yanu Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 cat de curand o sa vin si eu la intalniri.mai tre sa astept 8 zile sa iau numarul si sa termin cu sesiunea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Sper sa vin si eu cu Boosterica Acu e gata Merge in sfarsit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin cretu Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Intalniri Scuteristi: Duminica, 14:00, langa fantana la Circul de Stat! Casca de protectie si bunele maniere obligatorii!Adunare saptamanala la Arcul de Triumf! Miercuri de la 18:00. Sunt bine primiti doar scuteristii legali! am inteles, voi fi acolo sper ca si vremea sa tina cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 pt. cei din iasi, cu scutere si timp liber duminca, cu chef de plimbari, intalnire, pt. moment, in fata palatului culturii intre 14:00 si 14:30 mda ... se pare ca n-am stiu de concert :| Locatie noua: parcarea din fata Teatrului National, intre 14:00 si 14:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 vine careva la circ azi ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juniorx88 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 ATENTIE! Daca v-a placut pe data de 14.06 la Ciolpani cu ATV-ul va propun sa mergem iarasi pe data de 29.06, adica duminica urmatoare. Sunt bineveniti cei care au mai fost si cei care isi doresc sa vina. Propun sa plecam la fel de la circ pe la 14.30. Va sfatuiesc sa va inscrieti pe forumul atvrom pentru a avea acces mai facil la ATVuri. Linkul este: http://forum.atvrom.ro/index.php?showforum=135 Tot la linkul de mai sus puteti afla toate informatile legate de campania DESCOPERA ATV-UL. Pana pe duminica...asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Merg si eu duminica asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Deci ia mai ziceti odata pls cand va intalniti si unde? Mai primiti si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lord_of_doom05 Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 idem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 intalnirile se fac in fiecare duminica ora 14:00 la fantanita de la circul de stat.. puteti da click.. acolo.. la semnatura mea.. sa intrati harta sa vedeti exact.. obligatoriu casca numar si bunele maniere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Hehe... de acum sunt si eu forumist.. ca peste 2 sapt imi iau scuter:D! am sa ies si eu cu voi la plimbarica daca ma primiti! offtop: stie careva daca sunt mai ieftine scuterele la bulgari? Danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Hehe... de acum sunt si eu forumist.. ca peste 2 sapt imi iau scuter:D! am sa ies si eu cu voi la plimbarica daca ma primiti!offtop: stie careva daca sunt mai ieftine scuterele la bulgari? Danke da din cate am auzit sunt ceva mai ieftine undeva la 400-500 euro iei un scooter bun... dar mare atentie marea majoritate sunt niste panarame.. ia si u ceva din italia.. preferabil cu acte si an cat mai bun din 99 incoa ATENTIE !!! TOTI SCUTERISTII CARE POT VENI MAINE!! vechi sau noi in club ORA 18-19 in dorobanti la terasa blue jack sa dam un mic interviu pentru viitoare revista de scutere ce va aparea luna viitoare publicata de catre motolife va rog sa ma anuntati.....pe mess.. skytech_sky id-ul sall all si bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiu70 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 am auzit ca e putin teapa treaba cu revista scoasa de motolife...am citit un scooter fun care a iesit luna asta, gratuita. e la inceput, da e relativ ok. eu am luat-o de la un mag din vitan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) am primit mail de la ei (scooter fun)acum 30 min.. duminikca ne intalnim cu ei... sa staibilm ce si cum poate si un mic interviu ceva poze...iar eu de saptamana viitoare ma opcup personal .. de intrarea in legalitate a CSR-ului... inregistrare la osim.. deschiderea unie organizatii non profit .. cu alt cuvinte club moto cu acte in regula pentru ca s-a stat 1 an ca mainile in san si ne-am dat de ortu popii ca nu avem timp.. eu personal am timp berechet la dispozitie si din cauza asta mi s-a pus pata sa facem o treaba calumea iar in continuare .. mailul de la ei Salut, suntem prima revista ce se adreseaza exclusiv scuteristilor. suntem independenti si nu depindem de nicio revista. suntem gratuiti si ne gasesti in toata tara. din iulie. vrem sa fim cat mai aproape de comunitatea scuteristilor din Romania si sa lansam impreuna cu ei campania VIATA PE SCUTER. stim ca aveti loc de intalnire in parcul circului din Bucuresti si am dori sa ne vedem la proxima intalnire a voastra pentru a stabili o colaborare pe termen lung, sa va prezentam si primul numar din revista si sa vedem ce putem face impreuna pentru VIATA PE SCUTER. Colaboram cu marea majoritate a producatorilor, respectiv a importatorilor pentru Romania de scutere, atv -uri si ski jeturi (este vara, deh) si dorim sa le prezentem si lor problemele comunitatilor de scuteristi din Romania. calitatea produselor comercializate, tratamentul din service-uri aplicate clientilor, gama de piese de schimb si accesorii, cotatii de pret, interes pentru un model anume etc. Ne vedem DUMINCA asta la ora 14.00? avem multe de stabilit... asteptam un raspuns. iti multumim, SCOOTER FUN Magazine prin Petru Ivan - redactor sef by SCOOTER FUN events 7 Academiei st., 010111 Bucharest e-mail:info@scooterfun.ro www.scooterfun.ro ramane sa vedem ce si cum..... pana atunci bafta si asfalt uscat Editat Iulie 10, 2008 de scr33ky2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugurg Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 mane (duminica la 14) mai e valabila intalnirea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Intotdeauna Sunt acolo baietii Eu nu stiu daca ajung. Mi-e cam frica sa nu patesc ca data trecuta si acum nici nu mai am curea de rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugurg Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Mai bine veneai Da-o dracu curea. Nu s-o rupe taman acu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 deci ia spuneti baieti un gratar la branesti.. duminik ....mi-am cumparat se de picnic mai trebuie un gratar carbuni carnea ceva suc.. sau bere fara alcohool ... apropo.. lunea asta am fost la autoritatea de pe langa min justitiei care se ocupa de ONG-uri ca sa rezerv numele de asociatie CSR odata ce imi iese actul pentru nume pot sa merg mai departe la actul de constituire a STATUTULUI cu ce ne vom ocupa.. cati membri fondatori sunt etc etc.... o sa va tin la curent cu evolutia actelor dar preconizez ca in maxim 3 saptamani de acum sunt gata salutare all.. si ne vedem duminik .. si inca o data imi cer scuze ca v-am lasat la greu duminicile trecute de am fost plecat 4(3 pe scooter ) weekenduri la mare.. baietii deja fac misto de mine ca vor sa imi faca un buletin onorific de constanta mdap.. toate bune si frumoase.. sa ne vedem duminik cu bine sal all si asfalt uscat ca au inceput iar sa iasa nesimtitii de la ADP pe strada sa ude soseaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myhay1208 Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 deci ia spuneti baieti un gratar la branesti.. duminik ....mi-am cumparat se de picnic mai trebuie un gratar carbuni carnea ceva suc.. sau bere fara alcohool ... apropo.. lunea asta am fost la autoritatea de pe langa min justitiei care se ocupa de ONG-uri ca sa rezerv numele de asociatie CSR odata ce imi iese actul pentru nume pot sa merg mai departe la actul de constituire a STATUTULUI cu ce ne vom ocupa.. cati membri fondatori sunt etc etc.... o sa va tin la curent cu evolutia actelor dar preconizez ca in maxim 3 saptamani de acum sunt gata salutare all.. si ne vedem duminik .. si inca o data imi cer scuze ca v-am lasat la greu duminicile trecute de am fost plecat 4(3 pe scooter ) weekenduri la mare.. baietii deja fac misto de mine ca vor sa imi faca un buletin onorific de constanta mdap.. toate bune si frumoase.. sa ne vedem duminik cu bine sal all si asfalt uscat ca au inceput iar sa iasa nesimtitii de la ADP pe strada sa ude soseaua scuze de off topic dar ai fost la mare cu scuterul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 (editat) deci ia spuneti baieti un gratar la branesti.. duminik ....mi-am cumparat se de picnic mai trebuie un gratar carbuni carnea ceva suc.. sau bere fara alcohool ...[...] Da, ar merge un gratarel la branesti, langa padure sau jos la apa, oricum nu la bariera! Eu vin iar cu conserva (proprie de data asta ) si am loc de 4 pasageri + bagaje. Ne vedem la 14:00 si plecam la 14:30-14:40 sa facem cumparaturile apoi direct la branesti! Stai calm ca eu deja am buletinul onorific Pacat ca nu pot sta mai mult in constanta Bafta! Editat Iulie 20, 2008 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 baieti cand mai veniti cu scutere la mare luati legatura si cu noi,cei de aici,ca poate va insotim ca o coloana oficiala prin statiuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gagalin Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 hai baieti la gratar , ne intalnim duminica asta ceva mai devreme de ora 14 si merge sa bagam un mic si o bere la ghiozdan spuneti si voi care vreti sa veniti la 12 si care la 14 ca sa stiu sa nu astept pe acolo ca prostu cu gratarul dupa mine, ca daca vin de la 12 si sunt singur , pana la 14 fac gratarul il si mananc si mai trag si un pui de somn salutare si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 hai baieti la gratar , ne intalnim duminica asta ceva mai devreme de ora 14 si merge sa bagam un mic si o bere la ghiozdan spuneti si voi care vreti sa veniti la 12 si care la 14 ca sa stiu sa nu astept pe acolo ca prostu cu gratarul dupa mine, ca daca vin de la 12 si sunt singur , pana la 14 fac gratarul il si mananc si mai trag si un pui de somn salutare si asfalt uscat Asta e problema din pacate. Nu prea sa anunta nimic aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Asta e problema din pacate. Nu prea sa anunta nimic aici.... Pai ce sa tot anuntam? E clar ca in fiecare duminica la ora 14:00 ne adunam la circ si hotaram pe loc destinatia Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gagalin Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 nu e vorba de destinatie , ci daca facem un gratar , salutare si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate