe transfagarasan si ne oprim la mijloc . Nu prea vom avea lemne de foc, dar in rest . Oricum ar merge o zona mai salbatica putin si cum zici si tu, doar noi si verdeata . L.E. incercam si cu o chitara de data asta? hihi Editat Iunie 19, 2009 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) stiu eu, stiu eu....herculane- 7 izvoare. avem camping, padure, cerna, piscina cu apa termala, pestera in care se face sauna (gratis) , avem munte, izvoare termale, bautura si .... mai vreti??? e doar o idee... Editat Iunie 19, 2009 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) Yo propun sa mergem AICI e dincolo de capat si e si extrem Apropo, Transfagarasanul, oficial este INCHIS, se deschide peste 2 saptamani, dar... pana nu trec baietii cu petecele este traseu de hard enduro (yo am urcat pana la Balea Cascada la o saptamana dupa Sighisoara, drumul pana acolo nu e grozav si e plin de praf si nisip, dar cu atentie se poate face). @dihania - acolo am fost anu trecut de 1 mai. @restu' - e mai mult decat ok. Yo vin oriunde, conditia e sa fiu prin zona si nu aiurea. Aloha! LE: In weekendu asta voi fi IN VIZITA la STRAMOSI. Cine mai vine? Editat Iunie 19, 2009 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) Si eu vreau sa merg la ?????'??? !!! E visul meu dupa ce am citit despre aventura lui @Skywalker, @Baiazid si ceilalti. Cat despre intalnire...eu as zice Transalpina. Si facem si un concurs care urca mai sus! Sau pe undeva pe la Dunare . Si nici ideea @dihania nu e rea . Editat Iunie 19, 2009 de Tija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) Ganditi-va si la mine stabiliti un loc unde sa pot ajunge si eu, sa nu trebuiasca sa merg doua zile pe drum ) , ca vin din coltul asta de lume Va decideti voi pana la urma, o varianta ar fi Cheile Bicazului Si varianta propusa de dihania mi se pare interesant...nu am fost niciodata pe acolo Editat Iunie 19, 2009 de radum90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Idee pentru inalnirea SV-istilor, reloaded: Plaiul Foii,masivul Piatra craiului ( de la Zarnesti pana in Plaiul foii sunt cativa km de macadam practicabil de SV-uri, avem locuri de campare unde vrem noi, cu Barsa curgand fix langa cort, avem cabana Plaiul Foii cu preturi decente si cu mancare fantastica ). Eu oricum o sa fiu in plaiul foii in perioada 10-12 iulie, so...poate ma insotiti INvitatia ramane deschisa, chiar daca nu se stabileste inatlnirea pentru acel loc, macar facem o plimbare frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Update la chestiunea cu uleiul: Dupa o tura pana la Lugoj si inapoi (100 si ceva de km), vitezele se schimba OK, ambreiajul nu patineaza/nu se agata, supapele insa au inceput sa sune cam la fel ca si inainte. Cred ca in curand va trebui sa-i reglez jocurile. :-| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 motoru' meu sta in garaj si nu-l baga nimeni in seama.. in timp ce asigurarile se *** in poponeata pe surprize turbo la serviciu s-a dublat numarul de motoare din parcare, da eu tot pieton vin evri dei.. ce viatza de accat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) Idee pentru inalnirea SV-istilor, reloaded: Plaiul Foii,masivul Piatra craiului ( de la Zarnesti pana in Plaiul foii sunt cativa km de macadam practicabil de SV-uri, avem locuri de campare unde vrem noi, cu Barsa curgand fix langa cort, avem cabana Plaiul Foii cu preturi decente si cu mancare fantastica ). Eu oricum o sa fiu in plaiul foii in perioada 10-12 iulie, so...poate ma insotiti INvitatia ramane deschisa, chiar daca nu se stabileste inatlnirea pentru acel loc, macar facem o plimbare frumoasa. Pai daca e sa fie Plaiu Foii, yo voi merge pe urmatorul traseu Brasov - Bucuresti - Constanta - Iasi - Cluj - Sibiu - Valcea - Bran - Zarnesti. Ca daca e s-o iau pe direct nici nu schimb intr-a sasea si in 40 de minute is acolo LE: De fapt pe 10-12 iulie cred ca o sa fiu AICI Editat Iunie 19, 2009 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimeni Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 stie cineva daca revizia dupa primii 1000 km costa ceva la reprezentanta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Nu vorbesc din experienta, dar in mod normal orice revizie costa (adica tu platesti minim ulei, filtru si alte consumabile), dar eu am sarit direct la 30 de mii asa ca 1000 nu a fost luat in calcul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) tija:cati km are motorul?e prima verificare pe care ai de cand sa o faci la supape? din cate am cautat pe svrider.com nu au fost probleme cu supapele pana in jurul a 50 mii km,doar 1-2 cazuri au fost cand la prima verificare de 24mii a fost nevoie de ajustare.... apropo,ce influenteaza negativ jocul supapelor?ma refere la stil de mers,ulei,etc.? Editat Iunie 19, 2009 de gusteru_streetfighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) Sv la dezmembrat : http://shop.ebay.co.uk/merchant/charlieauc...armrsZ1QQ_fromZ . Ma bucur mult ca mi-am gasit plasticul acela de bord . In primul rand ca nefiind reglate, supapele isi maresc jocul rezultand in pierderea compresiei (partiale, dar daunatoare). In al doilea rand, daca bat prea tare in pastile, se pot distruge sau pot sari din locurile lor . Daca au sarit, e cam nasol. Am vazut piston gaurit de supapa si nu e dragut . Trebuie verificat jocul. nu e greu, desi chiar eu trag de timp sa le verific (se aud destul de tare). Da, in manual scria 24k si 50k. Depinde foarte mult stilul de mers al bikerului si cat de des i-a schimbat uleiul . p.s: daca vreti sa verificati si sa ajustati supapele, trebuie desfacuta chiulasa . asta inseamna garnituri noi . Cat despre intalnire, eu as merge oriunde desi unora le este greu sa mearga la drumuri mai lungi. Trebuie sa ne intelegem unul pe celalalt si sa stabilim. Suna bine majoritatea ofertelor. Mav, scuze, dar acolo chiar ca e extrem nu-mi doresc un sfarc pe spate Pana atunci strangeti banii la Âşosete sau prin conturi . Va salut. Editat Iunie 19, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) nu influenteaza sesizabil, insa motorul pierde ceva ceva din putere. problema cu jocul supapelor e ca se pot arde, si atunci poti aunca motorul la gunoi! din cauza jocului nu se mai inchid cum trebuie deci nu au timp sa se raceasca. supapele de emisie sufera cel mai mult, cele de admisie se racesc ceva mai bine, datorita combustibilului care intra in cilindru cu mare viteza. Editat Iunie 19, 2009 de aoleks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balauru123 Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) Da daaaa, Prypiat. Sunt de acord. E si cu surprize cred. Unii se pot intoarce cu ceva in plus (o mana, un deget un...), cu ceva in minus...(30 de ani de viata) dar ar fi garantat o experienta de neuitat!. Am vazut o colectie de poze de pe-acolo si erau absolut superbe, nu glumesc. Cei carora le plac peisajele apocaliptice ar fi in largul lor. Editat Iunie 19, 2009 de Balauru123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balauru123 Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 P.S. Observati in linkul de pe wikipedia in poza a treia pe cineva cu geaca de piele si cu un rucsac shoei. Biker fara indoiala. Deci iata ca se poate si altii au mai facut asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate