unycorn Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 am si eu din aia "inalta" de 130mm..... si incape, doar ca nu am mai folosit capacul de plastic ce acopera bateria- pe care sunt fixate ceva relee si sigurantele ... vorbesc pt. model '99-'02. Si eu la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 SV de vanzare, 1500 E... detalii la linkul din semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Poate ma ajuta si pe mine cineva cu o informatie....am la furca fata niste arcuri cu diametre diferite la cele doua capete. Cum se pun? Capatul mai mic in jos sau in sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 diametre diferite? Cu cat? Pasul intre spire e constant? Anyway, uitate la piesele care vin sub si peste arc sa se potriveasca la diametrul interior al arcului eventual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 diametre diferite? Cu cat? Pasul intre spire e constant? Anyway, uitate la piesele care vin sub si peste arc sa se potriveasca la diametrul interior al arcului eventual. Pasul pare constant. Ca si potrivire, ar merge in ambele feluri, diferenta e de vreo 3-4 mm. Dar habar n-am daca ar conta sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Daca piesele care vin la capatul arcului se potrivesc oricum, dpdv mecanic nu ar trebui sa conteze. Totusi mi se pare ciudat sa aiba diametre diferite... WE-ul viitor ma uit la a mea cum is. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Cumpar crash pauri pt sv-ul meu. Hai sariti cu ofertele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 http://www.performance-shop.ro/crash-paduri-buloane-suzuki/778-suzuki-sv650-03-07-crash-paduri-barracuda.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Cumpar crash pauri pt sv-ul meu. Hai sariti cu ofertele Nu-ti recomand sa cumperi crashpaduri care se prind pe vreo ureche / placuta in cadru... risti sa se indoaie prea usor urechea respectiva sau chiar cadrul. Din cate stiu, la SV cel mai rigid punct pentru prinderea a crashpadurilor e zona unde se prinde motorul pe cadru (vezi zona incercuita), deci as recomanda sa cauti asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 (editat) http://www.performance-shop.ro/crash-paduri-buloane-suzuki/778-suzuki-sv650-03-07-crash-paduri-barracuda.html Nu au pe stoc, nu stie cand mai da comanda... cam asa au raspuns toti care aveau pe site crash-uri pentru sv. Am dat comanda la crash paduri dyna la 150 ron, decat deloc sau din-alea la 100 de euro mai bine asa. Am sa le vopsesc negre complet si gata. Editat Martie 25, 2013 de xsebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Am identificat arcurile din furca. Sunt asa ceva: http://www.fgspecialparts.it/it/product_details.asp?maker=FG&code=FGMFSV93&model=SUZUKI%20SV%20650%20S&year=1999&product= Na acuma intrebarea ramane...capatul cu diametrul mic in jos sau in sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unycorn Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Intrebare: De fiecare data cand am deschis cutia filtrului de aer si am ridicat filtru am observat ca este ulei (are vascozitatea uleiului)sau ceva de genu acesta, dar nu inteleg de unde ulei in cutia filtrului de aer pentru ca nu l-am uns niciodata si nici curatat anul trecut. La voi este la fel,este ceva normal sau..... Revin...ca mi-a picat fisa. In cazul in care moto a avut sau are filtru K&N, BMC etc.. de-astea care se curata si se "uleiaza" apoi, cam de-acolo cred ca este uleiul (poate a fost uns in exces...sau nu), dar cred ca de acolo este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 (editat) Nu au pe stoc, nu stie cand mai da comanda... cam asa au raspuns toti care aveau pe site crash-uri pentru sv. Am dat comanda la crash paduri dyna la 150 ron, decat deloc sau din-alea la 100 de euro mai bine asa. Am sa le vopsesc negre complet si gata. exact asa am si eu. nu vor trebui vopsite...arata f bine si asa. si sv-ul meu e tot negru. Editat Martie 27, 2013 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 uleiul provine din motor, e normal sa fie o oarecare cantitate acolo, indiferent de tipul de filtru de aer folosit. cu cat motorul e mai uzat, cu atat mai mult ulei. la mine la sv nu era deloc, la cb 500 era un pic nu sunt sigur dar cred ca provine direct din camera de ardere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobalt Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Saptamana viitoare daca totul va fi ok voi fi fericitul posesor al unui sv 650 din 2003. Ma puteti ajuta cu niste site-uri de accesorii ? (manete, pinten , cabluri , etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 tocmai ce am scazut pretul motocicletei la 2000 eur!!! http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--suzuki-sv650-din-2003-505730.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Astazi am dat jos db-killerul, nebunie curata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 salutare.recent am achizitionat un sv 650 n si am avut o mica problema , nu s-a aprins martoru de benzina. Care ar fi cauza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 am inteles.mersi:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impulse Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 salutare.recent am achizitionat un sv 650 n si am avut o mica problema , nu s-a aprins martoru de benzina. Care ar fi cauza? Este posibil sa fie dezlipit un fir sau ambele, eu asa am patit cand l-am desfacut(imi palpaia fara intrerupere). L-am desfacut, lipit,montat inapoi si acum merge fara probleme. P.S. Cat contine rezerva(Litri) la sv prima generatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unycorn Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Uite aici din manual: When the fuel in the fuel tank dropsbelow approximately 3.5 L (0 .9/0.8US/Imp. gal), this indicator lightflickers . When the fuel drops belowapproximately 1 .5 L (0 .4/0.3 US/Imp. gal), the indicator light remainslit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 salutare.recent am achizitionat un sv 650 n si am avut o mica problema , nu s-a aprins martoru de benzina. Care ar fi cauza? Cand pui contactul, becul din bord se aprinde? daca nu se aprinde, vezi sa nu cumva sa se fi ars. Alte posibilitati, fire intrerupte, mufa care are papucii oxidati sau draovenia care intra in rezervor sa aiba o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 se aprinde cand pun contactul intind sa cred ca e de la vreun fir, maine ii desfac rezervoru sa ma uit pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 (editat) se aprinde cand pun contactul intind sa cred ca e de la vreun fir, maine ii desfac rezervoru sa ma uit pe acolo Vezi ca este posibil sa nu mai functioneze deloc cum trebuie,nu te baza pe el daca iesi la drum pana nu ai o certitudine ca acesta functioneaza corespunzaror,mergi dupa kilometraj sau trip-uri.Bafta! Editat Martie 29, 2013 de spiders2066 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 nu vreau sa te sperii, dar cel mai probabil e sonda din rezervor. Alea se strica in draci. Poti sa'ti pui joja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate