radu86 Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 o siguranta nu ar strica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 o siguranta nu ar strica! Ce fel de siguranta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Am vorbit cu verssatu si a zis ca nu stie daca poate sa plece de vineri...o sa posteze el aici si o sa va spuna mai multe. nu ma treceti pe lista, nu stiu daca vin. (probleme la serviciu - eterne ca raza soarelui... ) daca vin, sigur ma descurc cu cazarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 So far, lista de cazare e asa: 1. didi + florin (1 casuta) 2. tavi buc(1 camera) 3. tija (camera daca mai ramane, daca nu casuta) 4. andrei (1 camera cu semnul intrebarii) 5. paul (1 camera/casuta - cu cineva?) 6. tavi sib(1 camera/casuta - cu cineva?) Va rog dati-mi raspuns ASAP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 So far, lista de cazare e asa: 1. didi + florin (1 casuta) 2. tavi buc(1 camera) 3. tija (camera daca mai ramane, daca nu casuta) 4. andrei (1 camera cu semnul intrebarii) 5. paul (1 camera/casuta - cu cineva?) 6. tavi sib(1 camera/casuta - cu cineva?) Va rog dati-mi raspuns ASAP. Eu zic ca se presupune ca s-ar fi spus de la inceput cine vine cu gagica sau gagiul ))))) Deci cupleaza si tu oamenii pe camere. Si cand faci rezervarea intreaba si ca fapt divers cate ar mai fi libere , daca se trezeste vreo printesa ca a uitat si vine sa stim cum stam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Eu zic ca se presupune ca s-ar fi spus de la inceput cine vine cu gagica sau gagiul ))))) Deci cupleaza si tu oamenii pe camere. Si cand faci rezervarea intreaba si ca fapt divers cate ar mai fi libere , daca se trezeste vreo printesa ca a uitat si vine sa stim cum stam. Vreo printesa sau vreun printes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Daca leg bricheta la sigurantele de la moto din cate stiu sunt doua sloturi libere..e ok?Si de care sa fie 10 sau 15? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Daca leg bricheta la sigurantele de la moto din cate stiu sunt doua sloturi libere..e ok?Si de care sa fie 10 sau 15? Preferabil cat mai mica - doar nu pui un aparat de sudura acolo. Si ar fi recomandabil sa nu folosesti incalzitorul de bricheta in priza respectiva - consuma mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ochitu Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Ok, pentru a clarifica lucrurile, trecut mai sus ca "tavi din bucuresti", ocup toata camera cu pasagera din dotare. (a se citi "Paul, nu iti mai 'susur' in ureche") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Preferabil cat mai mica - doar nu pui un aparat de sudura acolo. Si ar fi recomandabil sa nu folosesti incalzitorul de bricheta in priza respectiva - consuma mult! M-am gandit si la un aparat de sudura...glumesc clar.Imi trebuie doar pt incarcare telefon/GPS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 O sa sun acuma sa cer 2 camere si 2 casute sigur, si 1 camera + 1 casuta cu semnul intrebarii, daca ajunge Andrei pt camera si daca Paul si Tavi de la Sibiu nu se cupleaza la o casuta . Am sunat si am cerut 2 camere - atatea mai erau disponibile, se pare ca au ceva cerere pe weekend. Cu casutele au zis ca nu e problema, vor fi destule pentru toata lumea, DAR sa veniti bine imbracati sau cu incalzitoare la voi, cica e foarte frig! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Yo ca sa nu complic mai mult lucrurile, spun asa, scurt pe 2: sper sa vin. Daca vin, aterizez la Obarsie sambata si o sa dorm in cort(BTW cat e cazarea cu cortu pe acolo? la uameni? - yo am fost anu trecut da am dormit sub baraju de la Vidra). Ruta pe care o sa ajung acolo inca o discut cu subconstientu din dotare (depinde foarte mult de vreme). Intrebarea 2: cum facem cu haleala(ca am vazut ca radu e temerar si vrea sa faca un hardenduro pana la plusu din petrosani, dar... yo-i recomand sa nu o faca, ca drumu ala nu tine de transalpina )? Fiecare cu a lui, sau cumpara cineva(aici se citeste grupu bucuresti ) si impartim factura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Yo ca sa nu complic mai mult lucrurile, spun asa, scurt pe 2: sper sa vin. Daca vin, aterizez la Obarsie sambata si o sa dorm in cort(BTW cat e cazarea cu cortu pe acolo? la uameni? - yo am fost anu trecut da am dormit sub baraju de la Vidra). Ruta pe care o sa ajung acolo inca o discut cu subconstientu din dotare (depinde foarte mult de vreme). Intrebarea 2: cum facem cu haleala(ca am vazut ca radu e temerar si vrea sa faca un hardenduro pana la plusu din petrosani, dar... yo-i recomand sa nu o faca, ca drumu ala nu tine de transalpina )? Fiecare cu a lui, sau cumpara cineva(aici se citeste grupu bucuresti ) si impartim factura? De enduro nu e problema.Are sefu daca e ceva Nu ma opun la nicio alta varianta , noi sa fim fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Drumul ala eu l-am facut de mai multe ori anii trecuti. Dar acum nu m-as baga, inca ma doare mana daca o supun la efort si socuri. Mai degraba ma ofer sa car ceva din SB in gentile mele incapatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Deci vreti sa spuneti ca drumul de Petrosani - Obrasia Lotrului e varza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 (editat) Deci cazare rezolvat,sarumana Radu,acum ramane cu masina pentru bagaje ceva cumparaturi (bere mici gretar si alte alea)si rezolvam noi cu motorina si bonul de cumparaturi,cum ramane Pro/cotra.Bucurestiul,Maverik este pentru masina.Haideti,sa o rezolvam si pe asta si gata. Editat Iulie 4, 2011 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Apropos , era sa uit: -sper ca avem unde sa vedem meciul de box sambata ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 paul, sa imi iau plasma cu mine si antena de la digi? ) glumesc...ma gandesc ca au tv cei de acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Apropos , era sa uit: -sper ca avem unde sa vedem meciul de box sambata ??? Televizoare cu satelit sunt in fiecare camera si jos in sala de mese. E totusi trist sa meri la munte sa te uiti la TV.... Nu stiu ce programe se prind, eu sincer nu m-am uitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 didi nu mai e de actualitate masina, mi-am schimbat programul. eu sunt de joi in Ranca, o sa vin sambata la Obarstia Lotrului sa cunosc si restul omuletilor. pana atunci poate stabilim daca se face vre-un gratar sa stiu daca iau ceva carnati cu mine. imi pare rau dar cum spuneam nu stau la aia sub nici o forma, la Ranca stiu ca am super conditii cu 70 RON, platesti 2 nopti stai 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Salutari. Pai..........sa incepem cam asa. Un amic a dat 550 lei pe mecanismul ce indica viteza( kilometrajul). Este vorba de acel cilindru conic spre capat si cu cele 4 aripioare de angrenare electromagnetului. Asa ca am pus mana pe strung si freza si am construit unul. Prin urmare cine este doritor de asa ceva si este dispus sa aloce suma de 200 lei este asteptat. Montajul este inclus in pretz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Salutari. Pai..........sa incepem cam asa. Un amic a dat 550 lei pe mecanismul ce indica viteza( kilometrajul). Este vorba de acel cilindru conic spre capat si cu cele 4 aripioare de angrenare electromagnetului. Asa ca am pus mana pe strung si freza si am construit unul. Prin urmare cine este doritor de asa ceva si este dispus sa aloce suma de 200 lei este asteptat. Montajul este inclus in pretz. este cumva vorba despre vestitul "melc" de la roata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 da, acela e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 (editat) este cumva vorba despre vestitul "melc" de la roata? da. ala este . Modelul care l-am luat ca matritza este unul de sv 650 din 2001 Editat Iulie 5, 2011 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Televizoare cu satelit sunt in fiecare camera si jos in sala de mese. E totusi trist sa meri la munte sa te uiti la TV.... Nu stiu ce programe se prind, eu sincer nu m-am uitat. E pe PROTV,daca au televizor trebuie sa prinda. Da , e trist ca mai avem atat de putini campioni,la care trebuie sa te uiti cand te duci la munte.Asta vroiai sa spui , nu ? Sa inteleg ca totul e aranjat si trebuie doar sa mai stabilim ora si locul unde ne intalnim , nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate