no01else Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 uite aici dimensiunile: SUS 25mm diametru intern 47mm diametru extern 15mm grosime (rulment + "carcasa") JOS 30mm diametru intern 55mm diametru extern 17mm grosime (rulment + "carcasa") daca iei masurile astea si poza de mai sus cu tine, stie orice vanzator ce iti trebuie! din pacate nu am un cod pentru ca astia nu apar in catalog! Ms mult de tot! Dupa work o sa plec in cautari sa vedem daca gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Salutari! La rulmentul de jos de la jug mai este si o etansare pe care eu cel putin nu am putut sa o scot intreaga.La a mea era stricat rulmentul de sus,ca o tiganeala ar fi mers schimbat numai el. Rulmenti in Bucuresti se pot cauta la BADI pe Laminorului: http://www.bad.ro/Romana/contact.htm , pe str Gen Budisteanu mai e un magazin specializat in rulmenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Rulmenți pentru juguri nu prea se găsesc. Eu am căutat skf Âşi koyo Âşi nu aveau pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 pt. coduri de rulmenti cauta catalog rulmenti on-line ( BAD, este si SKF ), si in 5 min gasesti codul........aia axiali parca sunt seria 51000...........asa ajungi "scolit" la magazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 ala de sus e seria 32005, ala de jos e 32006! acuma i-am gasit si eu Mesaj completat ah, naspa... vezi ca pentru modelul nou iti trebuie alte marimi. atat sus cat si jos ai acelasi rulment, 32006. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no01else Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 aoleks: n-am gasit deloc rulmenti ieri, azi mai bag o tura la Badi unde a zis svgobi. Pana la urma pentru jug sa inteleg ca am 2 bucati 32006? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 da, pentru modelul nou. la ala vechi, rulmentul de sus are marimi speciale, nu prea se foloseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no01else Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 (editat) Aha. Ms mult pentru ajutor ... revin cu detalii dupa ce ii iau sau nu 30mm diametru intern 55mm diametru extern 17mm grosime (rulment + "carcasa") - 32006 - 2 bucati si 2 bucati 6203-2RSH Mesaj completat aoleks: au fost buni rulmentii, i-am schimbat, totul a fost ok .. ms mult de tot si daca se iveste vreodata ocazia dau o bere acum ... insa am o alta problema : cine are sau stie pe cineva care are o pompa de frana fata de vanzare? Mesaj completat SV650S an 2003 Editat Aprilie 7, 2010 de no01else Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Am dat din intamplare peste manualele de la fostul meu SV650 (S sau N) (99-02) - niste dosare stufoase, printate pana la ultima pagina. Daca crede cineva ca are nevoie de ele, sa ma contacteze pe PM, si le donez cu placere. Este vorba de manualul utilizatorului si de manualul de service. Editat Aprilie 11, 2010 de Judas Iscariot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
che_guevara_2xl Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Are cineva idee unde gasesc un radiator de SV 650 din 2001(cu tot cu electroventilator) si la ce pret? Ca am fost la suzuki si nici nu vreau sa-mi amintesc pretul. Acum am anu de GSX-R pe motoreta, se raceste mai bine dar nu-mi place mie cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Cred ca te pot ajuta eu cu radiatorul ala+ventilator. Da-mi un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 un radiator nou nout e pe la 150 euro. nu de la suzuki, ca aia indraznesc sa ceara 500 euro pe un radiator nou, ci de la delkevic. e aftermarket, dar se potriveste de minune (am si eu unul). insa e doar radiatorul, nu are ventilator. piese mici gasesti pe ebay! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heero Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 puteti sa imi spuneti , la ce trebuie sa ma uit la un sv ? nustiu are niste parti mai fragile ... pentru ca imi place mult de tot modelu . ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 in principiu te uiti cam la fel ca la toate mobrele. sa fie bine intretinuta, s anu aiba fisuri pe la cadru, consumabile cat mai noi, sa nu aiba probleme la motor (scoate fum, bate ceva, nu sare din viteze, etc etc.) motorul si cutia sunt fiabile, dar trebe si intretinute corespunzator. Un motor intretinut bine sevede relativ usor, dar daca nu te pricepi cat de cat, mai bine ia un om mai "invechit" cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Are cineva idee unde gasesc un radiator de SV 650 din 2001(cu tot cu electroventilator) si la ce pret? Ca am fost la suzuki si nici nu vreau sa-mi amintesc pretul. Acum am anu de GSX-R pe motoreta, se raceste mai bine dar nu-mi place mie cum arata. http://www.delkevic.co.uk/?section=shop&am...=&order_by= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Imi poate zice si mie un cod pentru baterie la sv 650 s k2? (stiu ca iar intreb pe topic de coduri...) Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravemaker Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Imi poate zice si mie un cod pentru baterie la sv 650 s k2? (stiu ca iar intreb pe topic de coduri...) Multumesc salut> asta e codul din manual: YTX12 - BS 12V 10AH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 salut> asta e codul din manual: YTX12 - BS 12V 10AH Multumesc foarte mult... Acum mi-am dat seama ca am avut baterie de 9AH... Care credeti ca au fost implicatiile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Salutari! Problema! mi-a cazut releul,cam ce imi recomandati?Am inteles ca de GSX este ok,dar ce model din ce an? multumesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 GSX 750-1000R dupa 2000 te va satisface pe deplin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 GSX 750-1000R dupa 2000 te va satisface pe deplin. Sarumana!!!Gata ma apuc de cautat...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no01else Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Gata ... am rezolvat si eu toate problemele. Am schimbat toti rulmentii pe fata, multumesc inca o data pentru coduri ... s-au potrivit toti, iar motorul se misca excelent acum. Eu mi-am cumparat SKF, ca idee toti 4 rulmentii (2 la roata si 2 sus) au costat 110 lei. Am rezolvat si cu pompa de frana fata, mi-am pus de gsx-r 2006 (e radiala) - aviz amatorilor ... se potriveste si merge perfect. My SV is back on track Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 atunci te asteptam la intalniri ! Mesaj completat Am facut poll-ul pentru intalnirea din primavara asta si acum astept voturile si sugestiile. Link-ul pentru a vot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 salut> asta e codul din manual: YTX12 - BS 12V 10AH Bai, m-am uitat si eu in manual si am gasit YT12A-BS. Vad ca diferenta e de 1 Ah si de 25 de mm inaltime. Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Adica e cu 25 de mm mai inalta? hmm, pai baga ochiu la locul bateriei si masoara sa vezi daca incape. Faptul ca e cu 1Ah mai mare e foarte ok, doar sa incapa fizic acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate