Sari la conținut

Suzuki Sv 650s/1000

Delia
 Share

Postări Recomandate

Ok, pentru a clarifica lucrurile, trecut mai sus ca "tavi din bucuresti", ocup toata camera cu pasagera din dotare. :) (a se citi "Paul, nu iti mai 'susur' in ureche")

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Preferabil cat mai mica - doar nu pui un aparat de sudura acolo. Si ar fi recomandabil sa nu folosesti incalzitorul de bricheta in priza respectiva - consuma mult!

M-am gandit si la un aparat de sudura...glumesc clar.Imi trebuie doar pt incarcare telefon/GPS.

Link spre comentariu

O sa sun acuma sa cer 2 camere si 2 casute sigur, si 1 camera + 1 casuta cu semnul intrebarii, daca ajunge Andrei pt camera si daca Paul si Tavi de la Sibiu nu se cupleaza la o casuta :whip: .

Am sunat si am cerut 2 camere - atatea mai erau disponibile, se pare ca au ceva cerere pe weekend. Cu casutele au zis ca nu e problema, vor fi destule pentru toata lumea, DAR sa veniti bine imbracati sau cu incalzitoare la voi, cica e foarte frig!

Link spre comentariu

Yo ca sa nu complic mai mult lucrurile, spun asa, scurt pe 2: sper sa vin. Daca vin, aterizez la Obarsie sambata si o sa dorm in cort(BTW cat e cazarea cu cortu pe acolo? la uameni? - yo am fost anu trecut da am dormit sub baraju de la Vidra). Ruta pe care o sa ajung acolo inca o discut cu subconstientu din dotare (depinde foarte mult de vreme).

Intrebarea 2: cum facem cu haleala(ca am vazut ca radu e temerar si vrea sa faca un hardenduro pana la plusu din petrosani, dar... yo-i recomand sa nu o faca, ca drumu ala nu tine de transalpina :rolleyes: )? Fiecare cu a lui, sau cumpara cineva(aici se citeste grupu bucuresti :bounce: ) si impartim factura?

Link spre comentariu

Yo ca sa nu complic mai mult lucrurile, spun asa, scurt pe 2: sper sa vin. Daca vin, aterizez la Obarsie sambata si o sa dorm in cort(BTW cat e cazarea cu cortu pe acolo? la uameni? - yo am fost anu trecut da am dormit sub baraju de la Vidra). Ruta pe care o sa ajung acolo inca o discut cu subconstientu din dotare (depinde foarte mult de vreme).

Intrebarea 2: cum facem cu haleala(ca am vazut ca radu e temerar si vrea sa faca un hardenduro pana la plusu din petrosani, dar... yo-i recomand sa nu o faca, ca drumu ala nu tine de transalpina :rolleyes: )? Fiecare cu a lui, sau cumpara cineva(aici se citeste grupu bucuresti :bounce: ) si impartim factura?

De enduro nu e problema.Are sefu daca e ceva :rolleyes:

Nu ma opun la nicio alta varianta , noi sa fim fericiti :friends:

Link spre comentariu

Drumul ala eu l-am facut de mai multe ori anii trecuti. Dar acum nu m-as baga, inca ma doare mana daca o supun la efort si socuri. Mai degraba ma ofer sa car ceva din SB in gentile mele incapatoare :)

Link spre comentariu

Deci cazare rezolvat,sarumana Radu,acum ramane cu masina pentru bagaje ceva cumparaturi (bere mici gretar si alte alea)si rezolvam noi cu motorina si bonul de cumparaturi,cum ramane Pro/cotra.Bucurestiul,Maverik este pentru masina.Haideti,sa o rezolvam si pe asta si gata.

Editat de dihania
Link spre comentariu

Apropos , era sa uit:

-sper ca avem unde sa vedem meciul de box sambata ??? :-L

Televizoare cu satelit sunt in fiecare camera si jos in sala de mese. E totusi trist sa meri la munte sa te uiti la TV....

Nu stiu ce programe se prind, eu sincer nu m-am uitat.

Link spre comentariu

didi nu mai e de actualitate masina, mi-am schimbat programul.

eu sunt de joi in Ranca, o sa vin sambata la Obarstia Lotrului sa cunosc si restul omuletilor.

pana atunci poate stabilim daca se face vre-un gratar sa stiu daca iau ceva carnati cu mine.

imi pare rau dar cum spuneam nu stau la aia sub nici o forma, la Ranca stiu ca am super conditii cu 70 RON, platesti 2 nopti stai 3.

Link spre comentariu

Salutari.

Pai..........sa incepem cam asa.

Un amic a dat 550 lei pe mecanismul ce indica viteza( kilometrajul). Este vorba de acel cilindru conic spre capat si cu cele 4 aripioare de angrenare electromagnetului.

Asa ca am pus mana pe strung si freza si am construit unul.

Prin urmare cine este doritor de asa ceva si este dispus sa aloce suma de 200 lei este asteptat. Montajul este inclus in pretz.

Link spre comentariu

Salutari.

Pai..........sa incepem cam asa.

Un amic a dat 550 lei pe mecanismul ce indica viteza( kilometrajul). Este vorba de acel cilindru conic spre capat si cu cele 4 aripioare de angrenare electromagnetului.

Asa ca am pus mana pe strung si freza si am construit unul.

Prin urmare cine este doritor de asa ceva si este dispus sa aloce suma de 200 lei este asteptat. Montajul este inclus in pretz.

este cumva vorba despre vestitul "melc" de la roata?

Link spre comentariu

Televizoare cu satelit sunt in fiecare camera si jos in sala de mese. E totusi trist sa meri la munte sa te uiti la TV....

Nu stiu ce programe se prind, eu sincer nu m-am uitat.

E pe PROTV,daca au televizor trebuie sa prinda.

Da , e trist ca mai avem atat de putini campioni,la care trebuie sa te uiti cand te duci la munte.Asta vroiai sa spui , nu ? :peace:

Sa inteleg ca totul e aranjat si trebuie doar sa mai stabilim ora si locul unde ne intalnim , nu ? :)

Link spre comentariu

In principiu, da, totul e aranjat. De intalnit, cum preferati, ori undeva pe drum, ori direct la cabana. Daca se prefera direct la cabana, ziceti ca sunteti pe rezervarea lui Radu Oprean si cereti camera sau casuta. Pentru cort nici nu cred ca se plateste ceva, eventual e o suma formala gen 5-10 lei. Mai trebuie sa sun sa ma asigur de gratar - mea culpa, am uitat sa intreb cand am facut rezervarile.

Link spre comentariu

da. ala este . Modelul care l-am luat ca matritza este unul de sv 650 din 2001

file_126408_phpuGGj1y.jpg

mersi !

al meu mai are 2 "dinti" si isi da duhul. e bine de stiut!

Link spre comentariu

Salutare, cu parare de rau va anunt ca vreau sa parasesc grupul SV-istilor si imi ofer mobra la schimb pe un CBR 954 k2,k3 sau GSX-R k4,k5; motorul meu este naked, din 2007, l-am luat cu 2000km, i-am facut 2 revizii la 2500 si la 7000 (ulei, filtru ulei, filtru aer de la Suzuki si placute frana aftermarket la 7000); acum are 9000 si urmatoarele imbunatatiri: toba carbon Micron, crash-pad-uri Puig, gume sh Michelin Pilot Road 2 70%; prezinta 2 lovituri pe rezervor si aripa fata zgariata (asa l-am luat). Cine este interesat va rog PM.

P.S. Imi e foarte drag motorul (primul pentru mine), il schimb doar ca vreau SS. Am postat aici pentru ca as vrea ca SV-ul meu sa ajunga la un proprietar pasionat. ;)

Link spre comentariu

Daca leg incarcatorul de tel la baterie ar trebui sa incarce, nu?Ar putea sa apara ceva probleme :D Nu mai apuc sa cumpar o bricheta asa ca...:D

Nu, nu trebuie sa mearga. Merge daca ai un transformator de la 12 VDC la cat trebuie pentru telefon. Cel pe care il bagi in priza e de la 220 VAC la cat o fi acolo. deci nu, acela nu va merge.

Link spre comentariu

Poate se referea omul la incarcator auto? Pentru incarcator normal este curent la priza.

Prieteni, se pare ca avem noroc deocamdata de prognoza meteo favorabila! Momentan se anunta cald si soare pe weekend atat la Sibiu, cat si la Petrosani. Obarsia fiind pe undeva pe la mijloc sper sa avem vreme frumoasa si acolo.

Despre gratare, azi o sa sun sa confirm ca putem folosi gratarul si o sa va rog intre timp sa facem o lista cu preferinte, de ex. :

-eu vreu frigarui de pui/porc

-eu vreau mici

-eu vreau gratar

-eu vreau carnati de Plescoi, etc, etc.

O sa intre si de varianta vasole + ciolan sau gulas la ceaun (eu personal as vrea si asa ceva, dar tre sa vad intai daca este unde/cu ce sa facem).

Keep in touch!

Link spre comentariu

pai cred ca micii si carnatii sunt cei mai indicati ca nu cred ca sta nici .... sa faca frigarui. important este sa avem de unde sa le luam. :)

si ce ziceai de gulas-ul ala? ca de cand ma tin sa mananc si tot am ramas cu gandul!

Editat de dihania
Link spre comentariu

Mancare sa fie, noi mancam :)

Bautura sa fie, noi bem :cheers:

In alta ordine de idei, pt cei care pleaca din Bucuresti, ne organizam in vreun fel? O ora, un loc de intalnire.

Link spre comentariu