Paul_C Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) eu deja mi-am luat o bere si ma uit la piesa de teatru in replici Mosu vezi ca berea dauneaza grav sanatatii Acum asta nu inseamna ca dauneaza mai putin decat problema cu lungimile , dar ..... noroc si la mai mare PS : Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Editat Octombrie 6, 2009 de Paul_C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Draga vad ca te bazezi pe SIMT si nu stiu daca intotdeauna e bine Odata SIMT-ITA nu stiu daca mai poti sa dai inapoi , dar cu VAZUL te scoti mai repede Hai mai Diana noi stim ca defapt la tine SUFLETUL conteaza PS : Daca am suferi si noi de aceeasi boala cum ar fi la ce ai zis "m-ati vazut mai mica si mai prost imbracata si ati tabarat pe mine" ??? stiu ma ca am suflet bun , ca doar d-aia va suport toate rautatile !! PENTRU MINE nu conteaza doar sufletul ma, tre sa mai ai si ceva "garnitura". (PS) chiar, cum ar fi?? Mesaj completat eu deja mi-am luat o bere si ma uit la piesa de teatru in replici si tu nu o mai arde pe alcoale de la 9 dimineata! ca dupa o sa ia si tu o problema cu lungimile , ca si paul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) stiu ma ca am suflet bun , ca doar d-aia va suport toate rautatile !! PENTRU MINE nu conteaza doar sufletul ma, tre sa mai ai si ceva "garnitura". (PS) chiar, cum ar fi?? Mesaj completat si tu nu o mai arde pe alcoale de la 9 dimineata! ca dupa o sa ia si tu o problema cu lungimile , ca si paul... Vezi Radule cum sunt femeile ? Acuma a pasat pisica la mine , cica eu am o problema cu lungimile PS: Pai ar fi totul ori 2 in realitate , adica 2X"mai mica" si 2X"mai prost imbracata" ... continuarea cred ca ai prins-o , inclusiv 2X"lupilor" Editat Octombrie 6, 2009 de Paul_C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 totu' e cu 2 de shm!!! asta e concluzia care ma, de unde ai scos-o cu bere si problemele de lungime? Si de unde stii tu ca paul are probleme cu lungimea sau lungimile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 ba, voi nu aveti de lucru prin birou? Ia hai la munca sau daca nu simulati un pic mai cu spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 totu' e cu 2 de shm!!! asta e concluzia care ma, de unde ai scos-o cu bere si problemele de lungime? Si de unde stii tu ca paul are probleme cu lungimea sau lungimile? of... hai ca m-ati facut de creieri amandoi... stiu de unde stie si el ca niciodata nu m-am priceput la lungimi...pana ea. hai gata ca oamenii mai si muncesc, nu ca altii care stau cu berea in nas la ora 9 dimineata , pe banii statului!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) Pai tu te-ai dat de gol singurica cu toba aia saaaau cumva grosimea ti-a luat ochii si nu ai mai fost atenta la lungime?? Gata cu banii statului, s-au terminat si pentru mine; acu stau pe banii din impozitele muncitorilor; de aia doar cola imi mai permit. Editat Octombrie 6, 2009 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 ba, voi nu aveti de lucru prin birou? Ia hai la munca sau daca nu simulati un pic mai cu spor Gata sefu , sa traiti am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 ce munca oameni buni.. e criza.. stai si o freci la birou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Gata sefu , sa traiti am inteles ba...voi vedeti ce de lume citeste aberatiile noastre...cand vorbeam lucruri importante nu citeati.... raduuu...pai si bere pe ce bani ti-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) ai dreptate, tot pe banii vostri 8 Members: radu86, dihania, spiders2066, Bulinu', ochitu, gotika, Paul_C, mihai_2b3 mai mult de jumate suntem noi Editat Octombrie 6, 2009 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 ai dreptate, tot pe banii vostri 8 Members: radu86, dihania, spiders2066, Bulinu', ochitu, gotika, Paul_C, mihai_2b3 mai mult de jumate suntem noi mie imi da cu virgula ca nu cunosc 2... si vezi ca 3 nu e jumatatea lu' 8...ingineru lu mama!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 fatah, sunt 5 cunoscuti acolo. Mai uita-te!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 fatah, sunt 5 cunoscuti acolo. Mai uita-te!!! pai pana mea cand ai zis "suntem noi" credeam ca te referi la mine , la tine si la paul, ca doar noi ne balacarim aici... de unde naiba sa stiu ca te referi la cine cunosti tu de acolo... of..mi-ai mancat ficatii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) Pai numa noi nu avem de munca si numa noi ne-am trezit bine dispusi. de restu de unde sa stiu eu ce fac noi 3 adica Editat Octombrie 6, 2009 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Pai numa noi nu avem de munca si numa noi ne-am trezit bine dispusi. de restu de unde sa stiu eu ce fac noi 3 adica ce naiba tot debitezi acolo...e clar, nu ne mai intelegem. imi iau copii si plec la mama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Iar ati dat-o pe matrimoniale p-acilea? Va tenteaza pe careva Transalpina pe week-endul asta sau urmatorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 muhahah, ce oameni pe aici! va crizati ca vine frigu', ah? Abia astept weekendu sa ma duc sa mai trag motoru de coarne, frumuselul. Nu stiu cum a fost duminica, dar frig si multa oboseala din partea mea. Poate duminica asta, dupa cum se anunta va fi soare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Poate la voi va fi soare, la noi inca zice ploaie. Dar inca mai are vreme sa se schimbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 muhahah, ce oameni pe aici! va crizati ca vine frigu', ah? Pana nu da zapada masina o sa rugineasca in continuare in parcare Intrebare de necunoscator (inca) in ale SV-urilor : de vre-o 2 zile frana fata se comporta foarte ciudat. Mai exact o trag usurel, si trag si trag si abia daca se simte. Si apoi dintr-o data "cupleaza" si franeaza de dau cu outele in rezervor. Sa fie aer in instalatie ? Pistonasele etrierului nu lucreaza cum trebuie sau ce naiba are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 (editat) Intrebare de necunoscator (inca) in ale SV-urilor : de vre-o 2 zile frana fata se comporta foarte ciudat. Mai exact o trag usurel, si trag si trag si abia daca se simte. Si apoi dintr-o data "cupleaza" si franeaza de dau cu outele in rezervor. Sa fie aer in instalatie ? Pistonasele etrierului nu lucreaza cum trebuie sau ce naiba are ? Nu pare a fi o problema tipica SV-ului.asta se poate intampla la orce motoreta. Aeriseste(sau nu stiu cum se mai spune ) instalatia de franare,logic asta ar fii,cu ocazia asta schimbi si o parte din lichidul de frana. Si verifica si instalatia,poate este ceva ce iti pare suspect.Spor la treaba! Editat Octombrie 8, 2009 de spiders2066 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Eu am avut o problema similara, la nu foarte mult timp dupa ce am luat mobra. Aveam si mizerie si aer in instalatie. Cand am scurs lichidul vechi a iesit cu cocoloase afara Probabil cineva bagase candva lichid pe baza de silicon in instalatie. Sau poate nu fusese schimbat niciodata. Dupa schimbat lichidul si aerisit, prindea mult mai bine, dar maneta parca tot nu se misca "smooth". Asa ca am schimbat si garniturile si pistonul de la pompa. Acum am mai remarcat doar o data la o franare foarte puternica la viteza mare ceva tendinta de a prinde "in trepte". Daca am timp si chef la iarna poate schimb si garniturile + pistoanele de la etriere. Incearca intai schimbul lichidului si aerisit CORECT! Apoi...daca inca face figuri...primul "suspect" ar fi furtunul, apoi pompa, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Pana nu da zapada masina o sa rugineasca in continuare in parcare Intrebare de necunoscator (inca) in ale SV-urilor : de vre-o 2 zile frana fata se comporta foarte ciudat. Mai exact o trag usurel, si trag si trag si abia daca se simte. Si apoi dintr-o data "cupleaza" si franeaza de dau cu outele in rezervor. Sa fie aer in instalatie ? Pistonasele etrierului nu lucreaza cum trebuie sau ce naiba are ? Din ce zici se poate sa fie un sintom similar cu cel pe care la-am intalnit si la a mea. Inceraca sa pui ulei in caucicul ''pistonasului'' de unde actioneaza maneta de frana fata! (Cel care face sa ti se aprinda stopul de frana) Sorry daca m-am exprimat greoi,dar imi lipseste dictionarul tehnic! BAfta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 (editat) Multam fain de informatii. O sa ma apuc in week-end sa ii fac o aerisire si cred ca ii si schimb lichidul de frana (dot3 sau 4 ?). O sa ii bag si niste spray de curatare/ungere la comutatorul acela de la maneta, ca rau nu are cum sa ii faca PS Ca tot vorbeati pe paginile anterioare de dimensiuni si alte perversitati, enjoy my silencer Are cam 30 cm lungime, suficient zic eu pt majoritatea Editat Octombrie 8, 2009 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 PSCa tot vorbeati pe paginile anterioare de dimensiuni si alte perversitati, enjoy my silencer Are cam 30 cm lungime, suficient zic eu pt majoritatea paul..ce zici ma? iti ajunge? ps. dihania here Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate