Satana Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Parere obiectiva..de femeie(care le are pe toate la locu' lor): atat Dodo, cat si gagica care e hostess sunt bune. Za end. ps:sunt binevenite pozele, ca sa vina-n antiteza cu frumoasele din pozele de la pag. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Daca astea-s de furat......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Daca-s asa bune, fura-le tu. Sau daca stau sa ma gandesc... de ce nu le fura ala care le-a pus aici la autografe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Parere obiectiva..de femeie(care le are pe toate la locu' lor): atat Dodo, cat si gagica care e hostess sunt bune. Za end. ps:sunt binevenite pozele, ca sa vina-n antiteza cu frumoasele din pozele de la pag. 1 multumesc ... heii tu parca ne erai datoare (noua fetelor)..cuuuuuuuuuuuuuuu..poze cu noul tatuaj nu?hmm... puup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Normal este ca angajatorul sa-ti asigure costumatia. Nu e vina mea daca as fi avut la doua targuri aceeasi costumatie. Daca Fast iti da nota 10 nu stiu ce iti mai poti dori...? Sper sa fii si la fel de isteata, pe cat de frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 (editat) Omu` eu nu intru in categoria fetelor de la SMAEB.. dar de buna (la suflet) ce sunt hai ca postez una.. . Mesaj completat cateva poze si cu mine...Mesaj completat Mesaj completat una e frumoasa foc, cealalta e urata rau Editat Mai 4, 2010 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Bune fete de furat intradevar. Adica sa le furi sa le duci undeva depaaaarte departe departe departe de tot. Si sa le lasi acolo! (la cele din primul post ma refer) Si tre sa cu : atat Dodo, cat si gagica care e hostess sunt bune.ps:sunt binevenite pozele, ca sa vina-n antiteza cu frumoasele din pozele de la pag. 1 acilea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Observ ca si hotii de la noi au o mandrie a lor, daca pana acum cele doua printzese n-au fost furate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Observ ca si hotii de la noi au o mandrie a lor, daca pana acum cele doua printzese n-au fost furate. aici ai mare dreptate....SAU nu au fost manelisti pe la smaeb(deaia la care le plac gagicile cu suncile pe afara...aka jumara sexi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Observ ca si hotii de la noi au o mandrie a lor, daca pana acum cele doua printzese n-au fost furate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Noroc cu JJulius... chiar ca she saved the day! Cat despre cele de pe prima pagina...vorba poetului: ''cum le urci frate pe astea-n masina ca-s urate ca mersul pe jos!'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Observ ca si hotii de la noi au o mandrie a lor, daca pana acum cele doua printzese n-au fost furate. Nici JJulius, pe care nu inteleg de ce o pupa toti in qur atat, n-a fost furata, de altfel.. Nu e chiar la nivelul alora doua, dar nu as numi-o "atragatoare".. No offense, JJulius!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 (editat) N-o pupam in qur...iar gusturile nu prea se discuta...cu exceptia situatiei de genul celor doua de pe prima pagina unde am cazut toti de acord ca-s praf! Editat Mai 5, 2010 de Robert_900RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JJulius Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 nu am dc sa ma supar! gusturile difera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Asta in corset rosu are un muc la nara stanga Acelasi personaj /index.php?...t&p=1951734 Dar se pare ca a mai crescut anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 @Just_John nu o pupa nimeni in qur pe JJulius si chiar e frumoasa..atragatoare.ce ati vrea mai mult? @ro_GPS ma` friend poza asta cum o mai comentezi.ma omoara curiozitatea.. ati vrut poze..v.am pus. Mesaj completat asa:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flyguy Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 dodo, sincer ar trebui sa incerci sa lasi sprancenele de la mama natura si sa le pensezi la cineva care se pricepe. Creionul ala e moartea pasiunii (parerea mea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 nu e creion..sunt vopsite cu vopsea de sprancene.stiu ca pare putin fortat dar imi trebuiau sprancenele accentuate in seara aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 dodo, sincer ar trebui sa incerci sa lasi sprancenele de la mama natura si sa le pensezi la cineva care se pricepe. Creionul ala e moartea pasiunii (parerea mea). Mesaj completat nu e creion..sunt vopsite cu vopsea de sprancene.stiu ca pare putin fortat dar imi trebuiau sprancenele accentuate in seara aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 (editat) Contabileeeee..nu rade bine măăă..le las de la mama natura de acu` incolo.. Editat Mai 6, 2010 de dodoliciiious Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Contabileeeee..nu rade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 si eu .... si maine poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 si eu .... si maine poate klar Mesaj completat Contabileeeee..nu rade bine măăă..le las de la mama natura de acu` incolo.. sa nu te mai vad cu chimicale pe fata , ca ma inbat crunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Yes boss ... maii tot am zis ca ne strangem pentru filmele alea... te prind eu maine (poate)....daca nu altadata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 ups ...., las ca ne stranjem o dathe , cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate